Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 11 Mar 2020 00:50 - 7


Poštovani saborci,

Stranka Opozicionog Delovanja OPOZICIJA vas poziva da se priključite, kandidujete na Kongresne izbore i glasate za nas?Zašto da glasate za nas? Koji je naš program? Za šta se mi borimo? Da li smo mi i dalje Opozicija?

Na sva pitanja ćemo dati odgovor, budite strpljivi!

Kako da budem strpljiva Govedo kad si ti tu?
https://i.imgur.com/xs9rSp0.jpg
Zašto da glasate za nas? Pa to je pitanje na koje je lako odgovoriti. Zato što se mi borimo za bolju Srbiju. Kad god je teško mi ne zapalimo u inostranstvo i pametujemo. Mi smo tu, i direktno smetamo vlastodržcima i taštinom detetu. Posmatramo, pratimo i delujemo.

Dođi da me ispitaš Govedance!
https://cdn.yostagram.com/2019/07/jessica-weaver-396.jpg

Koji je naš plan i program? Što se tiče nekih strateških smernica, mi se zalažemo za izbacivanje Amera iz Evrope i Azije. Odnosno da mi preuzmemo te teritorije. Da napravimo naše baze na relaciji Sibir - Kina i na relaciji Skandinavija - Engleska, da tu probamod a spojimo bonuse. Balkan i resurse oko balkana da prepustimo Saveznicima.

Voli te tvoja Gara milo Govedo!
https://snusercontent.global.ssl.fastly.net/member-profile-full/65/2972865_7458346.jpg

Za šta se mi borimo i da li smo mi i dalje Opozicija. Ako si stigao do ovde da čitaš znači da si se nekako odupreo od ovih sisišta. Iako je Govedo, odnosno ja, ušao u vlast da pomogne pre podelama i organizacijom,ipak smo zadržali distancu od vlasti. Tako kolo vodi dinastija Pika i Nilsona, tu se trudimod a održimo balans i da ne dopustimo da Srbija krene stranputicom.

Dođi kod tetke u svilu maweno Govedance!
https://i.imgur.com/rcu6cF0.jpg


Pamet uglavu

Pozdrav
Govedo

Support

KosingasMaximillion PegasusSaSoldierbgajicsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentsubagentSameSameButDifferentSHIRI DRASHIRI DRAGeorgrefmalasigocaubicagocaubicagocaubicagocaubicagocaubicaFujino ShizuruMulti de chorrillanoGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaUrushiharaSora

Comments (7)

Vote for 4
Vote for 2
Thanx!!!
Гара,сисиште... хахахахаа
Na nivou, kao i uvek.
Ma ni Maxim ti nije ravan, svaka čast
Tetka je tito