Log Horizon

DadyD - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 17 Oct 2018 06:39 - 2

Bine ati venit noi cetateni
In acest articol vei voi arata cativa din primi pasi pentru noi cetateni care nu au jucat jocuri de genu. Tot aici vor fi niste informati pe care le cereati de cateva zile.

JOB - Munca
Primu lucru pe care trebuie sal faceti este sa cautati un loc de munca si sa lucrati in companii. Daca sunteti pantre primi ce se alatura tarii dvs. ar trebui sa primiti o companie de Raw Q3 care produce grain ce va veni folosit pentru a produce Food, si o companie Food Q1. 
De nu, nu dispera, o sa ai bani sa deschisi propriile companii cat mai rapid, stai activ, antreneazate si munceste ori ce zi si ar trebui sa ai bani pentru a le deschide. In fiecare zii vei avea niste sarcini ( Daily Task ) 
https://image.prntscr.com/image/v1Tlq7NBSAG2lDpOBjEaHg.png
Cum sa afli un loc de munca, sa muncesti in companii si sa puneti o oferta de munca pentru noi lucratori?

Dute in "My building Companies"

https://image.prntscr.com/image/Yy0ePKBtSGu9Z0MNk8BWnA.png
Aici poti sa vezi companiile tale, care au limita de 20 in total, aici poti vedea si cati muncitori ( employees ) ai si ca esti fara munca. 
Acum dai click pe "Get a job"

https://image.prntscr.com/image/r42WLzOOSUOKThiajqhqYA.png
Acum poti vedea ofertele de munca oferite pe Job Marker, sunt plasate de la cea mai mare la cea mai mica plata salariala. Poti alege care vrei si sa dai click pe "Apply" - Sunt multi ce ofera Job pe gold, trebuie doar sa te pui in contact cu ei. Gold este moneta "mondiala" si cea mai importanta.

https://image.prntscr.com/image/Kixwo1yBRaSZvLSw9D1diQ.png
Ai un loc de munca acum. Daca vrei sa muncesti dai click pe "Work" , daca ai House vei putea lucra de 2 ori pe zi!. Dupa ce muncesti va aparea butonu "Rest", dupa ce dai click pe el vei putea munci "Work" inca o data!
Acum ca ai un loc de munca si ai muncit, poti luca in propria comanie si sa pui o oferta de munca pentru noi muncitori. Dai click pe butonu "Manage employees" pentru a pune o oferta de munca.

https://image.prntscr.com/image/avbXe9c6QqurFEDsUrBVEw.png
Aici poti scrie cati muncitori vrei si ce salar vor avea. Poti avea muncitori cat companiile tale iti permit. O sa poti modifica salaru lor in urma sau sai dai afara din companie. 

https://image.prntscr.com/image/BNimZ7sZQdWBP2vSssC4KQ.png
Cand ai muncitori ii poti plasa in companiile tale sa munceasca. Sa ai grije, poti selecta muncitori sa munceasca doar daca si tu muncesti ca Manager in acelasi timp. Daca muncesti ca Manager nu vei putea folosi muncitorii dupa. Dupa ce atasezi muncitori in companiile care vrei si selectezi sa muncesti ca Manager, in josul ecranului poti vedea toate informatiile despre ce produci, taxe, cat RAW Materials iti trebuie pentru Companii, cata energie folosesti si cati muncitori folosesti. Daca ai tot ce trebuie click pe "Start producion"

https://image.prntscr.com/image/CkdNoajpRcKRLd1uZgikow.png
Cum sa te antrenezi si sa actualizezi "Training Ground", ce este Strenght ( Puterea ) ? 

