BUSHIDO

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 06 Mar 2020 09:42 - 14

https://i.ibb.co/5sLt366/9543357K.png



Здраве желаем!



Измина още един месец от виртуалния ни живот в играта. Благодаря и на всички будни граждани, които взимаха дейно участие в Организираните Удари и се интересуваха от Бъдещето на България! о7 Благодаря също и на Министерски Съвет (въпреки, че ме оставихте сам, 10 дни преди края. Не ви упреквам, напротив – напълно ви разбирам) за безценната помощ! През тези 30 дни като Държавен глава изпълних всички поети към вас ангажименти, въпреки, че във всеки от тях можеше да се постигне още много. Повечето ми действия бяха провокирани от стремежа си да изкарам повечето хора от летаргията, в която са изпаднали, да събудя интереса и хъса им за игра.

Във вътрешнополитическиплан ви обещах:

Справедливост – получихте я с всичките ѝ последици, характерни за едно болно общество.
Прозрачност и информираност – винаги съм бил на мнение, че играта трябва да се играе тук и Discord се явява спомагателна функция за по-бърза и лесна комуникация и масова организация - не обратното. От страх да не изтече информация обаче всички планове, стратегии, проекти и пр. се обсъждат от Министерски Съвет в секретни чатове без дискусия и допитване с гражданите. Тази тенденция се наблюдава в световен мащаб и то от дълго време. По този начин се получава, така че играта се играе пълноценно само от определен кръг хора. Именно затова реших да възродя иначе нефункционалното Министерство на Образованието. Чрез него ви информирах за случилото се предходните два месеца и ви разкрих кои всъщност са истинските предатели. Не съм отказал или спестил информация на никой, който се е свързал с мен. В тази връзка xAtilaBGx трябваше да ви запознае с икономическата война, която започнахме с FRONT, а Patton да ви разкаже за взаимоотношенията ни със съюза. Демотивацията, задълженията в РЖ и неактивността на Министерски Съвет възпрепятстваха тези намерения.
Военна реформапрограма за оптимизация, максимална ефективност и разпределение на щетата бе изложена за публично обсъждане. За съжаление тя не предизвика необходимия интерес сред капитани и командири.
Функциониращо Министерство на Образованието – предвидено бе чрез Министерството на бъдат пуснати общо 13 статии разпределени между членовете на Министерски Съвет на различна тематика (информация, анкети, статистики, интервюта, томболи и др.), но както стана ясно по-горе много хора, заемащи ключови позиции (по света и у нас) напълно загубиха интерес към играта.
Функциониращо Министерство на Финансите – Държавен отчет има и всяка една транзакция на държавни средства (валута, злато, оръжия) е отбелязана в него. Смятам за задължително всяко едно правителство да отчита как се ръководят и за какво се използват парите на българските данъкоплатци. Нека всеки, който иска достъп до Държавния отчет или има някакви въпроси относно него ми пише на лично съобщение. За тези 30 дни са раздадени 192 953 оръжия в общо 33 Организирани Удара и раздавания, пуснати са 61 атаки и са обявени 15 войни. Като налични държавни средства оставям двойно повече на настоящият Президент от тези, с които започнах мандата.


Във външнополитически план запазих курса на водената до момента политика във войната. Както казах и в предизборната си статия – за нас тази война е въпрос на чест! България не е спечелила и няма да спечели материални блага от нея.
На среща на Съюза се взе решение за стартиране на икономическа война, предложено от xAtilaBGx – всички страни-членки да вдигнат данъците за чужденци, а на приятелските страни да бъде връщана част от стойността на данъка. По този начин, дори и за кратко POE произвеждаше в благоприятна, а FRONT в агресивна среда.

Причините да нямаме пълни бонуси във всички отрасли са няколко:
- Баннати и отказали се играчи. Този процес започна още по времето на управление на fenabg.
- Въвеждането на агресор щета (на която имах удоволствието да се насладя пръв). Преодоляването на тази щета е лесно осъществимо при мъртвите и слабо заселени страни. Справихме се и с Албания. Не се справих в играта на котка и мишка с арабите. Имаше решение и за това, разбира се, но броени дни преди мандата не беше редно да го взимам аз, а тежестта от него да носи някой друг. Настоящият Президент е информиран за него и може да постъпи както прецени за добре.
- Национално предателство. Двата най-силни профила в България се обърнаха срещу собствената си държава и съюзник.

