Поділля

Bohdan - Newspaper from Ukraine -

Published in Ukraine - First steps in eRevollution - 17 Oct 2018 02:41 - 5

Один з варіантів заробітку

Вітаю вас!

Вирішив все таки одненьку статейку наклепати.

Ерев складненька гра на старті. Так було і в першій версії. Ні хліба, ні голду і тому подібне. Але якщо правильно все робити, то з часом все стає доволі легко.

Головний і стовідсотковий спосіб заробити на початку гри, це створити газету і збирати медальки журналіста за 100 підписок. Створення газети коштує 2 голди, а за медальку дають 5. Тобто взявши принаймні одну медальку ви подвоєте свої кошти (навіть трохи більше). Але ніхто не обіцяє робити цю медальку легкою. Спамлячи в чаті s4s ви навряд набирете 100 підписників. Якщо будете писати багато статей, то у вас зменшеться та кількість підписників, що вже є. Тому самий оптимальний варіант, це створити газету, але статтіт не писати. Коли вже закінчили збирати підписників, то вже можна друкуватись. Правильність цієї теорії можете перевірити по ось цьому скріні де зображенно кількість моїх підписників на час набору статті.

https://pbs.twimg.com/media/DpszK6WWsAIcwqc.jpg

Щоб набрати підписників потрібно спамити. Звичайний спам мало дієвий. Тому я давно використовую певну тактику. Я відкриваю рейтинги газет і починаючи Албанію послідовно йду до Венесуели підписуючись на всі газети і в ПМ кожному пишу номер своєї підписки і прошу підписатись у відповідь. Щоб було їм зручно переходити на мою газету, щоб підписатись у відповідь я прописую код, що робить моє повідомлення клікабельним.

https://pbs.twimg.com/media/Dps0qHLWwAAVmxZ.jpg

Виділеним посилання на мою газету. Ви повині туди прописувати своє. Це займає трохи часу, але дійсно дає результат. Таким чином я отримав 15 голд, а витратив 2 і десь 4 годинни загалом.

Support

Comments (5)

Один з варіантів заробітку https://www.erev2.com/ua/article/584
V
розумно
молодец
v