Document

Menedimos - Newspaper from Greece -

Published in Greece - First steps in eRevollution - 16 Oct 2018 13:54 - 5

Καλησπέρα σας,

το παρών άρθρο αποτελεί μετάφραση από το άρθρο του admin, όχι πιστή, αλλά θα αναφέρω όλα τους κύριους παράγοντες που θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε παίχτης της Ελλάδα για να θέσει σωστές βάσεις για τον λογαριασμό του.

Καθημερινά καθήκοντα:

https://image.prntscr.com/image/v1Tlq7NBSAG2lDpOBjEaHg.png

Πως θα βρεις δουλειά / εργοδότη:


Πηγαίνεις στο My Buildings -> Companies:

https://image.prntscr.com/image/Yy0ePKBtSGu9Z0MNk8BWnA.png

Εκεί εμφανίζονται οι εταιρείες σου (ο κάθε λογαριασμός στην κατοχή του μπορεί να έχει μέχρι 20 εταιρείες). Για να βρεις δουλειά / εργοδότη το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ''κλικ'' στο “Get a job”

https://image.prntscr.com/image/r42WLzOOSUOKThiajqhqYA.png

Θα σου εμφανιστούν όλες οι ανοιχτές θέσεις. Στην κορυφή εμφανίζονται οι πιο υψηλές αμοιβές ενώ όσο κατεβαίνεις στην λίστα ο μισθός χαμηλώνει:

https://image.prntscr.com/image/Kixwo1yBRaSZvLSw9D1diQ.png

Αφού με το ''Apply'' επιλέξεις δουλειά / εργοδότη, το μόνο που μένει να κάνεις είναι να πατήσεις το “Work" για να εργαστείς. Αν είσαι κάτοχος σπιτιού μπορείς καθημερινά να δουλεύεις 2 φορές = πληρώνεσαι 2 φορές τον μισθό σου. Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το σπίτι αφού δουλέψεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πτήσεις το ''Rest'' και ύστερα ξανά το ''Work''.

Αν είσαι κάτοχος σπιτιού, για να το ενεργοποιήσεις πρέπει να πας MyBuildings -> Improved Buildings, πατάς πάνω δεξιά το γρανάζι και επιλέγεις το Activate:

https://image.prntscr.com/image/aDbILkrCQ4eHGNZ_x1X2YQ.png

Εκτός από τον εργοδότη όμως πρέπει να δουλέψεις και τις δικές σου εταιρείες, τις οποίες τις δουλεύεις και σαν διευθυντής αλλά, για αύξηση παραγωγής μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους εργάτες σου. Για να προσλάβεις εργάτες πρέπει να πατήσεις στο ''Manage employees'':

https://image.prntscr.com/image/avbXe9c6QqurFEDsUrBVEw.png

Στην σελίδα που ανοίγει, μπορείς να επιλέξεις πόσους εργάτες θες να έχεις αλλά και να καθορίσεις τον μισθό τους:

https://image.prntscr.com/image/BNimZ7sZQdWBP2vSssC4KQ.png

Προσοχή: Δεν μπορείς να δουλέψεις πρώτα σαν διευθυντής και ύστερα σαν εργάτης. Θα πρέπει με μία φορά να δουλέψεις και σαν διευθυντής και σαν εργάτης. Άρα πρόσεξε που θα βάλεις ''Τικ'' και αφού σιγουρευτείς πως όλα τα έχεις επιλέξει σωστά το μόνο που μένει να κάνεις είναι να πατήσεις το ''Start production”

https://image.prntscr.com/image/CkdNoajpRcKRLd1uZgikow.png

_______________________________________________________________________

Πως κάνω εκπαίδευση;
Πως κάνω αναβάθμιση τα κέντρα εκπαίδευσης;
Τι είναι η δύναμη;


Η δύναμη καθορίζει το πόσο δυνατό λογαριασμό έχεις καθώς και το πόσο δυνατός είσαι στις μάχες του παιχνιδιού.
Εκπαίδευση μπορείς να κάνεις καθημερινά μόνο 1 φορά.
Για να εκπαιδευτείς πρέπει να πας: My Buildings -> Training grounds

https://image.prntscr.com/image/HQZTpvx3SU6_cUAiRQ8Dog.png

Εκεί επιλέγοντας τα διαθέσιμα κέντρα εκπαίδευσης που έχεις και ύστερα πατώντας το ''Train'' ολοκληρώνεις την εκπαίδευση σου.
Το αρχικό κέντρο εκπαίδευσης είναι δωρεάν και πάνω δεξιά εμφανίζεται το πόση δύναμη θες ακόμα για να πάρεις το μετάλλιο ''Super Soldier'' αξίας 5 χρυσών.

https://image.prntscr.com/image/222V7U-CTQmfm4hxHSp9eg.png

Παρακάτω υπάρχει αναλυτικός πίνακας, ο οποίος σε ενημερώνει κάθε επίπεδο αναβάθμισης πόσο κοστίζει και πόση δύναμη θα παίρνεις μετά την αναβάθμισή του. Αν στο παιχνίδι έχεις κάνει εγγραφή μετά την ημέρα 50 η στήλη Day, σου είναι άχρηστη.

https://image.prntscr.com/image/X_ZG9e8FQSOKYOWdWiZeuA.png


_______________________________________________________________________

Αποθήκη.

Στην αποθήκη αποθηκεύονται όλα τα αγαθά που παράγεις, κερδίζεις και αγοράζεις. Για να δεις τα προϊόντα σου πρέπει απλά να πας My Buildings -> Storage. Ο κάθε λογαριασμός ξεκινάει με χωρητικότητα αποθήκης 1000.

https://image.prntscr.com/image/ChB2xoejTx2hMGzpuyikfQ.png

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα βασικά βήματα που θα πρέπει να γνωρίζει και να κάνει κάθε λογαριασμός για μία ορθή ανάπτυξη λογαριασμού. Το παιχνίδι φυσικά μας παρέχει και άλλες δυνατότητες. Τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Για ότι απορία σας προκύψει μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα ή με τα παιδιά στο discord.

Ο υπουργός Νέων,
Menedimos.

Support

Comments (5)

o7
Vv
v
o7
Νν