Glas Fronta

Published in Montenegro - Political debates and analysis - 17 Oct 2018 07:24 - 18



http://i.imgur.com/0ZV94.jpghttp://i.imgur.com/gbixN.jpg

Predsednik Crne Gore

Draga braćo, drage sestre, dragi prijatelji, ovo je prvo, zvanično obraćanje predsednika Crne Gore po stupanju na funkciju posle impiča kojim je predviđeno predavanje funkcije predsednika sa admina na izabranog kandidata iz naroda. Crna Gora je time dobila prvog predsednika a to sam ja. 
Predsedničku funkciju obavljao sam i pre stupanja puštanjem potrebnih zakona na glasanje. Danas ćemo proći neke zakone i objasniti njihovu suštinu i valjanost.
http://i.imgur.com/0ZV94.jpghttp://i.imgur.com/gbixN.jpg

Proglašenje Crne Gore za prirodnog neprijatelja

Razmišljao sam o redosledu obaveštenja za narod Crne Gore i saveznike, pa i neprijatelje. Odlučio sam da posle najbitnijih informacija o biranju predsednika preskočim par donesenih zakona i odmah krenemo na temu koja je tek jutros postala udarna u Crnoj Gori i Srbiji. Naime, jedan od prvih zakona u Srbiji, posle impiča novog predsednika Nilsona u Srbiji, bio je da Crna Gora postane prirodni neprijatelj Srbije. Takođe, zvanične novine iz Srbije objavile su informaciju preko njihovog izaslanika Pika u jednom vrlo neurednom i nečitkom članku, možemo reći i u znatnom delu gramatički neispravnom, koji ne doliči visini vlade neke zemlje (Članak možete pročitati ovde). Izdvojio bih:

https://i.imgur.com/VglB3Rw.png
Ovo je deo članka koji je spominje njihov savez kao i Crnu Goru sa kojom kroz prizmu cinizma gledaju i sa ponižavanjem, ali na fin i kulturan način. Ovaj članak shvatili smo kao proglas rata. Pre toga, imali smo priliku da svedočimo da Srbija Crnu Goru stavlja za prirodnog neprijatelja što je još jedan u nizu dokaza da smo postali meta moćne Srbije. 

https://i.imgur.com/0MTOPSw.jpgNaš odgovor bio je iz dva dela na njihovo postavljanje Crne Gore za prirodnog neprijatelja. Prvi odgovor jeste istom merom uzvraćanje zakona o prirodnom neprijatelju. 

https://i.imgur.com/oybC49V.jpgIpak, to nije bilo sve od Crne Gore, jer smo spremili jedno malo, neprijatno iznenađenje za srpsku vlast koja je to prilično burno i uznemireno primila a to je:
https://i.imgur.com/snBXy1A.jpgDa draga braćo i sestre, Crna Gora herojski je objavila rat Srbiji. Za mnoge u Srbiji neočekivan potez, mnogo iznad njihovih intelektualnih moći, Crna Gora je shvativši da Srbija planira da izvrši agresiju na nas, prva objavila rat Srbiji.

Kako?

Crna Gora zakonom koji sam pustio odmah posle kongresnih izbora krenula je sa impičom predsednika pre Srbije za 71 sekundu. Potez koji smo povukli u potpunosti je proračunat i shvatio sam da imam sasvim dovoljno vremena da prvi objavim rat što sam i uradio. Na taj način, to Srbija neće moći učiniti, izgubiće se 24 sata na čekanje, 24 sata ćemo imati šansu da napadnemo i još 24 sata će se bitka voditi na njihovoj teritoriji uz realnu mogućnost da je dobijemo. 

Posledice?

Crna Gora dobija inicijativu u napadu i dobija na vremenu za organizaciju napada odnosno usporava najavljeni put Srbije ka Italiji. Na ovaj način Srbija će ostati bez mogućnosti da bez potezanja velikih sukoba i ratova dođe na bilo koje resurse a Crna Gora je u odnosu na svoje mogućnosti napravila ogroman potez u korist čitave svetske javnosti i zemljama koje je Srbija ucrtala kao neprijatelje. 

Očekivali smo odgovor iz Srbije, do sada smo odgovarali zakonima jedni drugima i preko novina, ali ipak nešto novo smo dobili.


https://i.imgur.com/fIuz207.jpg
Srbija je odlučila da preko njihovog novinara, bez novinskog članka javi vladi Crne Gore da smo pogodili direktno u metu i da Srbija neće baš tako lako preko Crne Gore do resursa. Odnosno, neće nikako! 


http://i.imgur.com/0ZV94.jpghttp://i.imgur.com/gbixN.jpg

Pozivam sve Crnogorce sveta, saveznike, prijatelje i protivnike izdajničke vlasti u Srbiji da se priključe crnogorskom narodu u borbi protiv agresora i zaustavljanju Nilsonovog projekta da Srbiju utemelji na resursima slabih zemalja.


JA ZNAM KAKO - CRNA GORA KA MONAKO!

Support

BackoovanSaSoldierartistAlexIITheGodfather

Comments (18)

Ja znam kako - Crna Gora ka Monako! https://www.erev2.com/en/article/594
o7
o7
Heroji!!!
Samo Jako.
SVAKA ČASNOSWT BRTEUUAAA !
Svaka ti cast kako jak potez jbt sacuvao si zemlju 2 dana duze na mapi a onda ce predloziti zakon da prebacis sav novac na svoj nalog i otices iz crne gore u Kazakhstan najvjerovatnije ili u neku nedodjiju
Jadna je ta Crna Gora ciji si ti predsednik...
A vazda ste znali lupetati gluposti...Ovakvu propagandu eSvet ne pamti....
Crna Goru nikom ne damo VOJU CUVAMO !!!.
Hahahahah kakav frik Da draga braćo i sestre, Crna Gora herojski je objavila rat Srbiji. Za mnoge u Srbiji neočekivan potez, mnogo iznad njihovih intelektualnih moći
Crna Gora ka Monako! o7
Samo sex.. Bravo
Koj narod Crne Gore? Smile
CRNA GORA KA MONAKO IDEMO JAKO Ko e koplja lati od koplja ce bit pojećen.
predsednika? pre? obavestenja? alooo napusti zmlju ne brukaj se!
Bravo bravo, 8 ljudi ima veca muda od cijele eBiH vlade 🤣
bravo ljudino !