Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 3 years ago - 0

Ако почнете да зборувате со некоја личност за нивното детство тие веднаш ќе се сетат на работите кои обожавале да ги прават како деца и работите кои морале да ги прават затоа што така им било „наредено“.Но, со текот на годините, сфативме дека овие постапки сега ни носат задоволство.1. Маслинките некогаш ни се чинеа неразбирливо и непријатно јадење5582. Легнувањето порано сега ни се чини како најдоброто нешто што можело да ни се случи5583. На долго патување претходно беше невозможно да седиме мирно и ги малтретиравме нашите родители бесконечно: „Па, кога ќе пристигнеме?“ Сега ова е одлична можност да си посветиме време на себе5584. Одењето кај фризерот беше вистински стрес, а сега одиме со задоволство, па дури и не релаксира5585. Правилната исхрана во детството не ни се чинеше привлечна како што е сега5466. Односот на убавина / удобност во студен ден се смени во корист на удобноста5587. Помладата сестра стана најдобрата пријателка а не досадното мало дете5588. Се смени ставот во одењето во село5589. Во детството попријатно е да се примаат подароци, а во зрелоста – да се даваат55810. Ситуацијата да не се излегува надвор сега се перцепира на еден сосема поинаков начин54611. И шансата да се одморите по ручек е многу подобра од онаа во градинка55812. Чекањето на празниците во детсвото беше мака, а сега е причина за шопинг558Бонус 1: но пеглањето остана непријатна должност558Бонус 2: а читањето, кога е време за спиење, е сѐ уште омилена работа558

Support

extremoBTSPIRIT OF DEATHCycunka888Cycunka888Cycunka888Cycunka888Cycunka888DerassiGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennagoodbeergoodbeergoodbeergoodbeerGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennaGehennakosta1bas

Comments (0)