Strenght este un atribut legat de accountul tau si arata cat esti de puternic in campurile de lupta. Te poti antrena o data pe zi in "Training Ground" . Trebuie sa mergi in "My Buildings" - "Training Grounds" 

https://image.prntscr.com/image/HQZTpvx3SU6_cUAiRQ8Dog.png
Acum esti in "Training Ground" . Aici poti vedea ce calitate ( Q ) are campul de antremanet si cat Strenght castigi cu fiecare antrenament, si cata energy ( E ) sau CC ( Adica RON ) sau Gold iti trebuie pentru a te putea antrena. Campul "Boot Camp" este gratis, nu trebuie sa platesti pentru a te antrena. In coltu de sus dreapta poti vedea cat Strenght iti lipseste pentru a lua medalia Super Soldier

https://image.prntscr.com/image/222V7U-CTQmfm4hxHSp9eg.png
Campurile de antrenament au o limita de calitate ( Q )  , in urmatoru tabel vei vedea costurile si zilele in care poti actualiza campul. 

https://image.prntscr.com/image/X_ZG9e8FQSOKYOWdWiZeuA.png
Cum pot vedea ce articole ( items ) am pe account si cum sa le vinzi. Cum pot verirfica energy si in ce este folosita energy? 

Sa vezi ce articole ( items ) si produse ( products ) ai in depozit ( storage )  trebuie sa mergi in "My Buildings" - "Storage" 
Toti jucatori pornesc cu 1000 unitati de stocare in depozit si tot ce este in depozit si pe piata  ( Market ) este numarat. 

https://image.prntscr.com/image/ChB2xoejTx2hMGzpuyikfQ.png
Cand vei avea nevoie de mai mult spatiu de stocare, poti sa cumperi 1000 de unitati la 1750 CC ( RON )  sau unu mai mare de 9000 de unitati la pret de 35gold.

https://image.prntscr.com/image/MPm4YMv5TouOWexZ6CVGsQ.png
Daca vrei sa pui ceva produs pe piata ( Market ) trebuie sa faci asta din Storage. Alegi produsu pe care vrei sal vinzi apoi calitatea  ( Q ) 
Can vei alege produsu vei putea alege cat din acest produs vrei sa vinzi si la ce pret. Cand vei alege pretu si cantitatea vei primi automat toate datele despre taxe merg la tesoreria tari.

https://image.prntscr.com/image/trIEXKAwR_G9bFF_4un8Ew.png
Articolele care nu pot fi vandute sunt: Boosters, Energy Bar, Missile, RPG

https://image.prntscr.com/image/sjYQDSNfTVWZQ5Z7JypfGw.png
Jucatori folosesc energy pentru a munci si a se lupta in batalii. Poti vedea cata energy ai in stanga, sub profilul tau. Fiecare jucator porneste cu 500 energy, si se incarca 10 energy ori ce 6 minute. Cand treci peste energy ai timer si vei vedea cat timp lipseste pana ce bara de energy va fi plina.

https://image.prntscr.com/image/cEOcbac1SJCa6gIkmIspOQ.png
Energy poate fi umpluta cu Food sau Energy Bars. Poti produce Food sau sal cumperi de pe Market. Poti primi Energy bars din misiuni si evente, sau le poti cumpara din Store. Complectand Daily Order in fiecare zi vei primi 1 Energy Bars si 5 RPG.
Va puteti ridica energy max cu Casele ( House ), care raman active 7 zile, sau cumparand Field Hospitals din Store ( Sunt permanent legate de accountul dvs. ) Field Hospitals pot fi cumparate in orice moment din Store, si dau 50 sau 100 energy.

https://image.prntscr.com/image/NG4ZaoKeRcmgcadRIfF2JQ.png
Casele ( House ) au calitatea ( Q ) ce merge de la 1 la 5 si pot fi produse de companiile dvs. sau cumparate de pe Market. 

https://image.prntscr.com/image/MM1-SiF3TbWr7DnE8acvkw.png

Pentru a activa o Casa trebuie sa mergeti in "My Buildings" - "Improved Buildings". Apoi apasati butonu "Building" in coltu sus dreapta. Casele pe care le avet in Sotrage vor aparea aici si pot fi activate. 

https://image.prntscr.com/image/aDbILkrCQ4eHGNZ_x1X2YQ.png
Cand apasati "Activate" Casa va fi activa si puteti vedea pentru cat timp va fi activa si cat Bonus primiti de la ea. Puteti da "Rest" pentru a putea munci inca o data. Casele raman active pentru 7 zile, cu toate bonusurile lor. Puteti activa fiecare calitate ( Q ) de casa in acelasi timp, adaugand bonusurile. Desi, daca activati mai multe case de aceasi Q, doar perioada de activitate pentru respectiva casa va fi prelungita.

https://image.prntscr.com/image/zaaP4wq4RR6yOkVxuzmEFA.png

Ce sunt "Strategic buildings", cum le pot construi si pentru ce sunt folosite? 

