Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 07 Oct 2018 04:28 - 6

Здравейте, еГраждани на България!

Искам да адресирам няколко неща, по отношение на старта на играта и организацията, която трябва да направим в нашата страна.

Заповядайте в Дискорд сървъра на България - https://discord.gg/TQrwwUF

1. В момента се намираме в страхотна позиция, тъй като сме една от най-населените държави – не само на Балканите, но и на световно ниво.

За да продължи това да е така, трябва всички да дадем от себе си да задържим играчите, които са се регистрирали, но и да продължим да каним хора. Пишете в другите игри, които играете;поканете Дискорд приятелите си, не забравяйте и, че някой ваш съквартирант, брат или сестра без проблем може да играе на Вашия компютър – стига да нямате транзакции помежду си.


2. В момента Jus7LeTHaL събира нужното злато, за да бъде създаден първия отряд в България. Аз работя върху създаването на готин аватар. Ще се съберем там и ще бием дружно в битките. Ако някой желае да помогне с 1-2 злато, може да му пише.

3. Другото, което трябва да направим е да създадем първата партия, която да издигне кандидатурите за конгрес на идвашите след около седмица избори. Търси се човек, който да оглави партията. Щом я създадем, ще помоля всеки по-активен и желаещ играч да се кандидатира за конгрес. Чрез конгреса ще издигнем и първия президент на България – посредство закон за импийчмънт.

4. По отношение на първото правителство, Edinaca вече е публикувал статия, в която представя евентуалния кабинет. Аз фигурирам там като Външен министър. Разполагам с много контакти в играта, но смятам да заемем малко по-спокойна позиция.

Ако бъдем избрани, ще публикувам статия, която представя нашето правителство пред света, заедно с организационно представяне и желание за създаване на съюз в играта. Като една от по-силните страни е по-добре, не ние да преследваме другите държави, а те да ни потърсят и да предложат сътрудничество. В случай, че тази стъпка не доведе до нужния резултат, ще отворим преговори със страни съгласно обстановката ни.

5. Ако имате въпроси по отношение на играта, не се притеснявайте да пишете в чата, да ми пишете на лично или да дойдете в Дискорд сървъра на България - https://discord.gg/TQrwwUF

Support

Comments (6)

САМО КЕБАПЧЕТА И БИРА
о7
Много хубаво всичко Smile Започвайте да мислите още от сега от къде ще вземем липсващите ни ресурси Smile Добра икономика - по-силни акаунти - по-силна държава Smile
Ники Милев да идва
И чат в телеграм няма да е излишен.
Все едно да изберем ГЕРБ за пореден път! Я се забавлявайте и не се ангажирайте с глупости.