Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 3 years ago - 2

Не е проблемот во 90-ти дека се така далеку, проблемот е што од тогаш е случен толкав технолошки напредок што тоа старото личи на прастаро, и денес не можеш ни да го објасниш на некого што го нема пројдено истото.365622
790   

Support

nika goguadzeZertDerassiPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDPedzaMKDLoimpeaextremoBTOlavsonGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaTONITONITONITONITONIcombe1985GehennaGehennaGehennaGehennaGehennagoodbeergoodbeergoodbeergoodbeerSankyo YhanzoSankyo YhanzoSankyo YhanzoSankyo Yhanzosatoru1HarryPottershafagi anobodypun1sherLutrakCrash4PMS7TaurusShahsabaSoradionz

Comments (2)

nice article Laugh
Така е Smile