Večernji list

Pasta93 - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 20 Jul 2020 09:40 - 7

https://i.postimg.cc/Pxr0dR5K/HRpresjednik.png
Pozdrav cjenjena nacijo eHrvatske,

želio bih Vam se obratiti sa par prigodnih rečenica. Kao što ste imali priliku vidjeti Asseco je predložio zakon Impich samoga sebe, i mene postavio kao CP-a. Ja sam do tada bio MoD i prije toga bio CP. Na izborima za CP-a sam izgubio izbore i još jednom čestitam pobjedniku Asseco. Za vrijeme njegovog mandata CP-a neke stvari su se krivo plasirale u javnost. Prvenstveno o državnim firmama i krađom istig od strane mog sadašnjeg MOD-a Salaha. To nije istina. Dok Asseco nije postao CP mi smo Polarnom Medvjedu slali cc za raw i za plaće radnika u državnim firmama. Zašto Asseco nije slao kad je postao CP neznam, ali znam da je optužio Salaha za krađu firmi i državnih novaca. Rak rana se desila par dana prije nego su bili CP izbori. Ja sam bio dao acc sittera Assecu, da u slučaju da me nema može napasti ili donijeti neki od zakona koje samo CP može predložiti. Nakon što smo sa saveznicima obrisali Bugarsku, a mi imali 100% wep bonus došli su i zahtjevi za državljanstvom, a samo CP može prihvatiti državljanstvo. Među svim državljanima koji su bili, ja sam u poruci Assecu napisao da sačeka da samo jedna osoba sa liste može dobiti CS da ćemo ostale vidjeti. Naime ujutro me dočeka poruka od saveznika i od Salaha kad je vidio da je User1 aka Tiger prihvaćen za CS. Ja sam mislio da je zezancija, al vidio sam da je vrag odnio šalu i posvađali smo se. Dakle Asseco bez da je mene pitao, preko mog acca je prihvatio najvećeg neprijatelja saveza u eHrvatsku zajednicu. Ja i Salah smo pričali dan poslije i sve smo izgladili. Bili smo obojica vruće glave i kad smo se ohladili pričali smo i izvinili se jedan drugomu. Brate oprosti još jednom, mislio zajebancija, al idemo mi na nektar pivo ;) .

Al da se vratimo na dan kad sam preuzeo CP funkciju od Asseca. Svaki dan me dočeka neki kostur iz ormara. Vidim piše se na chatu Hrvatske, nikada aktivnije od strane par igrača odnosno jednog igrača na par acceva. Uglavnom su tu vrijeđanja, optužbe za krađu itd. itd. Sramota što se sve piše. Da ja sam dao CS Salahu i da bude moja desna ruka MOD. I ne sramim se toga jer je igrač koji igra, i dao je za Hrvatsku. Lipe nije ukrao jedne što mu se stavlja na teret. Krenili mso pričati sa dionicima u eHrvatskoj. Vratio se i Maxaurelije u aktivnu igru. Salah i ja smo ga nagovorili i on je moja lijeva ruka odnosno guverner. Ekipa od povjerenja i od akcije, i taktike.

Nažalost imamo problem sa noćnim napadima od strane Perua dok mi spavamo, dižu nam RW-ove i to. Pričali smo sa njima oko dogovora sa savezom, al dogovor nije pao između nas. Dali smo im prst, oni su htjeli cijelu ruku, a to ne može i neće ići. I sad sa msaveznicima ćemo odlučiti o daljnim akcijama koje slijede. Moj zadaća će biti omogućiti eHrvatskoj sve bonuse i proizvodnju u eHrvatskoj. Trenutno nemamo refunda za firme jer smo u ratu. Pokušavamo sve što dobijemo uložiti u wep i već ga imamo i imati ćemo. Za sve ima wepa osim za ove aktere koji omalovažavaju rad vlade eHrvatske i vrijeđaju članove vlade. 


Da se vratim na kosture od strane Asseca. Došli smo u kontakt sa Covece i rekao nam je i dao SS di je Assecu prodao DS u regiji Normandy, odnosno dogovorili su se oko cijene. Covece je stavio DS u regiju, a ovaj mu nije platio niti vratio DS. A niti meni nije poslao poruku da treba čovjeku vratiti DS, jer je kod mene državna DS firma koju smo prije nekog vremena napravili i u funkciji je. Sramota od strane CP-a. Jučer sam dobio poruku od CP-a Poljske za bolnicu koju je Asseco trebao rješiti Poljacima, dogovor za rentanu regiju gume Pomerania. To im je naknada. Znači Asseco nije rješio njima bolnicu koju je treba. Ja sam ju danas rješio prije 30 minuta. Hvala Poljacima na razumijevanju. Znači automatski 200 golda smo u minusu, ja sam sa svog acca to nadoknadio kako bi dugove rješio i kako bih skinuo ljagu sa imena eHrvatske. Još jednom zahvaljujem igraču Covece i Poljacima na razumijevanju. Dočekalo nas je stanje od 0 wepa na državi. Mogu vam reći čak da znam za par situacija gdje je Asseco upgrade firmi napravio od državnog novca, i mene je pitao zašto ne upgradeam firme. Ja sam to tek poslije napravio kad sam prodao svoj cc na marketu i to sa q2 na q4 jednu firmu. Poslije sam vidio da je Asseco dok je bio sitter upgrade moje raw firme napravio. Al golde nisam vidio jeli ih sebi stavio u džep od refunda.

Izvinite ako je malo dugo i bez ikakvog reda napisan članak, al to je ono što sam vam imao i morao reći. Molim Vas ne nasjedajte na priče od strane igrača Asseco jer nisu istinite.

Update: 20.7.2020. 20:52 - javila se predsjednica eIrske kako dotični bivši CP nije joj niti odgovorio na poruku, a kamo li poslao wep za regiju koju od njih rentamo. Mi nastavljamo graditi vanjsku politiku sa našim partnerima za razliku od rušitelja svega dobroga u eHrvatskoj. 
https://cdn.discordapp.com/attachments/242359966369841154/370843593797009408/CP_separator.png
Predsjednik eHrvatske
Pasta93

Support

God RaGod RaGod RaGod RaGod Ra

Comments (7)

Svaka čast na ovome. Kapa dole majstore i ogromni respect o7 P.S ide gajba Nektara od mene Laugh
eng version?
Maybe later if i gona have time to translate
Da cujemo i drugu stranu
reko mi je pasta da napisem komentar u clanak ! komentar
Aj da si nesto dobro i napisao Laugh
Takve stvari se dešavaju kad nemate Opoziciju! Čuvajte ustavotvorne države i borce protiv nepravde i nepisana izveštaja!