Moonshadow chronicles

Published in Serbia - Political debates and analysis - 11 Jan 2020 15:09 - 16

Poštovani,

prošlo je neko vreme od kako sam izabran za CP-a (bila jaka konkurencija na izborima) i vreme je da se pravi presek dešavanja.

Vlada
Pošto sam bio malo van dešavanja na igri nisam baš bio u toku političkih dešavanja na svetskoj mapi, pa sam ostavio ljude koji su do sada bili u rukovodstvu da tu ostanu na svojim pozicijama i da zajedno nastavimo u dobrom smeru. U narednom periodu očekujemo da ubacimo par novih ljudi koji imaju iskustva u ovim igrama, ali ovde niosu bili toliko aktivni.
https://i.ibb.co/4sP64tS/1.jpg

Finansije
Ovaj deo države je u dosta dobrom stanju i slobodno možemo reći da smo finansijski poprilično stabilni i spremni na sve izazove koji nam predstoje. Finansije se vode svakodnevno i postoji knjiga finansija u google tabela koja je dostupna svakom ko ima želju proveri.
https://i.ibb.co/Tr3VMTr/monedita-747329.jpg

Državne kompanije
Država poseduje više q6 wep kompanija i taj wep se koristi pri organizaciji svakodnevnih udara. Najveći problem kod proizvodnje wep-a je nedostatak radnika, ali i za to snalazimo, pogotovo nam je dobro došao prethodni ivent  gde smo mogli da nakupimo dovalj broj work tokena. Cilj je da nam proizvodnja i u narednom periodu bude na 100% kapaciteta i sve su indicije da će tako i biti.
https://i.ibb.co/2Mgxhf3/Screenshot-2.jpg

Diplomatija
Što se diplomatije tiče mi smo deo saveza The Front koji je sačinjen od naših komšija koje i pored RL problema ipored svih muka i pritisaka javnosti oko sklapanja savezništa na ovoj igri su se pokazali kao najbolji saveznik i za promenu stvarno je čast boriti se sa nekim pouzdanim.
https://i.ibb.co/xqkZwwS/rsz-diplomacy.jpg

Ratovi
Svima je poznato da je The Front krenuo u ofanzivu na Francusku iz razloga što su Francuzi pokupili bonuse i proglasili neutralnost. Krenuli smo jako i u dosta neravnopravnoj borbi što direktnim napadima, što preko rw-ova skidali smo im regije. Naravno da Amerikanci koriste svaku priliku da sve okrenu na svoju vodenicu i staju na stranu Francuza, pa sada protiv nas imamo Ameriku, Peru, Meksiko, Francusku i ono što je najbitnije je da su Bugari muški odlučili da ostanu neutralni, valjda da bi sačuvali bonuse koje poseduju...
Tako da nam predstoji strahovita borba u narednom periodu. Detaljnije o ratovima očekujte sutra u članku o analizi dosadašnjih bitaka.
https://i.ibb.co/YbDJyGc/1260.jpg

Planovi
Planovi za naredni period su vezani za tekući rat i čuvanje osvojenih teritorija.
Ovaj članak je namerno pisan na srpskom jeziku, jer je namenjen našim ljudima.
https://i.ibb.co/Zhb9tsv/cdnassets-hw-net.png


Za kraj apelujem na sve naše igrače koji se nalaze u inostranstvu da apliciraju za CS i pojačaju ovu našu zajednicu, jer i pored svakodnevnih prepirki i razmirica idemo u dobrom smeru i kad je najteže pokažemo složnost i stavimo do znanja svima da "Srbija nije šaka pirinča da je pozoba svaka vrana"
Živi bili i samo napred junaci!!!

vaš Moonshadow!!!
https://i.ibb.co/Db94wf5/Ziveli-e1463411051419.jpg

Support

RodjoGrigori Yefimovich RasputincoasssscoasssscoasssscoasssscoasssscoasssscoasssscoasssscoasssscoassssAlexIIAlexIIDraganRikiUrushiharaPolyarnyy MedvedBjorn IronsideGovedoEdward TichMultipassNebra007JuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinJuseinFonikokoulouriFonikokoulouriFonikokoulouriFonikokoulouriFonikokoulouriSumadinac195Major TomKaca995Ace571

Comments (16)

Kolega o7
Mogu tu reći čista 10-ka izveštaj i članak Ako ti treba pomoć tu sam 24/7 o7
Top, samo guramo
Sretno o7
o7
Tako je!!!
o7
Lepo
Tako se to radi!
O7
o7
o7
lijep članak, sretno
o7
o7
o7