The Guardian

Rodjo - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 02 Dec 2019 08:31 - 7

Pozdrav cijenjeni eHrvatski narode.
Nakon nekoliko dana razmišljanja i razgovaranja sa nekim osobama odlučio sam podnijeti kandidaturu za predsjednika države. Plan i program će se temeljiti na dosadašnjem radu naših predsjednika, a moja vlada će izvršiti reforme i promjene shodno tome što situacija traži.



Vojni plan/Vanjski poslovi

Kao što i sami znate u velikom smo ratu sa možda i najvećom silom eReva. Smatram da o toj temi ne treba previše govoriti. Moj stav je da eHrvatska ostaje uz svoje dosadašnje saveznike jer su prijašnje vlade radile odličan posao na tom segmentu. U vezi svake promjene će te biti pravovremeno obaviješteni. Funkciju ministra obrane će dobiti dosadašnji predsjednik Polar. Mislim da je bespredmetno išta govoriti jer tko je imalo angažiran u ovoj igri shvaća koliko on znači ovoj našoj maloj zajednici. On će preuzeti tu funkciju upravo zbog upućenosti u situaciju u Hrvatskoj i u svijetu. Vanjske poslove ćemo vodit udruženim snagama ja i Polar, smatram da je to najbolje rješenje za tu poziciju.

Ekonomski plan

Što se tiče ekonomije situacija je svima manje više jasna. Fali nam radnika, te samim time kaskamo i u proizvodnji. U suradnji sa guvernerom ću probati pokrenuti neke projekte koje bi dale poticaj ekonomiji naše male države. Situacija sa bonusima je svima jasna, te smatram da tu nemamo o čemu razgovarati. Funkciju guvernera će preuzeti Marko, također poznata ličnost naše zajednice. Za vrijeme moja dva mandata na početku igre sam sa njim bio maksimalno zadovoljan, te će se naše surađivanje nastaviti i u ovom mandatu.

Misije

Admin nam je opet dao event sa misijama. U suradnji sa premijerom planiram razraditi plan da omogućimo našim državljanima što lakše izvršavanje zadatih misija. Bit će potrebna visoka organiziranost i suradnja među građanima. Nadam se da ćemo to odraditi što je bolje moguće jer kroz dobivanje nagrada u misijama profitira svaki pojedinac, a jak pojedinac znači i jaka zajednica što je nama od krucijalne važnosti zbog već navedene male brojnosti. Funkciju premijera će preuzeti Pasta. Smatram da on dugogodišnjim iskustvom igranja ovakvih igara može donijeti prevagu, te da upravo zbog tog iskustva može pomoći u radu vlade.



Nema nas puno, toga sam i sam svjestan. Zbog toga bi vas pozvao na zajedništvo i timski rad. U slučaju da netko ima želje i ambicije sudjelovati u politici i pomoći nam u kreiranju jake eHrvatske slobodno se obratite na PM ili putem discorda/telegrama. U slučaju da netko želi eHR državljanstvo slobodan je to isto zatražiti. Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.



SVE ZA HRVATSKU, HRVATSKU NI ZA ŠTO!

https://aktualno.hr/wp-content/uploads/2017/08/zastave-branitelji-750x480.jpg

Support

BruqwesPolyarnyy MedvedDreamkiller1514BradonjaDr BenitoBatko Batistutaspartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1spartan1Paladin73javorinPasRatunkowyDr BenitoDr BenitoDr BenitoDr BenitoDr BenitoDr BenitoDr BenitoGhis8javorinPasta93mark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stmark00stPMS7

Comments (7)

o7
o7
o7
o7
o7
o7
o7