Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 02 Dec 2019 03:34 - 13


Poštovani prijatelji a i oni koji se ne osećaju tako,

Shodno naslovu teksta, svečano vam obaveštavam da sam se kandidovao za Predsednika Srbije! Jednostavno, mora se stati na put erev Đoganijima ( Nilson, Piko, Ćemi, Otis, Nesalomivi (prinova i omiljeno čedo))! Dakle ispred Opozicije izlazim na izbore i izlazim da pobedim! Srbija će konačno krenuti ka gore!

Govediću, volim kad si ti gore!
https://i.imgur.com/oj3zCoh.jpg
Dosta smo trpeli turturu ove oligarske porodice, vreme je da se vSrbija izbavi iz okova ovig vĐoganija. Postavlja se pitanje zašto se Piko prijavio na CP izbore. Odgovor je lagan, nestalo mu je sredstava. A zna se gde parica uvek ima, i gde zeka ide da pije vodicu. E pa Zekice maweni ovog puta će ti Govedo zagaditi izvor!

Imam ja da ti pokažem gde je vlažno Govedareviću!
https://i.imgur.com/7XgCI2R.jpg
PPlan i program mog budućeg mandata ću naknadno objaviti, sada je mnogo bitnije da se stane na put malignoj gospodi. Mi kao Opozicija ćemo se truditi da uvek radimo u interesu vSrbije! Mogu vam obećati mesec dana blagostanja, i nadamo se sticanja i stvaranja za buduća pokolenja.

Govedo, znam da voliš V izraz pa sam se potrudila!
https://miro.medium.com/max/1032/0*o3FBc8EdSEkpS1QK.jpg

Uvek i u svakom trenutku se potrudite da radite u interesu vSrbije. Ako to zahteva stati na put Piku, Nilsonu odnosnu njihovoj deci Ćemiju i Otisu, odnosno njihovom unuku Nesalomivom! Ne treba imati ni najmanju sumnju u to!

Hajmo se poigrat, moje milo Govedo!
https://i.redd.it/agb9euk17du11.jpg
Pamet uglavu!

Živela Srbija!

Govedo!


Support

bgajicartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistartistUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiK1naskiDARKWOLFmiskeBradonjaBradonjaBradonjaBradonjaBradonjaGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinDr BenitoTaurusOlgaCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanCogairanSergio QuevedoSergio QuevedoSergio QuevedoSergio QuevedoSergio QuevedoChokoBokoPaladin73PresiqnPresiqnPlayer88SRBIJANACPaladin73PasRatunkowyjavorinDr BenitoGhis8RossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroRossoneroTwitterSoradionzCedaRejtashblack panterblack panterblack panterblack pantertomcrisMykyMykyMykyMykyMykyMyky

Comments (13)

Djoganiji Srbiom nece hodati! (nesalomivi je Beki Bekic Laugh)
I ja sam govedo
Ona hoce mambo a si siii
Evo Piko me bas pita kako se zove ova treca
o7
v18 o7
A naseg pobratima Spelca ne pominjes? Sad
Auuuu kakav propust. Nema Spelza i nadaleko čuvenog finansijskog izveštaja, nemoj da posustaješ...
Molim vas da se uključite malo više, Šprcl je aktuelan na Crnoj listi. Jedino ako ponovo nije počeo da igra. Ili pokušavate da zaštitite Taštino dete (Nesalomiv)!
v
Cici = Vot Smile
U vPopulusu je vSrbija. Ovde u eRevollution je valjda eSrbija.
beautiful girls, and a nice article... bravo! i ve subbed to your newspaper, im sub #260. please sub to my newspaper back: https://www.erev2.com/en/newspaper/1482 thanks.