Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 18 Oct 2018 12:20 - 2

Здравейте, граждани,

Тук съм с още едно включване за днес. Поводът е Ракетния отряд на еБългария. Той ще бъде оглавен от Edinaca и Han Tervel, който има опит с тази дейност от друга игра и има голямо желание да се включи.

Смятаме, че към момента може да включва до около 20 души с ракети к1 и к2. Наложително е това да са хора, които имат достъп до Дискорд и присъстват в сървъра на България (Покана - https://discord.gg/TQrwwUF), защото те ще трябва да изтрелват ракетите си по нареждания от командването на България.

Пакетите от суровина плюс оръжия ще се раздават един ден предварително, като точните детайли ще бъдат получени от командирите на отряда.

На първо време, желаещите да се включат в дивизията да пишат на Edinaca и да се присъединят в Дискорд сървъра на България. След това ще получат допълнителни инструкции.

По отношение на хората, които нямат ракетна площадка все още, направете си, няма да съжалявате. Ако нямате нужната сума, изпратете ми лично съобщение с количеството, от което имате нужда и след публично обсъждане ще се опитаме да помогнем на играчите, които са активни.

Ако имате някакви въпроси, моля пишете в коментарите и ще ви бъде отговорено.

Важно съобщение: Финансовият министър eradev събира злато за печат на валута за желаещите. За момента лимитът е 50 злато. Пишете му тук, за да се информирате дали предстои печат и да изпратите златото към него. Веднага след като мине съответния закон за печат, ще се пусне дарение и парите ще бъдат раздадени.

Support

Comments (2)

Желателно е да имате някоя ракета в склада. Защото понякога се налага спешно да се иска ракетен удар в дадена битка и после ще се дават части на ударилите. При 10 злато за ракетна К1 се избива с 3 ракети, после е на +.
При раздаването, няма са се гледа партия, отряд или от коя държава сте - случвало се е да ни се плати от дадена дър ава да правим ракетен удар и чужденци приятели да са удря ли за нас с наши средства. Желязо за ракети не може да се праща! Ще ви бъдат дадени пари. И моля който пуска ракета по молба на президент, или МВ-да прави сктийншот.