Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 04 Dec 2019 04:41 - 4


Poštovani čitaoci,

U nastavku ću se potruditi da u kratkim crtama pobrojim neke stavke sa kojima ću se pozabaviti kad postanem CP. Cilj je da se rukovodim tim stavkama i da između ostalih obaveza, ispunim vaša ali i moja očekivanja.

1. Mobilnost igrača prilikom udaranja u bitnim bitkama

Dolazak na diskord i prijavljivanje za udaranje je manje više prevaziđeno. To ima smisla kada si ograničen sa brojem dnevnih udaraca. Ne kažem da treba da se ukine, samo kažem da je potrebno nadograditi takav sistem. To je uspeo da uradi Coa sa svojim odnosnom sa igračima. Dakle da svaki igrač dobije instrukciju, opremu i tačno vreme udara. Ako je ujedno i na diskordu da dobije dodatnu opremu, ukoliko dolazi. Ali da ne bude uislov za opremu dolazak na kanal. Sa time bismo dobili obiljnu štetu koja bi bila manje više kontrolisana.

Govedo, ja ne volim kada sam kontrolisana!
https://steemitimages.com/640x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmTJQ5NERvTrEnDCbZeuooUrsPcLKaVtP661DWGYAAY31e/savanna%20rehm%206.jpg

2. Redovno izveštavanje o trošenju budžetskih sredstava

Svi građani eSrbije pune budžet i apsolutno imaju pravo da znaju kako se njihova sredstva troše. Sva vađenja tipa, naš protivnik ne mora da zna koliko imamo i šta imamo su budalaština. Dakle planiram na nedeljno nivou da izrađujem kumulativni izveštaj o trošenju državnih para, kao i o punjenju budžeta.  Takođe to ću zahtevati i ukoliko ne budem izabran!

Ja glasam za tebe Govedo!
https://www.goolgirls.com/uploads/1563203640.jpg
3. RL skup

Takođe isplaniraću da napravimo neki RL skup za vreme mog mandata. Napravićemo inicijativu i organizovaćemo RL skup negde po Srbiji, a možemo i dalje da odemo, što da ne. Uglavnom radio bi na tome.

Ajde bre Govedo, završavaj i dolazi!
https://goolgirls.com/uploads/1554210880.jpg
Sutra su izbori i pamet u glavu i izaberi pravu opciju!

GLASAJ ZA GOVEDO!

Support

bgajicBradonjaBradonjaBradonjaYosemite SamMatejshtodocebLifesaverMdionzCRIS99djurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjodjurdjoCedaRejtashlordnazgultomcrisIgor1988rat1234TrnkoSam Witwicky

Comments (4)

vote
In Govedo we trust!
lopov Laugh
In Govedo we trust!