Офанзива

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 26 Feb 2020 02:15 - 17

Реших да напиша една последна статия .

Спирам с играта, малко по - рано от останалите . В последно време не знам дали сте забелязали, но все повече хора се отказват от играта ( Товара няма никаква вина за това разбира се ) Единствените нови играчи са мулти акаунти на някой си .. кои банн , кои не . Развитие в играта - 0 , даже по - зле ! Малко по - малко умира , та прецених ,че няма смисъл да си губя времето в умряла игра .

Писах няколко пъти с товара , статии писах , ефект няма .
Давам пердложения какво може да се направи за да бъде по интересна играта и получавах отговори само , еми това няма как да го направим , еми това не може ... Относно мулти акаунтите в СА писах ... МНОГО ПЪТИ  , че има такива и да се направи нещо .. 
На всички им е ясно ,че шишарката играе с 90 % от акаунтите в СА( около 150 ацц-та )  , само на Оня лайнар админа не му е ясно .

Аз част от тази пародия няма да бъда .

Прекарах доста време в играта , отделих доста време да спамя из нета за реферали , %-та на игачи които се задържат  и им е интересна играта е нищожен . на 100 - 1 и след месец време и той се отказва .

Оказа се също така ,че какъвто е човек в живота , такъв си е и тук . Всеки ден срещаме хора които не се съобразяват със страната си , бият където си искат , правят си каквото си искат и в същото време викат дай тва , дай онова .

 Водим война , пазим бонуси , повечето си фармят все едно имаме нап . Пуснат се някакви тъпи мисии и става страшно ... Тук няма да бия защото има - 15 % агресор , там няма да бия защото има защитна система ... Глупости една камара ... 

Та причините са доста поради които се отказвам . Но най голямата е Товара , за което разбира се искрено му Благодаря , ако не беше той нямаше да спра тази игра . Един от най - некадърните админи който съм срещал . Играл съм еерпа , е-сим (много време) ерев 1 , ерев 2 и за кратко някакви други като кубера , доминейшън и там други  ... Та по некадърен админ , не съм срещал . 

Пожелавам ви успех в реалния живот момчета и момичета , тук е ясно какво ще става ! Пък може пак да се засечем в някоя нова игра !

Support

AlcekCogairanaFrostShiroeShiba TatsuyaZvonimirFirelizardbeautygirlNavareni Zecovbackstabberbackstabber 2ZatezniAridanraWorldJusticeDormillonPakSumAzPakSumAzPakSumAzPakSumAzPakSumAzhoobline

Comments (17)

прав си и аз много често напоследък се чудя какво все още търся тук - стана безинтересно
Знаеш къде се преместихме масово. Добре дошъл си
Жалко, щеше ми се тази игра да продължи по-дълго, но няма визия за развитие у админите и не ги интересува какво ги съветват играчите. България е с най-много играчи, но не сме сплотени. Много играчи гледат да не се прецакат като бият срещу щит или не могат да вземат БХ медал или като бият без медал. И после се питаме защо така стана? Както и да е. Надявам се да има желаещ за президент следващия мандат и му пожелавам успех.
sega i az se zamislih Laugh
Е, всички сте добре дошли.
ne, imah predvid za spirane :/
Аз не говоря да дойдете в САЩ. Не искам да казвам къде че ще отнеса бана
Успех, Атила! За мен беше удоволствие да работим заедно! След ангажимента, който съм поел към вас и аз вдигам гълъбите.
Съжалявам, че си тръгвате, вие сте добър играч
Приятна почивка Атила, а ти Велев когато и да си тръгнеш винаги е късно
Bye Sad
ицо и кирчо-тъпото да се махнат и страната ни ще е върха Smile
Издајници!
Аре 1 по 1 всички вънка. Ще се срещнем някъде пак и не позволявай хора като ицо да ти промиват мозъка
hahahaha
Гейнерале не ти се отдава да мислиш. Я ходи да духаш на старшината, че да изкараш някой лев и без това е единственото нещо, което вършиш.
казах маршшшш