Newspaper 106

jdee106 - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 3 years ago - 4


Misiunile se pot face usor si fara a utiliza mari resurse. Ca regula generala orice lovitura poate fi utilizata la indeplinirea unei misiuni. Este bine ca o lovitura sa fie contorizata in 2 misiuni.

Toate misiunile din runda a patra (albastre, verzi si rosii) trebuiesc finalizate pentru a putea trece la cele violet -penultimele. Misiunea 44 - Pirate island este o misiune de temporizare care poate fi facuta in cel putin 4-5 zile. Asa ca acesta este timpul optim in care se recomanda a fi terminate celelalte. Este de ajutor o casa de nivel cat mai mare - q5 pentru a recupera cat mai repede energie precum si la utilizarea de hyperbare temporare sau permanente. De asemenea recompensele primite la finalizarea misiunii pot fi luate (amanate) pentru momentele (ziua) in care se pot folosi cel mai eficient.

La misiunile violet (49-50) temporizarea e data de misiunea 49 Businessman cu 100 de muncitori care trebuie facuta in 2 sau mai multe zile. In ziua in care stiti ca terminati runda a patra integral nu munciti in firmele proprii decat dupa ce ati activat misiunile violet. Tot aici  e recomandat folosirea armelor si boosterelor temporare sau permanente pentru obtinerea medaliior de BH -2  + TP,TR,TA -7 buc. 

La fel, la ultima misiune 51, daca stiti ca terminati misiunile violet in 24 ore pentru a castiga timp  puteti porni un RW care trebuie si castigat pentru a obtine medalia de RH. Inainte de finalizarea acelui RW trebuie sa fie activa ultima misiune cu nr. 51, deci eventuala medalie de BH din aceasta lupta nu va fi luata in considerare.

Daca aveti observatii folositoare despre indeplinirea mai usoara a misiunilor scrieti in comentarii.Runda a patra albastra

https://image.prntscr.com/image/M7fABti-TXuccVwOgrvMNg.png
https://image.prntscr.com/image/U4aWGqs2R7CbQOOfP56K1A.png
https://image.prntscr.com/image/JWvvH0U0TsyO8ca-X03j5w.png

Runda a patra verde

https://image.prntscr.com/image/xDZHbJDhTUC3Np0DHBJPRA.png

https://image.prntscr.com/image/j99QrRvLSI6Rwn88G6hCyw.png

https://image.prntscr.com/image/yiYs6DkhTeW_RGr2Wj2uWg.png


Runda a patra rosie

https://image.prntscr.com/image/hLdtl0kkSXWYbh0GvpsHmQ.png

https://image.prntscr.com/image/2oszXBL0RZmLFC6m82HXFQ.png

https://image.prntscr.com/image/oRkLAwUbRfiVn-Obx4jkyg.png

Misiunile violet 46-50

https://image.prntscr.com/image/ZlphFbDGRSSnLOInagKYtw.png

https://image.prntscr.com/image/F9L8zMvUTkOwx2ph1Nf0vg.png

https://image.prntscr.com/image/5LQT9IelS_OWkLU45pSi9w.png

https://image.prntscr.com/image/WSEZ-1mzS72Fm6fJdTP42g.png

https://image.prntscr.com/image/RxwJ-LmUTS_q3ZSaS2yKcg.png


Ultima misiune

https://image.prntscr.com/image/48hiD_zuTY6dPooJIOBg1g.png

Support

rrrevanalexMRonaldRJehutimesdanx776gargabgBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuGaladraelGaladraelBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliuBunnyliugaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69gaga69GaladraelGaladraelalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMalexMGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladraelGaladrael

Comments (4)

Folosește imgur, pentru imagini...
in Chrome se vad imaginile corect
De unde sa Iau 10 bombé ...?
Trebuie să le faci, dar primești și recompensa la misiuni. Am un Chrome puțin mai straniu, cred...