BeCTHuK

itso - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 06 Feb 2020 03:39 - 10

https://i.ibb.co/5sLt366/9543357K.png
До г-н Смешен(или президент както го пише играта) и НАРОДА, за да ознаете истината!


За съжаление новият ни държавен глава, който го били избрали по съвест още с първата си статия ЛЪЖЕ като долен циганин! А за да не остане някой с грешно впечатление ще разясня цялата ситуация.

1. Говорих с Бойков още в началото на турнира, че ще ми трябват оръжия на заем, като не знам колко точно няма да мога да си осигуря сам и ще сметна в последствие - тогава имах около 70к в склада.
Той съответно както винаги е бил насреща и каза "дай линк няма проблем", но аз му обясних, че имам в мен 50к и той каза "а,ами ползвай и кажи колко са ти останали"
1.1. Дойде момента в който направих разчет на имането ми и видях колко оръжия не ми достигат - по това време в мен бяха останали САМО 15455 оръжия! 
2. След последната битка в  този момент в мен останаха 20 000(или 15455 след съплая) оръжия и му писах, че няма да ми стигнат и ще ми трябват още 15 000 и той ми каза "дай линк" и съответно ми изпрати още 15 000 - та общо в мен имах вече 30455 държавни оръжия, които бяха ясно определени под заем, но според VeleV съм ОТКРАДНАЛ!
3. Въпросната "наглост" (пак според този капацитет президента ни) беше за бой в Белград, битка с ДС определено не по МОЙ интерес! Да исках 25 000 съплай, за да набия общо 64 000 оръжия и базуки!!!!
4. Разликата в турнира въобще не трябва да го интересува, но той продължава да прави ТЪНКИ СМЕТКИ и да обяснява как се проверява щета? Кой го интересува? А и тази щета кой ще я направи бе некадърник? Ти ли? Ти аз срещу теб да тичам не можеш да ме настигнеш.... не ми гледай моя профил какво може да прави!
Не че има значение, но който го интересува на кой колко му е удара може да види - тук -
5. Не знам как така дойде на власт и реши да дарява държавни оръжия на даден отряд?!?!? ДОКАТО ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ АЗ ЗАМРАЗЯВАМ ЗАЕМА! Да точно така! Това значи, че няма да върна оръжията, за да избегна неправомерните действия на държавния ни глава, а депутатите мисля, че има нужда да помислят и да предпиемат действия!
Нмяа да позволя оръжията да бъдат раздадени на някой си за някаква компенсация.... това е доста жалко и смешно! Чак не мога да повярвам.... ТОЛКОВА ЛИ СТЕ САДНАТИ БЕ?!
https://i.ibb.co/V9yHdNB/1.png
По същество:

Подпомагането на държавата България е спряно до второ нареждане. През мандата на явно кърлежа такова няма да има!
За няма и 4 дни съм събрал 17745 оръжия, които може да видите на пазара, но няма да бъдат върнати в нито един мандат на този кърлеж!

П.С.
Аз не поемам вина, че в правителството НЕ СИ ГОВОРЯТ и че не знаят какво се случва, съжалявам, че президента е бил и ще е некомпетентен! Това също НЕ Е МОЯ вина!
Също така стоя твърдо зад всяка своя дума и мога да ДОКАЖА чрез скрийншоти!

В статията няма такива, защото е забранено!

И малко факти: Бойков е раздал на ORENDA над 90к оръжия на безценица!!!!!
А те идват и ламтят за още? хахахах е това вече наистина е прекалено!

И до читателите КЪРЛЕЖИ: ЗАЕМА не е ФИНАНСИРАНЕ!

Support

TT P O B A Jl

Comments (10)

Накратко: замразяваш оръжията на Бойков. В прав текст - същ циганин си и никой не ти иска циганските ти номера. Взимай скапаният ти скрипт и се изнасяй от тук
подарените и съсипани акаунти(и в частност и кърлеж) да не се обаждат!
Знаеш ли кое е съсипано? Егото ти и че си жалък. Това и в РЖ не може да се оправи Wink
Loan me some weps Boikov Laugh
Какво оправдание само и само да не върне оръжията,които е откраднал благодарение на кученцето му patton
Ицо, спрете се с тая тема. Пълно съм против да замразяваш заема, а и нямаш право да го правиш. Второто което е, точно сега складът ни е на дъното и тези оръжия ни трябват за да държим гързите и албанците изтрити, също така и сръбските региони които сме превзели. Ако не искаш да ги пращаш на Велев, ок прати ги на мен или на бойков.
Fenabg значи няколко човека имат право да го обвинят в кражба и още 39 човека в нечестна игра заради кражбата и накрая едно извинение да не напишат, а той няма право да си задържи откраднатите оръжия? Защо?
Ицо в дискорд е написал едно,но аз съм разбрал друго относно тези оръжия.Оставам с впечатлението от написаното от него,че иска 15к оръжия само,а другите да му ги изпратя тъй като складът в него е намалял,а в мен се пълни бързо(защото ползвах неговия склад да съхранявам държавните оръжия).Реално е ползвал значи 30 000 оръжия или колкото са там.Недоразумение да речем е станало и това е.Трябва всички страни да спрат вече да коментират тая тема,ицо да върне в най-кратки срокове оръжията,всички други да се концентрират върху битките,а държавният съплай да се следи строго къде се използва и това е.По-зряло решение от това нямам.Ако вие имате,давайте.Пиша го това и на двете теми защото не знам къде точно вече и приключвам с всякаква кореспонденция в тая игра..
https://www.erev2.com/en/article/5816 Егото убива човека
itso 4 CP, at least he hasnt betrayed yet any agreement as far as I know Laugh