In "My Companies" - "Strategic Buildings", poti construi Rachete. Rachetele sunt un timp de arme folosite in batalii, dar cu mai mare dmg si dmg fix, deci nu va depinde de Strenght sau de Rankul Militar, va fi tot acelasi dmg. 

Poti vedea cum sa construesti Rachetele aici:

https://image.prntscr.com/image/BaqlILrDRnu3kKH2Xyap-w.png
https://image.prntscr.com/image/gWILY25sSsm4Oc140pQazA.png
Poti fabrica doar 1 Racheta pe zi
Tot ce trebuie sa stiti despre Rachete este afisat in tabelu de mai jos. 

https://image.prntscr.com/image/xDtAjObFTCy2hbKuGPpONw.png

Dupa ce fabricati 30 de Rachete, veti primi medalia Engineer. Pentru fiecare medalie Engineer veti primi si 5g ca premiu.

Ce este Military Unit ( MU ) si Political Party ( PP ), ce primesc daca ma alatur ?

Military Unit ( MU ) este o organizatie de jucatori care se lupta impreuna pentru un scop comun. Poti acesa in panelu MU din "Cummunity" - "Military Unit" . Daca nu faci parte din MU vei vedea lista cu toate MU. Daca faci parte din una vei vedea pagina de la MU.

https://image.prntscr.com/image/m916SZoqQbGQfvymZjrWAg.png
https://image.prntscr.com/image/IJJzR1slTpufESSuh5Mfsg.png
Comander este seful de la MU, si inpreuna cu Capitans pot da Daily Orders. 

https://image.prntscr.com/image/rz76TT_WT76-dsE_CGdUbg.png
Dupa ce complectezi Daily Order vei primi 1 Energy Bar si 5 RPGs

Political Party sunt organizatii de jucatori care sunt formate pentru un scop politic comun. Daca vrei sa fi un om de politica ( Congressman sau Country President - CP ), trebuie sa fi membru a unui Partit politic. Click pe "Community" - "Party" si daca nu esti membru a unui Party, partitele politice in tara ta vor fi afisate. Poti da click pe care vrei, sa vezi programele si orentarea politica, ce au facut in Congress si cati din Party sunt in Congress. Dai click pe "Join Party" daca vrei sa te alaturi sau poti crea Party tau. 

https://image.prntscr.com/image/N2z_EyEvS6WyMvN1IpO_bQ.png
https://image.prntscr.com/image/xprrpD3-RBiXWbFc4t1A8A.png
https://image.prntscr.com/image/aUOxzqjET4KPUut7l9wX9A.png
O data ce esti membru, poti candida la Congress ( Din 6 in 13 din fiecare luna, electia este in 15 ) Party Presidency ( din 16 in 23 din fiecare luna si electia va fi in 25 ) sau Party President ( Din 26 in 3 din fiecare luna, electia este in 5 ) 

https://image.prntscr.com/image/k1R9xFAtSzavkwXfzwYucw.png
Ce tiburi de companii sunt si pentru ce sunt folosite ? 

Sunt 5 tipuri diferite de companii. Food, Weapon, House, Hospital si Defense System. 

Companiile Food produc Food necesar pentru a recupera Energy. 1 q1 food recupereaza 2 energy, 1 q2 food -4 energy, 1 q3 food - 6 energy, 1 q4 food - 8 energy si 1 q5 food 10 energy. Puteti sa distrugeti toate companiile dvs. cu exceptia alea pe care le ati primit in momentul de inregistrare. Pentru a produce Food, aveti nevoie de Food Raw, Puteti vedea productia de baza*, cantitatea de gold necesara pentru actualizare, cat raw este necesar pentru fiecare muncitor ( worker ) si cati muncitori puteti avea in tabelu de mai jos.

