Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 3 years ago - 6


Pozdrav junačino!

Ovim putem te pozivam da glasaš za jedinu političku opciju koju junak i harambaša može da klikne. Da glasaš za Stranku Opozicionog Delovanja - OPOZICIJU . Tvoj glas za OPOZICIJU znači smanjenje moći dinastije Piko-Nilson koja popt Rotšilda okupira vaš budžet, bez da vam daje izveštaj o trošenju para. Mada kad bolje razmislim i Rotšildi i ostali reptilijanci ipak daju neke izveštaji. Ovi naši ič.

Govedo, ja ću glasati za Opoziciju!
https://i.pinimg.com/474x/0a/32/52/0a32522fc47e2c35180b9055264380e1.jpg

Zašto smanjenje moći? Pa mnogo su se osilili, nije to taštino dete da prutićem šic rešiš problem. Ovaj problem eSrbija vuče od samog početka. Ovo slepo crevo treba operisati i ukloniti.Vaš glas za Opoziciju će u početku smanjivati, a kasnije i ukloniti ovaj kancer.

Govediću može jedan brzo zornjak, pa posle idi u pekaru....
https://i2-prod.dailystar.co.uk/incoming/article20919614.ece/ALTERNATES/s1200b/0_Anna-Anufrieva-Playboy-photo-session_1_Playboy-Russia.jpg
Šta ćemo mi da uradimo? Pa imaćemo moć da stanemo na put bahatima koji misle da je Srbija njihova. Koji donose odluke za ceo narod a nikoga ne konsultuju niti obaveštavaju, koji troše vaše pare kako hoće a vi se ne bunite.... E pa mi se bunimo i zahtevamo da se dostavljaju izveštaji o trošenjima državnih para.

Jesam li još uvek tvoja ljubimica Govedo!
https://i.pinimg.com/originals/9d/c2/81/9dc2819b1aff288b8a8a3c6ab7a69fb1.jpg

Pamet uglavu saborci.


PS Sad sam ljubomoran što svi mogu da vide moju ljubimicu!

Nasmejan pozdrav
Govedo

Support

Maximillion PegasusMoonshadowchris dudeGeorgrefChuliganasGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHK1naskizuzu61AustinPKSoraDibex

Comments (6)

Thanx!
olala
moja ljubimica je ova gologuza
excellent article
Glasam za br 1.
Vidi se da ova gologuza rijetko kad nosi kupaci kostim na moru Laugh