Moonshadow chronicles

Published in Serbia - Political debates and analysis - 05 Jan 2020 04:56 - 10

Poštovani građani eSrbije,

pomalo mi je bezveze pisati bilo šta oko kandidature kada sam jedini kandidat za mespo predsednika naše države. Iskreno sam se nadao da će biti više kandidata, jer nam treba događaja da razbijemo ovu mirnodopsku rutinu u koju smo zapali.
https://i.ibb.co/4gvs8mk/politics3.jpg
Moram da napomenem da sam jako zadovoljan kako je radilo rukovodstvo naše države u prethodnom periodu (duži period ne samo prethodni mandat) i osećam da je vreme da malo osvožimo rukovodtsvo i ovim putem apelujem na sve zainteresovane za pomoć državi da mi se obrate i da napravimo neka zaduženja i uvedemo ih u funkcionisanje tog segmenta igre.
https://i.ibb.co/SR5DGdk/1111.jpg
Od mene ćete dobiti izveštaj o trošenju državnih para (iako nemam sumnje u dosadašnje trošenje), jer je jako bitno da narod zna na šta se troši novac. Čuvajte kockice, jer nijedan mir ne traje dugo, a što je veća tišina to će borbe biti jače.
https://i.ibb.co/kcbb7nc/porez-660x330.jpg
U narednom periodu ću preko novina pokušati da informišem i veliki dmg koji eSrbija zasigurno poseduje usmerim na pravu stranu i da mi izvučemo benefit u vidu poboljšanja broja resursa koje trenutno posedujemo.
https://i.ibb.co/pd5rK4Z/Screenshot-1.jpg
Pozdrav,

Moonshadow

Support

GovedoJamesdelaneyartistIgorGregorIgorGregorAlexIIDr BenitoBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBaljovBratichYosemite SamYosemite SamYosemite SamYosemite SamYosemite SamYosemite SamYosemite SamLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLLakiLEklavyaaHrvatAlex1975Kaca995Ace571

Comments (10)

Aj ti usmeri ovi 500 komada rpg što dobismo danas?
Ja od sutra Nesalomivi je CP :-D
Zaista je osveženje kad neko ovako lepo otvori mandat
o7
Živeo stari-novi CP Moon. o7
o7
o7
Moon gori od Vucica
Srećno Moon o7
Cosroum