The word of Ra

Published in Croatia - Social interactions and entertainment - 08 Jun 2020 12:30 - 14

https://hercegovackiportal.com/wp-content/uploads/2019/12/zastava-hrvatska.jpg




Pozdrav dragi moji sugrađani,
U ovom prvom članku prije svega želim da zahvalim jako mnogo svima vama koji ste se borili za Lipu našu. Hvala također i ekipi iz Slovenije koja je pucala za nas,i koja je ujedno i dio naše SlavUnije kako smo je nekada davno nazvali. Kao što sam naziv članka govori,odlučio sam da se povučem iz igre. Razlog tome je što je admin juče me prvo banovao na 24h i spriječio da pucam u jako važnoj bitki za saveznike.Danas sam ušao na account i primijetio da mi je TC uništen,kao i jedna q5 food firma. Razlog mog bana je kao exploit od par accounta za koje nemam ni pojma zašto su mi donirali. Bilo je ovo predivnih 6 mjeseci sa vama,sa nekima sam imao i pojedinih razmirki i ostalo,ali nije dobar CP ako svima valja i ako ga svi vole. Posebno bi se zavalio Legici (moram njoj prvoj jer sam dosta puta nakon akcije rekao bravo momci,a ona udarala jače od svih). Hvala Max-u mojoj desnici ( ) koji mi je pomogao tokom ovog mandata. Hvala Pasti i Jopi  koji su bili tu kad je trebalo. Hvala Napoleonu,Assecu,Bhrvoju,Igoru,Mihovilu,Nebri,Ant3,Gevinu,Dinkokev i mnogim drugima. Ukoliko sam nekoga izostavio,ispričavam se.Nije mi bila namjera da ikoga izostavim. 
Legica i Pasta (novi cp) će vam podijeliti nešto fooda i kuća što je ostalo meni, i što je moj poslednji poklon vama. Nadam se da sam vodio dobro ovu državu i da će te iako mene više nema nastaviti ono što sam započeo. Održavajte Hrvatsku jakom i naravno uvijek pomažite našim saveznicima.

U drugom članku ću se posebno zahvaliti našim saveznicima.

Toliko od mene,pozdrav svima i hvala vam


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/Ivan_Zasche%2C_Portret_bana_Josipa_Jelacica.jpg

Support

extremoBTRikiNapoleonNebra007RCDE23Pasta93Pasta93Pasta93Pasta93Pasta93Sula4

Comments (14)

Браво !
😮😕☹️ Stani bre dze ces!! ps: reci nesto i o pritivnicima...
Zna se sta ide protivnicima xD
Не разумем 😂😂😂
@Radovlje koje tebe sta pitao a i daleko si da shvatis nesto. Maska se nosi preko nosa i usne a ne preko ociju gde ocigledno je nosis i ne vidis malo dalje i dublje.
o7
Sedi be sa kome cu da se zezam covece!!! Ajde jedna firma plus minus alo ja cy da ti dam gold za trening centar
Najjači CP kojeg sam imao prilike vidjeti, svaka čast nisam baš nešto aktivan ovdje bio ali sam klikao, svakako mislim da puno gubimo (puno vise od tvog dmga) nadam se da ces se opet pr islit ali nisi dužan nikom nista sretno dalje i vidimo se u nekom drugom virtualnom svijetu bila je čast o7
A bre gde ideš Sad
Incredibile !☹
Nemoj da seres vec igraj ahahh
Sretno u RL...o7
Pa šta mi da igramo ako ti nećeš
Hvala na zahvali, steta sto ides, osjetit ce se da te nema Sad