Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 08 Jan 2020 03:19 - 10


Poštovani čitaoci,

Kao što znate, za vreme mandata taštinog deteta napravili smo jedan vid pritiska da cela ta ekipa krene da obaveštava narod šta se događa i šta petljaju. Epilog svega je bio da smo naterali tadašnju vlast da objaci bilo šta. Iako su za vreme izgubljenog vremena mogli da naprave dobre izveštaje i članke oni su onako ofrlje sve to odradili, kao i sve do sada. Izveštaje o trošenju državnih novaca nismo dočekali, ali smo dočekali da prethodni CP objavi izveštaj koji ćemo sada analizirati.

Ovde možete videti izveštaj Predsednika eSrbije.

Govedance, gde ja da podnesem izveštaj?
https://static-ca-cdn.eporner.com/photos/143360.gif

Ići ćemo u analizu segment po segment. Takođe angažovali smo i nezavisnog filologa koji nam je dao svoje profesionalno mišljenje vezano za članak.Prvo da dođemo do naslova:

"kako brzo proce 30 dana"

Nije nam baš najjasnije šta je pisac želeo da kaže u svom naslovu, pretpostavka je da je napravio neke greškice u kuckanju.

Nezavisni filolog:  Omladina sve više i više greši u pravopisu, kao i u svakodnevnom govoru. Nekada su u Staroj Hercegovini i Hercegovini obraćali pažnju na srpski jezik i običaje. Danas je to katastrofa.

Proslo je bas brzo ovih 30 dana sta sam proveo kao CP ove nase zajednice. Hvala svima koji su mi pomagali da sve bitke gotovo dobijemo. Pokazali smo Peru kako se ratuje. :D

Možda je taštinom detetu to proletelo, nama normalnima nikako da prođe period medijskog mraka i haosa koji je vladao. Zbog nikakve neaktivnosti izgubili smo nekoliko igrača koji su jednostavno prestali aktivno da igraju. To će se osetiti u narednom periodu.

Nezavisni fililog:  Mene zanima ko je taj Pero kome su pokazali kako se ratuje. Završetak svake rečenice sa upotrebom karaktera koji označavaju neki vid osećanja može ukazivati na neki vid mentalnog oboljenja, gde se ne može voditi razgovor bez upotrebe vizuelnih znakova.

Ni ja ne volim da pričam, volim da delam!
https://thumbs.gfycat.com/GiddySaltyInsect-size_restricted.gif

"Resavali smo misije zajedno i kako vidim vecina nas ce i da uspije te misije da rijesi i da se dobro zasteka za buduci rat u kome cemo svi zajedno i slozno da se borimo. "

Ovo izgleda ko da je počeo rečenicu ujutru, pa je nastavio popodne ali je zaboravio odakle je krenuo i završio je kasno uveče. 

Nezavisni filolog: Trebalo bi da je osnosvna škola obavezna, zamolio bi nadležne da odreaguju!

"Bilo je tu i dosadne opozicije ali su se i oni dozvali pameti. :D

Ekonomiju smo ojacali i napravili smo fin stek za rat neki u buducnosti.

Lijepo da provedete praznike i hvala svima koji su bili ovde ovih 30 dana moga mandata."


Da zamisli, mi iz Opozicije kao nećemo reagovati na ovo što su petljali i čime se se bavili gospoda iz Vlade. 

Nezavisni filolog: Treba proveriti da li je možda Nesalomiv u trenutku pisanja imao moždani udar. Ili se sve može objasniti malo ozbiljnijim uganućem mozga.

Govedo jel ti treba nešto iz dućana?
https://i.imgur.com/CN6PRB5.gif


Možemo da budemo zahvalni na tome što je Moon preuzeo vođenje države, jer očigledno čovek zna znanje i ima dovoljno iskustva. Isto tako krenuli smo u rat tako da nećemo biti previše agresivni u prozivanju bivše vlasti koja je inače i deo sadašnje. Sačekaćemo da se sve lepo završi i onda ćemo postavljati naša čuvena pitanja.


Naučnik, književnik i publicista
Govedo

Support

KosingasUrushiharabgajicSaSoldiereVokasiEklavyaaBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicBromicDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyDel BoyEdward TichEdward TichHrvatovicaAlex1975

Comments (10)

Opozicija o7
Ima gifova ima vote Laugh
Jeste nesto losiji izvestaj. Ali sta ces verovatno ne voli da pise a i ne zna. A za finasijski ja bih dao ali morao bih zadnja tri meseca trebalo bi mi 10h da izvucem za ta tri meseca posto sam spojio tri meseca. Sad
papiga je lopov
Говедо за ЦП
zna li neko kako se zove ova što je pošla u dućan?
Draginja
Мислим да се зове Радојка 😂😂😂
Nadjoste li Peru
Hahhahhahah taštino dete, salomivka