Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 3 years ago - 6


Poštovani Opozicionari!

Ovim putem vas obaveštavam da podnesete prijave za kongres. Izbori nas očekuju za 6 dana, tako da polako krećemo u pripreme. Prošlog meseca smo imali 4 kandidata, ovom meseca očekujemo da dobijemo i petog, što da ne. Svi koji žele mogu se učlaniti u Stranku Opozicionog Delovanja -Opoziciju i na taj način mogu postati deo zdrave i pametne eSrbije. Igraj pametno i mislim svojom glavom!

Ajde Govediću, odigraj pametno!
https://i.redd.it/7jl328k6xt731.jpg
Kao što smo naveli u članku kandidature za predsednika stranke, postavljeni su neki ciljevi za tekući mesec. Jedan od ciljeva je za sada ispunjen, a to je da imamo 14 članova stranke, i sada jurimo drugi cilj, a to je 5 kongresmena u kongresu. Ciljeni nisu nerealni, sasvim su prihvatljivi i izvodljivi. Potrebno je samo biti strpljiv i dobiti podršku naroda po zasluzi.

Ju upadoh, dođi da me spasiš Govedance maweno!
https://iv1.lisimg.com/image/19457894/740full-anjy-shamo.jpg

Znam da retko stigne do ovde sa čitanjem, pa i neću baš puno dužiti. Očekuje nas turbulentno vreme, kao što znate u našu stranku je došao eOčuh eSrbije Nilson. Treba se paziti i obratiti pažnju!

Govedo, kod mene slobodno nek se oduži!
https://i.pinimg.com/originals/60/30/b8/6030b8429769ae5d7f706d33a332c68b.png

Pamet u glavu i drž se Opozicije!

Vaše milo
Govedo
Support

Dreamkiller1514eVokasiFacebookUrushiharaBoby Lee SwaggerLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikaLjubi cikapodnovljeLuckyUArat1234danidddMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmerMullahMohamadOmervaguechivachivachivachivachivachivaealpaysTrnkoBambobeeBambobeeSam WitwickyKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashKalashBellgorMaximillion PegasusUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaiCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepssorin1974teodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorteodorDoniaTalkaJehutimes

Comments (6)

mmm
fuf
sweet
Booo
Samo Jako o7
samo tri slike? posustaješ