Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 14 Nov 2019 11:20 - 4

Автор: А333

Сегаааа. Сигурно знаете че навънка днеска валеше. Е поне в София. Но някак си не очаквах като се прибера от работа и у нас да вали ...

Кво да ви кажа точно в средата на хола от полилея право на паркета. А долу гьол майна. Ба си гледката. Тичам АЗЗЗ до горе, а там няма никой. Перверзните рускини били на няква оргия. Обадих им се по алото и чак след 39 мин и 27 секунди дойдоха :)

Докато дойдат с Туньо попихме водата. Сложихме кофата и чакаме. Наташа като се прибра първа оставих Туньо дежурен да сменя кофата с легена и да ги изсипва в банята.

А на злобната комшийка от долу няма нищо :(

Горе ужас. Текат им водомерите. От космалаци явно се е запушил отводнителния канал в кенефа. Съответно като се е вдигнало достатъчно нивото, почнало да прелива през прага на тоалетната. Оттам през коридора и в хола. Как по дяволите от там се оттича през няква пукнатина до любимия полилей на тъщата?

Та не ги оставих в беда момичетата. Стигнах им водомерите и после с търкане им пресуших влагата. Че не им било приятно да са им влажни краката !?!?!

Навиха се да идват у нас на смени или дружно да лъснат и да търкат това което си пожелая докат жената се прибере. За готвене не стават. Знам от предишни 4 опита. За боядисване или смяна на паркет хептен не ги бива. Ама поне да почистят редовно ;)

По коледа жената кат се прибере ще я изненадам с ремонт. И паркета сигурно ще се надуе и ще е засмяна и тавана е за боядисване. Сега само ми е интересно до неделя колко че се надуе. Ако е над метър че кандидатствам за гинес. Утре ке взема влагоабсорбатор с мъркуч и дано да помогне по бързо да изсъхне.

Такива емоции майна таз вечер. Извода е чистете си отводнителните канали в кенефа. Или поне си викайте читави водопроводчици да ви сменят водомерите. Сменили им ги завчера ...

Сега въпросите ми към ВАС сега са: 
Кво друго да ги правя тез рускини? 
Или да чакам и жената да се включи? 
И кво да пия сега: вино или ракия?

П.С. Таз случка означава ли че ще ни върви като по вода в новата игра?

Support

Comments (4)

И бира. Хич недей чака, ама ако матрака е мемори фом, гледай да му изтриеш паметта, преди да се е върнала жената
неска никъв дъж...
на последнию - раджа! да мое да включи..! https://www.youtube.com/watch?v=ZRKwoMI7Cmclist=RD64WLtRIV7lYindex=3
za birata beshe jasno. prawilen otgowor. pechelish 100 kila hljab Smile tja jenata mnogo dore znae che ednata prilica na goljama sestra na viki odincowa a drugata na po-goljamata i brtavochedka. ama i dwete baja kilometraj sa nawarteli ...