Productia de baza- Este productia pe care o aveti cand nu sunt Regiuni cu bonusuri. Daca o tara are toate 5 resursele si sunt conectate la capitala, vor adauga 100% in productie de basa. Se aplica pentru fiecare companie. 

Companiile Weapons produc weapons pe care le folositi pentru a lupta in batalii si sa produceti Rachete. Pentru a produce weapon, trebuie sa aveti Weapons Raw. Fiecare Q de arme ofera bonusuri diferite de DMG la DMG-ul initial. Rata daunelor, productia de baza, cantitatea de gold necesara pentru actualizare, cat raw este necesar pentru fiecare muncitor ( worker ) si cati muncitori puteti avea puteti sa vedeti datele in tabelu de mai jos.

Companiile House produc houses. Pentru a construi House aveti nevoie de House Raw. Houses va ofera energy maxima care este adaugata la Energy totala si scurteaza timpul necesar pentru a avea Energy. House ofera si posibilitatea de a putea munci de 2 ori pe zi ( Nu sa refera la Manager Work, doar la Work pentru companiile altora ). Fiecare House este activa pentru 7 zile si poate fi activata in "Improved Buildings". Puteti vedea cantitatea de energy pe care fiecare House ofera, timpul ce vine redus pentru Energy, productia de baza*, cantitatea de gold necesara pentru actualizare, cat Raw este necesar pentru fiecare muncitor ( worker ) si cati muncitori puteti avea in tabelu de mai jos. 

Companiile Hospital produc Hospitals pentru o tara. Pentru a construi Hospital trebuie sa aveti Raw. Dupa ce vine plasat in o regiune, ofera regenerare de energy la fiecare jucator ce are cetetenia de la tara si este in acea regiune. Pentru a folosi energy oferita de la Hospital, trebuie sa va aflati in batalie si in stanga la butonu de "Fight" veti vedea icoana de la Hospital, cea ce inseamna ca puteti folosi energy de la el. Puteti folosi energy de la Hospital o data pe zi. Hospital sunt active 30 de zile si daca regiunea vine cucerita, Hospital vine distrus. Productia de baza*, cantitatea de gold necesara pentru actualizare, cat raw este necesar pentru fiecare muncitor ( worker ) si cati muncitori puteti avea puteti sa vedeti datele in tabelu de mai jos.

Companiile Defense System produc Dfense systems, ofera un scut la regiunea in care este plasat. Acest scut scade DMG-ul atacatorului. Pentru a produce Defense system trebuie sa aveti HOUSE Raw. Fiecare Defense System ramane activ 30 de zile si este sters daca regiunea in care este plasat vine cucerita. 
Nota: DS ofera doar DMG redus in bataliile directe si nu in Resistance wars. Poti vedea DMG redus, productia de baza, cantitatea de gold necesara pentru actualizare, cat Raw este necesar pentru fiecare muncitor ( worker ) si cati muncitori puteti avea in tabelu de mai jos. 

Companiile de Raw produc Raw materials pentru companiile ce produc bunuri de basa ( Weapons, House si Food ). Sunt 3 tipuri de Companii de Raw, Food, Weapon si House. 
Nota: Companiile de Raw nu pot sa fie vandute si Raw material nu poate fi donat, doar vandut pe Market. Companiile de Raw nu se pot actualiza. Le puteti crea folosind Gold sau CC ( Country Currency ), depinde de Q pe care vreti sa o construiti. Puteti demola toate companiile de Raw, veti primi 50% din investitie. Companiile primite la inceput de joc pot fi demolate gratis. 

Puteti visualiza productia de baza si alte date in tabelu de mai jos.

https://i.imgur.com/dv741VD.jpg

Vreau sa adaug un jucator la prieten, cum fac asta? 

Daca vrei sa adaugi un jucator la lista de prieteni ( Friend List ), primu lucru de facut e sa visitati profilu lui. Sub profilul lui puteti vedea lista de prieteni pe care o are. Dati click pe "View all". si in fereasta care apare veti vedea butonul "Add Friend" 


As dori sa cumpar ceva de pe Market, cum pot face asta? 

