BUSHIDO

VeleV - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 3 years ago - 7

https://i.ibb.co/W0FXbyb/image.pngЗдраве желаем!

Винаги съм бил на мнение,че медийното затъмнение и липсата на информация е основната причина за много от неразбирателствата между гражданите на България. В стремежа да се предотврати изтичане на информация се стигна до там, че играта се играе пълноценно единствено от правителствата. През моят мандат ще се опитам да променя това и да ви държа в течение със случващото се както във вътрешно-, така и във външнополитически план. Малко закъсняла статия, но ето какво се случи в последните два месеца:
Ще започна от мандата на Patton, през който бях негов съветник. Политиката му бе изпълнена от желанието да работи за интереса на България единствено използвайки мир и дипломация. Според него (а и според всички в Министри) България има достатъчно врагове и бе време да подобрим отношенията си със всички, доколкото това е възможно. По това време страната ни разполагаше със 100% оръжеен, 100% строителен и 80% хранителен бонус. Фронт се свърза с българският президент, за да му предложи сделка. Предлагаха ни избор – Vlora (регион с добив на риба, който ни липсваше за да направим максимален бонус във всички отрасли на икономиката) срещу наем за него от 200 злато на месец или срещу това да предадем САЩ и да се сражаваме срещу тях. Естествено единодушният отговор на българското правителство беше, че няма да предадем САЩ, и че с удоволствие бихме заплатили 200 злато. Искахме рибата силно, но не на всяка цена. По това време Vlora бе окупиран от Франция и след отказа ни да предадем САЩ условието се промени – FRONT поиска да им помогнем да унищожат Франция. Нямахме проблем с това и приехме, пренебрегвайки непрофесионалното и откровено детското поведение, проявено от ръководителите на FRONT. Знаехме, че не можем да им вярваме, но се водехме от интересите наБългария. Планът беше България да се включи в предстоящата война чрез MPP с Хърватия и Албания, и да помага до заличаването на Франция от картата, след това да излезем от конфликта запазвайки неутралитет. Оставаше само да изчакаме изтичането на всички мирни
договори (1, 2), за да пристъпим към действие. През това време ежедневно ни се отправяха молби да нападнем САЩ, отговорът на всички тях естествено беше отрицателен. По късно разбрахме, че през същото това време Сърбия се е свързала със САЩ и е предложила заедно сFRONT да изтрият България. Както се досещате отговорът на американскотоправителство също е бил отрицателен.
https://i.ibb.co/89WQfvJ/png-divider-lines-divider-952-png-950.png
Тук се стига до момента, когато fenabg поема кормилото на държавата, срокът на мирните споразумения изтича и България започва да изпълнява своята част от сделката – сключваме MPP с Албания и Хърватия (единствената държава, с която проведохме нормален диалог), и организираме удар. Саудитска Арабия завоюва Vlora и ние правим запитване към Албания дали можем да вземем региона от тях.Отговорът на албанският президент бе, че сделката се е променила. Казахме си стига! За нас това беше достатъчно. Информирахме FRONT, че могат да си задържат рибата. Опитахме с мир и дипломация. Като не щеш мира - на ти секира е казал един български владетел, който, ако властваше днес всички щяхме да сме инвалиди. Тук е момента, в който ние станахме предателите.  След няколко дни Франция поисква дипломатическа среща с България, на която предлага да вземем рибата ако заедно със САЩ им помогнем във войната срещу Фронт. Знаехме, че, ако приемем баланса в играта е обречен, но всички в правителството искахме да дадем на Албания, Сърбия и Саудитска Арабия това, което заслужават!


Support

Boikov

Comments (7)

јеби га, сјебали сте игру... остаћете упамћени и овде као издајице... ово су речи ваших савезника, админа и играча са других игара!!!
С курвите курвенска !
Коасче, пак си ял лайна
o7
Samo na svoje dupe mislite. Umesto malo zabave da unesete vi farmate. Klasicne piiip
о7
Да играем с вас ли и вие да ми играете двойна игра не ставай смешен на war of nation 2 Сърбия предложи да не се цакаме и опита да прецака България и след това даже ни плюхте