Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 2 years ago - 7


Poštovani saborci,

Stranka Opozicionog Delovanja OPOZICIJA vas poziva da se priključite, kandidujete na Kongresne izbore i glasate za nas?Zašto da glasate za nas? Koji je naš program? Za šta se mi borimo? Da li smo mi i dalje Opozicija?

Na sva pitanja ćemo dati odgovor, budite strpljivi!

Kako da budem strpljiva Govedo kad si ti tu?
https://i.imgur.com/xs9rSp0.jpg
Zašto da glasate za nas? Pa to je pitanje na koje je lako odgovoriti. Zato što se mi borimo za bolju Srbiju. Kad god je teško mi ne zapalimo u inostranstvo i pametujemo. Mi smo tu, i direktno smetamo vlastodržcima i taštinom detetu. Posmatramo, pratimo i delujemo.

Dođi da me ispitaš Govedance!
https://cdn.yostagram.com/2019/07/jessica-weaver-396.jpg

Koji je naš plan i program? Što se tiče nekih strateških smernica, mi se zalažemo za izbacivanje Amera iz Evrope i Azije. Odnosno da mi preuzmemo te teritorije. Da napravimo naše baze na relaciji Sibir - Kina i na relaciji Skandinavija - Engleska, da tu probamod a spojimo bonuse. Balkan i resurse oko balkana da prepustimo Saveznicima.

Voli te tvoja Gara milo Govedo!
https://snusercontent.global.ssl.fastly.net/member-profile-full/65/2972865_7458346.jpg

Za šta se mi borimo i da li smo mi i dalje Opozicija. Ako si stigao do ovde da čitaš znači da si se nekako odupreo od ovih sisišta. Iako je Govedo, odnosno ja, ušao u vlast da pomogne pre podelama i organizacijom,ipak smo zadržali distancu od vlasti. Tako kolo vodi dinastija Pika i Nilsona, tu se trudimod a održimo balans i da ne dopustimo da Srbija krene stranputicom.

Dođi kod tetke u svilu maweno Govedance!
https://i.imgur.com/rcu6cF0.jpg


Pamet uglavu

Pozdrav
Govedo

Support

KosingasMaximillion PegasusSA soldierbgajicsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentSameSameButDifferentSHIRI DRASHIRI DRAGeorgrefmalasigocaubicagocaubicagocaubicagocaubicagocaubicaFujino ShizuruMulti de chorrillanoDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountDeleted accountUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaSora

Comments (7)

Vote for 4
Vote for 2
Thanx!!!
Гара,сисиште... хахахахаа
Na nivou, kao i uvek.
Ma ni Maxim ti nije ravan, svaka čast
Tetka je tito