BUSHIDO

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 06 Feb 2020 00:41 - 25

https://i.ibb.co/5sLt366/9543357K.png
Здраве желаем!


Не съм агитирал никой, по никакъв начин да гласува за мен, затова благодаря на всеки, послушал съвестта си. За мен е чест да ви служа!

Искрено съжалявам, че в първата ми статия като държавен глава ще засегна фарса, плъзнал покрай турнира, но мисля, че се налага. Обещах ви прозрачност и справедливост!

Без да изпадам в гнусни и срамни подробности, и без да вадя пред целия свят кирливи ни ризи, съвсем накратко ще ви разкажа как Ицо успя да спечели турнира (без да взимам под внимание в какви битки е разпределена щетата.. някакви си приоритети – на кой му пука?!). Незнайно поради какви причини (предполагам, че е големият му склад) в Ицо се намираха държавни оръжия, оставени на съхранение. Предполага се, че човек би имал отговорност към държавна собственост, но не и Ицо. Той с чиста съвест ги е употребил по време на Турнира (как точно – не ме интересува). 30 455 к6 оръжия!
След чистата съвест идва ред на откровената наглост. В края на турнира Ицо поисква от Министерски Съвет 25 000 к6 държавно оръжие като съплай.

Разликата в щетата на Отрядния турнир между първото и второто място е 0.800 млрд. Всеки може да провери колко щета се направи с такова количество оръжия, дори без бонус щета. Цък!

При достатъчна наличност в Държавния склад в края на мандата ми 30 455 к6 оръжия ще бъдат дарени на Оренда, като малка компенсация за несправедливостта, от която бяше пряко потърпевш.
Абсолютен фарс, който не заслужава повече от отделеното вече внимание.

https://i.ibb.co/V9yHdNB/1.png
 
По същество:

Държавното подпомагане на Itso е спряно до второ нареждане. През моя мандат
такова няма да има!
30 455 к6 оръжия да бъдат възстановени на държавата в най-кратък срок! 
_____________________________________________________________________________________________________________
ДОБАВЕНО: 
След внимателен анализ на кореспонденцията между Бойков и Ицо. Бойков установи, че е станало неразбирателсто (може да видите коментара му под статията).
Държавното подпомагане на Ицо, както вече оповестих няма да бъде възстановено. Ако щете заради последните му две статии.
При създалите се обстоятелства оръжия на ORENDA няма да се дават.
Уверявам ви, че никога не съм имал за цел да облагодетелствам един отряд за сметка на друг. 

Support

EsporKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeKapo GergeBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorAlcek

Comments (25)

