Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 23 Jul 2020 06:06 - 10

Poštovani saborci,

Tema današnjeg članka je Estivacija. Estivacija je izraz za letnju hibernaciju, kako određene životinje padaju u letnji san da bi izbegli suše i velike žege posebno u pustinjskim predelima. Međutim, mi ćemo Estivaciju koristiti kao letnji period odmora od nekih epskih bitki, i to ne samo odmora nego pripreme za predstojeće jesenje ludilo. Zašto je to bitno? Pa znate da se menjaju resursi na svakih 6 meseci, trebalo bi tamo negde oko 6. oktobra. Samim ti moramo se pripremiti dobro i temeljno za tu promenu. Ko što reče Alfa i Omega naše države, citiram: "Bitno da se samo gradi sad kad je blagostanje". E upravo na ovo hoću da obratimo posebnu pažnju.

Uzbuđuju me memci koji štekaju Govedo!
https://www.bigtitsgallery.net/wp-content/uploads/2016/09/glamour-big-titty-super-model-nicolette-shea-400x400.jpg

1. Štekajte one energetske barove, RPG i rakete. Imate one nove nedeljne misije i izazove. Tu se dele jako lepe nagrade, probajte da ih uštekate što više i barova, i RPG-ova i raketi. Na jesen kada bude bio reset resursa, krenuće novo ludilo i borba. A svi mi želimo da budemo maksimalno pripremljeni za to.

2. Kupujte oružje dok je jeftino. Kada nema puno ratova, cene oružja su niske, napravite svoj štek Q7 ili Q6 wepa kako bi blistali i sevali na jesen kada krenu ozbiljni kokaći.

Govedo, ja na tebi neću da štekam, za tebe meče ide sve max!
https://ftopx.com/large/201804/5ac6120ba0a85.jpg

3. Obezbedite se hlebom za buduće pohode, napravite solidan štek leba, sad kad su uveli ove silne promene, treba dosta leba kako bi mogli da udarate ko ljudi. Bolje kupovati hleb kada je jeftin i ostaviti ga sa strane, nego kasnije kada je skup.

4. Podignite firme ako ste planirali. Uložite u izgradnju. Spremite se za jesen. Znate da imate pravo na povrat sredstava kod podizanja firmi, obratite se igraču Otisu za dalje instrukcije. Iskoristite svaku mogućnost koju vad Srbija pruža.

Stigla sam u štalu Govedo!
https://i.imgur.com/Kjck3Bm.jpg

5. Nemojte zaboraviti i da proširite skladišta. Za svaki slućan, da vam se nađe. Ne treba držati ogromnu količinu zlata na profilu, bolje ga uložite u fabrike da biste pršćali na jesen.

6. Pričuvajte i radnike, nemojte ih sve sada koristiti, ostavite nešto i za kasnije. 

Jel to eVokraši ponovo počeo da igra?
https://www.bunnylust.com/updatethumbs/kennedy6.jpg

7. Ne zaboravite da uštekate i one gemove što se dobijaju na onom točku sreće/nesreće hahahaha. Kako je neko to nazvao točak bugarskog plača hahahahaha. Uglavnom sačuvajte te gemove da maksimalno puni dočekamo neprijatelje.

Dođite na naš  diskord kanal gde možete dobiti više informacij vezano za igru ili šta god vas zanima ovako o životu!

Uf gospođo, ode sav pritisak dole!
https://content4.100bucksbabes.com/upload/main/26/4022778.jpg

Pamet u glavu i igrajte pametno!

Vaš dežurni savetodavac
Govedo

Support

D 28D 28D 28KosingasPREDATORcoasssssamara91subagentModesty BlaiseMoonshadowGod RaGod RaMultipassMaximillion Pegasus

Comments (10)

I naravno pomozite Japanskoj zajednici protiv SA terorista !!!
prvi, šalji leba
4. Ovo je jako bitna stavka pored povraćaja poreza kada gradite firme država daje i pozajmice za izgradnju firmi tako da kome fali do 200g za upgrade neke fabrike slobodno pišite Otisu, evo i linka njegovog profila https://www.erev2.com/en/profile/4321
Koje firme dizati
prvo ljeb pa onda wep
Ako imate dovoljno leba onda wep
Danas je 1k energije 1g sto nije bas jeftino
Ko jos cita tekst
Mna mna
vote 300 Kiss