Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 4 years ago - 12


Poštovani građani eSrbije,

S obzirom da je vlast izuzetno nesposobna da čak prenese i korisne informacije, ovim putem ćemo se oglasiti i preneti tih par informacija koje su izuzetno bitne u ovom trenutku. Diktator odnosno nejač odnosno taštino dete divljaunaokolo, pravi ko zna kakve dilove i ko zna šta se sve dogovara, nigde nemamo nikakav info. Ali mi iz Opozicije uvek radimo u interesu eSrbije i ovom prilikom vas obaveštavamo da u narednih nekoliko dana uraditi sledeće:

I ja se spremam Govedance!
https://i.ebayimg.com/images/g/E6oAAOSwal5YGP3X/s-l300.jpg

1. Sve kockice koje dobijete sačuvajte (ideja maćehe eSrbije Pika) i koristite ih kada krene akcija. Zašto? Zato što ima dosta privremenih bustera, čokolada i onih hiper barova. Šteta da to ne iskoristite kada krene ozbiljno rokanje. Ako koristite sada bukvalno potencijalni dmg bacate u vodu.

2. Krenite da štekate oružje. Država nikako neće moći dugoročno da snadbeva wep za svaki vaš udarac. A mi smo svi tu da eSrbija bude što jača. Čak i dok Nejačno taštino dete  vlada. Dakle šteknite wep, šteknite rakete, šteknite RPG. Uvek imajte opciju da koristite vaš wep za kada vas Majka Srbija pozove.

Kada sa Banjičke pijace sednem u 50 da dođem kod tebe!
https://i.imgur.com/viwcQZd.jpg

3. Probajte da napravite dobre zalihe hleba i hrane. Zašto? Dosta hiper barova možete da dobijete na ovim kockicama, i imajte u vidu da će vam dosta leba trebati. 

4. Dođite na zvanični diskord kanal eSrbije i informišite se vezano za skupove i udare ukoliko niste upoznati. Ukoliko nemate diskord ili ne želite da se informišete preko njega, probajte da dobijete info na zidu od Taštinog deteta ili od nekog drugog iz vlasti.

U Opoziciji je veoma uzbudljivo!
https://pbs.twimg.com/media/C_5p0myV0AAogJH.jpg

Dakle ideja je da svi zajedno napravimo dobru podlogu i da budemo organizovani kada krenu rokanja. Ne znamo tačno šta je sve potpisano od NAP-ova jer nas niko zvanično nije obavestio. Upravo iz tog razloga se moramo organizovati i pripremiti. Niko ne želi da vidi kmekavo taštino dete kad krene da kuka. Dovoljno je i ovo izdanje da izgubite apetiti.

Ajde Govedo završavaj i dolaz vamo!
https://steemitimages.com/DQmdHp5MxgWtXr5eakYTd11KutSdBeLuEMEYu9Z3y1dh4mg/23755530_1905020499526370_2861076745646753246_n.jpg

To bi bilo to. Igrajte pametno i učlanite se u OPOZICIJU!!!!

Vaš junak(c) iz kraja
Govedo

Support

OkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZOkizZMister SmithSaSoldierKamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Kamendoliev998Moonshadowerev2telosVoyvodaOdVutreeVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasieVokasinEsTaartistbgajicShiroeZvucnik99DareDevilDareDevil

Comments (12)

o7
Ziveo Nesalomivi
zasto opozicija radi posao vlasti? ili mozda radi za vlast? da li si se prodao?
Govedo kasnije ti saljem pare za ovaj posao
Nema gifova 🥺
Ja radim za eSrbiju uvek, ko god da je na vlasti. A posao tata Otisa je da menja pelene mawenom taštinom detetu!
Napokon i ti nešto pametno da napišeš, nisam verovao da će doći ovaj dan.
Nesalomiv je najbolji vladar esrbije od kad postoje ovakve igre. Samo jako!
Nema gifova Sad
EVO TI GOVEDO MNOGO PARA YBOG ALEKSIS REN JOJ KOLKO JE VOLIM CMOK CMOK CMOK
Otis I Braco glasaju za impich
Otis I Braco glasaju za impich