о7 Велев! Страшен пич си!
Дискриминация! Долу президента! За 1/2 дена повече златна мина да дариш на цял отряд 30к оръжия само защото е загубил. И дори да е бил с държавни оръжия, искай да ги върне и толкова.
Така щеше да стане, ако не го беше направил по време на Турнира.
Какъв е тоя комунизъм , всичко държавно. 2/3ма ще се възползват от цяла държава. Разваляй държавните фирми и всеки да се спасява. Не може да има 2/3ма производители и те да произвеждат за държавата. Колкото по малко производители има , толкова по малка конкуренция ще има на пазара и цените ще са все скъпи. Пример цената на къщите.
Преди да плюещ, знаеш ли, че Бойков дарява всички оръжия на държавата доброволно? Целият му профил, всичките му фирми работят само и единствено за държавата без да печели и едно злато от цялата работа. Не стига само това, ами и харчи СОБСТВЕНОТО си злато, за да купува оръжия пак за държавата. Кажи ми ти, Ицо кога ще направи това? Кога ще купува или работи за държавата Wink Глава си давам, че вече над 1 милион оръжия са дадени от него за държавата до тук Wink Нищо нечестно няма, стига мрънка преди да видиш цялата картинка Wink
5 000 000 da e dal, ne izglejda mn rozovo kato si gi zima sles tva...Kato nqkoi vi e okral nakoi gonete kradetza ne oshtetqvaite VSICHKI drugi koito ne sa vi v otrqda.... neka da ti predpoloja otgovora: mrun, mrun vie ste ot Negoviq otrqd zatova taka govorite... i kup drugi obidi sled tva... Hybavo! Pravete kvoto iskate, vie ste na vlast, samo da znaesh che e mn grozno...
Също така той е злоупотребил, само и само, за да спечели турнира. Ако не беше злоупотребил, нямаше да спечели отрядът, егото нямаше да му стигне до небето, нищо от това нямаше да стане. Съвестта на Ицо си е една и съща - злоупотреба докато е в негов интерес. Никога не е бил отборен играч и не мисля, че някога ще стане това. Щом злоупотребява - трябва да има компенсация спрямо другият отряд и наказание за злоупотребата. Велев винаги е бил справедлив и никога не е гледал собственият интерес. Винаги е поставял общият интерес пред собственият. Пък и щом народът е избрал него пред Ицо, значи той е по-достойният Wink Мога само да пожелая успех на Велев и вярвам, че нещата ще станат по-добре докато той е президент. о7
С две думи:Без разрешение Ицо е ударил оръжия на стойност 1350 злато, това е Ицо дами и господа, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ
Никой от отрядите не трябва да се чувства засегнат и не е това целта, а да се изясни ситуацията. Прозрачност трябва да има, както и ограничения, ако се налага. Явно е че темата за турнирът няма да утихне толкова бързо, но можем ли да си извлечем някакви поуки, така че това да не се повтаря? Ще има нови ивенти,турнири и важни битки, там да се доказваме и си помагаме. Скоро ще може да се реформират и отрядите и да се помисли как приоритетно да се помага на играчи, които се развиват - нека натам насочим вниманието си.
@ogphoenix Тия оръжия аз не ги искам за ОРЕНДА.Като ми ги изпратят,ще ги складирам за държавата,че всички да ги ползват.Безплатно с преференции няма да давам.Така че може спокойно да дишаш.Най-малкото ако искам мога да купя същото количество точно за 5 дни фермене от медали,заплати и реферали и метал,така че не съм опрял нито аз ,нито ОРЕНДА до тия 30к.Нито пък съм ги искал,както пишеш в поста си.Ако ми трябваха нямаше да раздавам над 90к мои оръжия на безценица.Иска ми се всички да имат и да се забавляват в тая умряла игра,но явно тук много хора са на принципа храни куче да те лае и бързо забравят кой какво за тях е правил.
ИСТИНАТА - https://www.erev2.com/en/article/5813
@Boikov moga spokoino da disham ? ot vchera li me poznavash che podade takuv ton. .. razocharovan sum... dori.nqma za zapochvam... kakto kazah koito na vlast duvche kokala, jivi i zdravi o7
И ти мен не ме познаваш от вчера,затова не е нужно да казваш,че аз си ги искам тия оръжия по тоя начин...знаеш,че ми е все тая за тях
Президентчето дали пък да не беше попитал за истината, преди да си излееш помията? То бива да сте получили гъзобрък заради загубения турнир, но вече сте жалка картинка.
Почти всички бяхме в ОРЕНДА защото беше главен отряд и беше по-добре организационно. Но дойде лимитът от 40/40 и искаме или не искаме, трябваше да се разбием на парчета в различни отряди. Има претенции към Ицо, а той е командирът на Bulgarian Lions, това е единствената връзка с отрядът, никой от членовете не трябва да се чувста обиден или засегнат. Не се карайте...има проблемна ситуация видна за всички, старайте се да излезем от нея, а не да се излагаме допълнително.
Edge защо не защитаваш когато ни нападат? 2 седмици не се обади, а сега когато членове на оренда правят глупост след глупост си седнал да ми говориш за обединение? Появи се някакъв псевдопрезидент, който дори не си направи труда да си провери помията, но пуснал цяла статия. Статия в която обвинява, че целия отряд е спечелил с откраднати оръжия, за това не ми говори че било само с/у Ицо.
@Boikov drugo imah vpredvid, priemam che ne sum se izrazil pravilno
Kiro, защитавам, когато сметна за необходимо. Общият чат е невъзможно да се пишат повече от 20 думи, като това е причината да не се пише там непрекъснато какво мислят играчите - това съвсем не означава, че нямат мнение. Аз намекнах още в началото, че трябва да има надтурнирни битки, които са с приоритет - не съм имал намерение да го спам-поствам през 2 часа, не сме деца. От моя гледна точка това беше моментът да се обединим - общ враг, обща цел. Ако смяташ че е по-разумно да се караме и обиждаме и това го мога добре, само че не вдявам, с какво това ще подобри ситуацията. Разговаряйте и си оправяйте различията и враждите, освен съперниците ни, не виждам кой има полза от това о7
Ицо в дискорд е написал едно,но аз съм разбрал друго относно тези оръжия.Оставам с впечатлението от написаното от него,че иска 15к оръжия само,а другите да му ги изпратя тъй като складът в него е намалял,а в мен се пълни бързо(защото ползвах неговия склад да съхранявам държавните оръжия).Реално е ползвал значи 30 000 оръжия или колкото са там.Недоразумение да речем е станало и това е.Трябва всички страни да спрат вече да коментират тая тема,ицо да върне в най-кратки срокове оръжията,всички други да се концентрират върху битките,а държавният съплай да се следи строго къде се използва и това е.По-зряло решение от това нямам.Ако вие имате,давайте.Пиша го това и на двете теми защото не знам къде точно вече..
С кой точно да говорим? С президента ли трябва да говорим, който дори не попита и написа тази помия? Въобще не ми се коментира, че нарече 1/3 от играчите на еБГ измамници и крадци и дори не си направи труда да попита за истината. Президента трябва да е обединяваща фигура, а този още в първите 4 часа на мандата си показа, че не става за нищо.
Все отнякъде трябва да се започне, при желание и комрпомиси и от двете страни, стават нещата, за начало може да спрете да се псувате и помислете, защо се стигна до тук.
Всеки знае защо се стигна до тук. Лична вражда м/у Ицо, БЛА и Еспор, която БЛА пренесе в/у целия ни отряд, като не спря да пише глупости по наш адрес цял турнир. Каква реакция очаквате не мога да разбера?
Добре.....оръжията били държавни,ами защо сега се търси начин да се събират и да се дадат на ОРЕНДА,като компенсация?България само от лъвчета и Оренда ли е?Или другите вълците ги яли.Не знам но мисля че не започваш по най-добрия начин мандата си.Търсете начин да си ги върнете от оня мухльо Ицо.
@Jordan1552 майка ти знае ли, че имаш свободен достъп до интернет?! Мухльо може да викаш на оня ден те е направил! Само той има вина за теб като създание!