Daily Chicken

Jaca - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 15 Oct 2018 09:08 - 4

Sziasztok. Első körben lefektetném a 10% visszaigénylés szabályait, hátha valaki még nem tudja:

A visszaigénylés október 16.-án, azaz a játék 11. napján lép életbe. Az előtte véghezvitt fejlesztések után tehát nem jár vissza az adó. Csak a kincstárról kell előtte-utána fotókat készíteni, ezek hiányában viszont nem lesz elfogadva az igénylés! A képeken a dátumnak is látszódnia kell. A kincstárat egyébként úgy találod meg, hogy bal oldalt az ország fülre kattintasz, majd felül a gazdaság fülre, az adóbevétel felirat alatt pedig látszani fog az ország aznapi bevétele.

A form ide kattintva érhető el.

Még valami: amikor a formot töltitek, akkor a fejlesztés összegét lehetőleg szám formában adjátok meg (szóval ne írd utána pl. azt, hogy G vagy azt, hogy arany), törtszám esetén pedig ne vesszőt, hanem pontot írjatok, mert a táblázat is csak így fogja számként kezelni az összeget.

A visszatérítés jár:
-új cégek, nyersanyaggyárak alapítása után
-meglévő cégek fejlesztése után

A visszatérítés nem jár:
-a piacról történő cégvásárlás után
-edzőtermek fejlesztése után
-raktárak vásárlása után
-speciális épületek (szörpgyár, bombagyár) fejlesztése és alapítása után
Ez azért van, mert a fent említett eseteknél az állam sem kapja meg a befektetésed 10%-át. A forintos cégek (pl. Q4 nyersigyár) után is aranyban jár vissza a 10%, méghozzá 1arany=100 forint árfolyamon.

Állami kölcsönök
Első körben egy igényfelmérést készítenék. Ahogyan azt korábban is írtam, a maximálisan igényelhető összeg 20 arany játékosonként, és legfeljebb 5 hét áll rendelkezésre a visszafizetéshez, amit hétfőnként kell megtenni minimum 20-20% értékben.

Az igényfelmérő form itt található.

Még valami: Viszonylag kevesen vagyunk itt, kár volna megbontani az egységet. Éppen ezért, ha rajtam múlik, akkor az a játékos, aki itthon új pártot, vagy századot alapít, automatikusan kizárásra kerül az összes állami projektből.

Jaca

Support

Comments (4)

Szeretünk Zsaki! De ne légy ily szigorú (lásd utolsó bekezdés)!
Jaja ,nem kell a szigorúság ,mert leváltunk Laugh
Amúgy Jaca szerintem te leszel az első aki új századot alapít majd ,ha indítod az orgbulit Cheeky
Most még csak 20 aranyról van szó, de én egyébként a 20%-os heti törlesztést is sokallom. Persze ez majd csak a később lesz gond.