In "Market" - "Marketplace" poti afla produsele dorite ca raw, food, weapons, houses, hospitals, si defense systems. Raw are doar o Q, dar restu au un Q ce merge de la 1Q la 5Q. Alege calitatea dorita, vezi daca sunt oferte, alege cantitatea pe care vrei sa o cumperi si apasa "Buy" . Fii sigur sa ai bugat CC( Country currency ) pentru a achizitiona de pe Market.

Poti cumpara produse doar din tara in care suntetii. Daca vrei sa cumperi din alte tari, trebuie sa te muti in tara respectiva. Nu uita ca trebuie sa folosesti CC din tara in care te muti.


Cum functioneaza Monetyary Market ( MM ) ?

Monetary Market este un loc unde puteti schimba gold pe CC si invers. Intrati in "Market" - "Monetary Market", si veti vedea ofertele puse in tara in care sunteti. In coltu din sus stanga puteti alege intre schimburile "Gold to CC" si "CC to Gold". Puteti vedea ofertele din alte tari selectand tara dorita in colt sus dreapta. Puteti cumpara doar daca sunteti in acea tara.

Daca doresti sa adaugati oferte apasati pe "Add offer" . Introduceti cantitatea de gold/CC pe care doriti sa o vindeti, scrieti rata de schimb la care vindeti si click pe "Save". Aceasi regule pentru localitate, daca vreti sa vindeti USD trebuie sa va mutati in US. Aveti limita de 3 oferte. Puteti vedea ofertele dvs. in "My Offers", unde le puteti si sterge. 

Pot sa cumpar companii, si cum functioneaza? 

Poti vinde toate companiile cu exceptia de companiile Raw si companiile primite la inceputul jocului. Click pe "Market" - "Companies for sale", click pe compania si pe calitatea aici puteti vedea si daca sunt alte oferte. Companiile pot fi vandute doar pe Gold, si nu sunt aplicate Taxe.

Daca doriti sa vindeti o companie, mergeti in "My Buildings" - "Companies", click pe compania pe care doriti sa o vindeti, alegeti pretul si click pe "Sell"
Nota: Puteti cumpara companii doar in tara in care aveti cetatenia, si puteti pune oferta in fiecare tara cu conditia de a va muta in ea prima. Nu puteti vinde o companie pentru 10 zile dupa ce o cumparati sau creati.


FAQ:
M-am inregistrat in tara gresita, puteti sa schimbati cetatenia?

Nu mai facem asta. Country Presidets poate sa va aprove cetatenia dupa ce veti face cerere!

E posibil pentru 3 persoane sa se inregistreze de pe acelasi IP?
Nu, nu permitem la mai mult de 2 persoane sa imparta acelasi IP, si vom permite aceast lucru doar dupa ce veti face un report la Suport

Mission 10:
Q: Misiunea "Journey around the world" trebuie sa cumpar CC in fiecare tara pe care o visitez, sau e de aguns CC din tara in care sunt? Trebuie sa fie 20 de tari diferite sau trebuie sa ma mut intre cateva dintre ele?
A: Trebuie sa folosesti CC din fiecare tara pentru a te muta. Va trebui sa va mutati in 20 de tari diferite pentru a completa misiunea.

Pot dona gold primit din referal la ei?
Da, poti dona gold la referali tai.

Pot dona gold cumparat de pe store, si cat?
Poti face ce vrei cu goldu cumparat de pe store

Pot sa vand sau demolez companiile primite in momentul registrari?
Nu poti vinde sau demola companiile Food pe care le ai primit. Nu poti vinde companiile Raw dar poti demola companiile Raw fara a primi nimic in schimb.


Felicitari pentru primu Congress din joc si mult noroc pentru strategiile militare, diplomatice si politice. Aveti grige ca nu vom interveni in joc sa reparam greselile de voi facute. De azi nu vom dona food, nu vom schimba cetatenia si nu vom plasa CC pe MM.

Pentru ori ce intrebare, problema, feedback, simtitiva liberi de a ne contacta prin fiecare canal official. 

Suport
Discord
Facebook
Twitter

Sincere regards,
eRevollution Team

https://www.erevollution.com/public/img/logo.png

Support

GaladraelBattleHero

Comments (2)

bune traducere Cheeky v
+