BLUE BLOOD

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 07 Nov 2019 17:11 - 14

Здрасти, банда!

Това ще е моето първо и последно обръщение като Президент на България. Един младеж с опит в тези игри от само 1 година, бил част от правителството(главно като Министър на Войната) на Alexander95, Espor, itso се почувства готов и се кандидатира за Президент, но с малка разлика беше избран Alcek( който въпреки видимата ни ненавист откликна на молбите за помощ на 2-3 пъти през мандата ми). Месец по-късно отново бях издигнат за кандидат от партията Bulgarian Republican Party от dzunka, на която съм изключително благодарен! 

Заедно с президентските избори стартира и евента War of Nations, а по същото време имаше и намаление за Тренировъчния център, стратегическите сгради и полевите болници. Беше дадено на гражданите хиляди злато заеми. Започнахме турнира на 2 фронта срещу Мексико и Саудитска Арабия и леко изостанахме от САЩ и Сърбия, но впоследствие със Сърбите се откъснахме напред и борбата беше между нас. Въпреки устна уговорка със Сърбия да не се бием един-друг ни бяха вдигани въстания ежедневно, раздаваха се оръжия на играчи от целия свят, за да бият срещу нас, извикаха хора, които уж напуснаха играта(Chickerino и CGRM) само и само да танкират срещу нас и да ни спрат, организириха удари в последните няколко дни и докато първия ден успяха да вземат повечето, през останалите дни имахме страхотна организация благодарение на itso и бяха отблъснати успешно като дори принудиха Сърбите да се предадат 2 дни преди края на турнира! Тук е мястото да благодаря и на Atila. който също така отдели много от времето си, за да спечелим турнира. на Boikov който танкира като луд в много важни за нас битки и също така на всички Граждани, без които това нямаше как да се случи! Въпреки заемите на играчите имаше и хора, които дариха оръжия или просто си платиха оръжията, на които искам да благодаря, защото така те помагат на държавата за развитието й, както се казва "Трябва да дадеш, за да получиш". 
Много важна победа отбелязохме и преди няколко дни след като успешно завършихме мисия "Мексико аут от Европа" . която също така ни коства доста и може би за това в последните дни имаше затишие :) Затишие, което много хора не харесаха, но се работи в името на България в дългосрочен план ;) (може да проверите колко злато е влезнало преди 3-4 дни в хазната ни) С Наградата от турнира също бе построена к6 фирма за оръжия.
Както може би вече повечето хора сте разбрали,нашите приятели - Гърците дойдоха в България с надежда за една Велика еБългария!
Перу вече е на наша страна, а приятелството ни със САЩ се затвърждава с всеки изминал ден, а за братята Македонци е излишно да говоря, действията говорят сами.

Това е кратък анализ на мандата ми, който приключи тази нощ. Няма да навлизам в подробности, а просто ще кажа "Със стари ку*ви, нов бардак не се прави!". Въпреки че съм пуснал импийча ми към Атила, искрено се надявам някой нов човек с желание и мозък в главата си да дойде и продължи започнато!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Support

A333BoikovBoikovBoikovdzunkahanmatyhanmatyValkok1Valkok1Kapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeValkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1Valkok1

Comments (14)

о7 ВСЕКИ,който има желание да се пробва в политиката е добре дошъл!Истина е,че едни и същи хора се въртим на тези позиции откакто играта съществува,а друг не изявава желание..
O7 за БЛА. Но бойков АЗЗЗ си знам колко мога. То хич не е лесно. Със сигурност няма да се справя ...
o7
o7
о7 Добър мандат беше , справихте се чудесно и ти и хората в екипа ти.
Dzun, време ти е и на тебе, пускай се Wink
нямам време аз... и в ряпата съм спряла да се занимавам с политика
Samo levski i tesni picki till the end
You know it Serxhio! Ivar the boneless till the end xD
o7
o7
o7
o7
o7