The word of Ra

Published in Croatia - Social interactions and entertainment - 3 years ago - 5

 Da li ste se pitali kako je živjeti u izolaciji? Ovo je odgovor na vaše pitanje 
1 DAN IZOLACIJE Dijete nije otišlo u školu .Ja otvorio bolovanje .Svi smo kući , žena šporet ne isključuje cijeli dan. Jebe i koronu i Kinu. Nismo jeli ovoliko od nove godine .Par nekih trzavica, ništa strašno s obzirom da smo svi kod kuće .Djeca će mi dobit po 10 kila

2. DAN IZOLACIJE Jedem maslenjak i pitu od jučer. Oslobodio sam svoj ormar kako bi smo tu smjestili 4 vreće po 25 kila brašna , karton ulja, 5 jumbo pakovanja toalet papira, konzverve, tjesteninu.Mislim da žena krije od mene informaciju da će rat , kako mi ne bi aktivirala PTSP. Punica zvala , ne može doći , boji se korone. Osamdeset joj godina .Kad u nekoj emisiji na tv gost kahne, ona odmah ustaje i sebi mjeri temperaturu .Ovo je prvi dan u zadnjih 20 godina da nije došla .Al zato zove 20 puta dnevno. Ne javlja se na fiksni nikome da joj neko ne bi došo Na hajr i na dobro .

3. DAN IZOLACIJE Žena i ja smo se posvađali peti put od jutros. Ne mogu više lepina i maslenjaka. Znam da se to mora potrošiti al ću dobit zapetljaj crijeva. Izvago sam se. Osam i po kila u tri dana. Ćunu jedva i primijetim .


10. DAN IZOLACIJE Da znate kako je krompiruša iz frižidera dobra, nikad više ne bi ste jeli vruću. Prste da poližeš. Djecu smo poslali kod majke još peti dan, da majka ne dolazi Sami smo .Nismo bili sami 9 godina. Ne znam se ni ponašat kako treba. Ležimo, hoće da je češkim. Znam na šta to na kraju dođe. Češkim je evo 7 put danas i u prosjeku 5 puta dnevno u zadnja tri dana.

11. DAN IZOLACIJE od češkenja mi noge klecaju, jedva hodam. Izašo do prodavnice neš
to jaranu da dam. Pita me jel se drogiram, kaže da sam propo skroz . Kupio usput tečni sapun , ono 5 litara zalihe ode u tri dana, Koža na dlanovima mi je bijela Žena me pita hoćel da me češki .Reko nemoj matere ti do večeras, stvarno će svijet mislit da se drogiram . Kolko se češkimo, mislim da ćemo trojke dobit .


13 DAN IZOLACIJE -Došao na posao. Doručkovo ćevape , supu , begovu čorbu . Nedostaje mi češkenje. U 12 sati ponovo otvorio bolovanje .Ko preživi izolaciju, pricace.

Nastavit će se...

Support

Nebra007OpssyenOpssyenOpssyenOpssyenGeorgrefChuliganasGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHGARDOSHK1naskiKomitazuzu61AustinPKextremoBTSoraSoraThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameThe GameDibex

Comments (5)

samo su ti pizdarije na pameti xD
Samo se treba češkati Laugh
dok je humora,biti će i češkanja
Ojha
Hahaha fino nesto i od tebe da bude 😂