Относно някои от другите държави.
- Румъния: Два пъти си затворих очите за техни действия, като два пъти учтиво предупредих да внимават какво правят. По всичко изглежда, че следват отдавна взети решения, но нямат доблестта да ни го кажат в прав текст. След превземането на Бесарабия заслужиха да им се даде добър урок, но в момент, когато на портите ни бяха Албания, Сърбия, Гърция и Саудитска Арабия това би било глупост.
- Франция: Голяма част от играчите бяха баннати или напуснаха играта. Друга емигрира. Останали са шепа хора. Възможно е да не се задържат и на картата.
- САЩ: В момента се намират в самия край на последният си щурм.
- Перу: Повишават населението си и постепенно набират сила.
- Македония: да не забравяме – единственият ни истински приятел!


https://i.ibb.co/V9yHdNB/1.png



Смисълът на играта е да доставя забавление и приятни емоции. Спомням си преди години колко добре си прекарвахме по тези игри. Висяхме по нощите в чатовете, мъдрехме стратегии, изготвяхме планове, организирахме атаки. Сега точно като в РЖ сме погълнати от злоба, завист, алчност, егоизъм и точно като в РЖ свестните хора се броят на пръсти. Не сме в състояние да създадем дори виртуално сплотено общество.. Съжалявам, реалността ми стига! Затова с тази статия ви казвам и Довиждане. Ще поверя профила на приятел или като Бойков ще мина в дълбок двуклик. Още веднъж ви благодаря! За мен беше чест!


Support

AlcekThe GameReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgReLaXbgNikosChalk7BelizariusextremoBTXicohtencatlArcticArcticArcticArcticArcticTerry FatherAuldeyGergitaGergitaGergitaIvayloVanchevIvayloVanchevIvayloVanchevIvayloVanchevIvayloVanchevIvayloVanchevMykyMulti de chorrillanoHailipiFrankyFrankyELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLIELLI

Comments (14)

o7
o7
Прав си о7
Добър мандат, в тежка ситуация, както ще бъде и за следващият президент о7
o7
За мен беше чест да съм част от кабинетът ти! о7
o7
o7
sad to see another player leave o7
Каква чест бе палячо Laugh не могъл на котка и мишка да играе, агресора му бил виновен... 10 пъти свалих на щатите бонусите и пак си ги върнаха ВЪПРЕКИ АГРЕСОРА! Но тук не играта е виновна... ти си виновен, че си некадърен! Само глупости и прозрачност... колко от тия 192 953 оръжия наби ти? Laugh Laugh Laugh Айде чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси!
Няма какво да си кажа с теб - ясен си отдавна. Няколко пъти ти казах да не се занимаваш с мен, но явно злобата не спира да те яде. Бих те пренебрегнал с лекота, но понеже се опитваш да ме нападнеш публично се налага отново да си губя времето с теб. 1.- Чест! Някои хора я притежават. Не се излагай повече и не използвай тази дума - очевадно за всички е, че не познаваш значението й. 2. - През цялото време се опитваш да съботираш България, не мен. Сега си тръгнал да ми говориш за Агресор щета. Колко пъти се би ЗА Украйна, колко пъти СРЕЩУ България във въстанията? С какви очи питаше къде е бонуса? Няколко пъти бил свалял на САЩ бонусите, после не били добър съюзник. Не мога са определя дали си повече смешен или жалък, но както обикновено си нагъл и дебелоок. 3.- Мисля, че вчера ти обясник няколко пъти кой е некадърник. 4.- Пак нагъл.. ти ли точно ще ми държиш сметка с какви оръжия бия? Присвои си 30445 (не 28000 - поредния нагъл тарикатлък). Загрижи се държавните оръжия, да не би твоите да намаляват? Последният път в който си губя времето с теб.
За останалите: Може да съм всякакъв, но не и крадец. използвал съм държавни оръжия само, когато съм участвал в Организирани Удари. Разбира се взел съм участие във всичките 33 удара. Веднъж съм взел 1000 оръжия за албанска битка (тогава имаше хора, които взеха по 2500) в осталите 32 удара съм използвал между 200 и 500 оръжия. Общо за целият ми мандат - 10 600.
Ае пали смешко. Нали щеше да се отказваш? Най слабия президент от ден 1 дето сме имали. Пълна трагедия и въздух под налягане.
На Ицо курвата, която се била изучила, ама ѝ викали тъпото отново се включва с градивна критика. Защо не се хванете двамката с Ицо под ръчичка и да ходите някъде в РЖ да си избивате комплексите? А, да.. там се яде бой.