Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 31 Jul 2020 23:56 - 9

Poštovani,

Prvo ću vam dati informaciju za državne pozajmice jer posle sisišta ništa ne pamtite. Dakle država daje pozajmice u iznosu od 500 golda za jačanje naloga, da biste to dobili potrebno je da se obratite Otisu ili Štefiju. Kod njih ćete dobiti sve potrebne informacije.

Elem, kako smo mi došli u situaciju u kojoj smo sad, da imamo jake bonuse i da možemo da investiramo u članove naše zajednice? Put nikako nije bio lagan, i na tom putu su se desile svakakve nedaće i daće. Čisto da podsetim da smo u januaru mesecu krenulu da napadnemo Franusku združenom akcijom Saveza. U početnim danima smo lepo napredovli. Međutim desilo se to da su nas Bugari opet mučki izdali i udarali nas nožem u leđa (i mi smo se opet iznenadili hahaha). Onda je krenula ogromna akcija protiv nas da nas obrišu. I zamalo da uspeju u tome, doveli su nas do dve teritorije, gde smo se herojski branili i pržili maksimalno štek. Takođe moram istaći,d a su i naši Saveznici bili pod velikom vatrom neprijatelja, i da smo skoro svi bili na kolenima. Međutim izdržali smo, i odbili smo napade, i uspeli smo polako da se vraćamo. Uz pomoć Saveznika SA, CRO, ALB, HUN, POL, stali smo na noge i krenuli smo polako da napredujemo.

Uf što volim Govedo kad se raspričaš!
https://pbs.twimg.com/media/ETam-8vUcAECNwK.jpg

U tim trenucima smo se maksimalno usresredili na to da izvučemo maksimun iz cele situacije. Bili smo veoma aktivni, i skoro svake večeri smo organizovali udare. Zbili smo redove, ujedini smo se i to je dalo rezultate. Uskoro smo krenuli i na resurse, u međuvremenu smo osvojili Turnir nacija i pozicionirali Srbije među top 5 sila u svetu. Veoma brzo smo došli do svih resursa. Međutim, Administracija igrice je promenilo bazu resursa, i menjaće ih na svakih 6 meseci (mislim da bi trebalo resursi da se menjaju u prvoj nedelji oktobra). Međutim, zahvaljujući našem strateškom timu, veoma brzo smo se organizovali i došli do svih resursa, u trenutku pisanja članka imamo 100% na food, wep i kuće.

Pričaj mi još Govedo!
https://i2-prod.dailystar.co.uk/incoming/article21476980.ece/ALTERNATES/s615b/0_CEN-DaniellaLittleMermaid-01.jpg

E onda su došli na red i Bugari. U zajedničkoj akciji sa našim Savezom i uz veliku pomoć Rumuna i Grka krenuli smo u akciju. Bugari su se držali veoma dobro, borili su se jako i dugo su odolevali. Međutim bilo je samo pitanje trenutka kada će se olupati ko jaja od Sorajino dupe. Ubrzo su i oni bili obrisani. Pokušano je sa njima da se napravi NAP, međutim tatarska arogancija ih je dovela do toga da su ponovo obrisani. Trenutno imaju samo jednu regiju. Na žalost veliki sunovrat nekada moćne države. Ali tako je kada država uspe da izgubi čast i poštenje, kazna ubrzo dođe. Ukoliko se nalazite na čelu države, morate paziti na takve stvari, morate biti časni i pošteni.

Opet me Govedareviću mećeš na slatke muke sa pričama o časti i poštenju!
https://cdn.pichunter.com/326/2/3262348/3262348_13_o.jpg
Dakle došli smo do momenta da se polako pripremamo za akcije u oktobru, kada će admini promeniti mapu resursa. Srbija ima veoma dobru trenutnu poziciju, ali mi ne želimo da budemo arogantni i bahati, mi želimo da budemo ponosni i da uvažavamo naše protivnike. Zato i planiramo stvari unapred, pripremamo se i analiziramo sve trendove. Zato je vrh države i došao na ideju da daje pozajmice, kako bi naši nalozi jačali.

Uf Govedo, završavaj i dolaz vamo!
https://erowall.com/wallpapers/large/18237.jpg

Šta dalje? Štekajte, štekajte i samo štekajte. Razvijajte firme, štekajte rakete i RPG-ove, štekajte barove, napravite štek wepa, napravite štek kuća svih kvaliteta.

IGRAJTE PAMETNO!

Vaš mislilac i ljubite sisišta
Govedo

Support

CooiStevanGPREDATORRikiMaximillion PegasusMoonshadowBocacoasssscoasssscoassssBradonjamilenijumsamara91PREDATORSkorpionn

Comments (9)

prvi ! šalji wep
Drugi salji golde
btw, zašto pretposlednja slika nema duhovit komentar? ispravi to tamo
Uf ozbiljan propust! Ispravljeno!Jeli Sepultura samo 5 rsd? Jel to Beda Mraz bio u gostima?
Crvena i Crna 😜
gde su duhoviti komentari?
Uuuuu ajmo Otise otvori se, izgore ti kesa
e sad kad si ispravio propust dobiješ drugi deo...a to što pažljivo čitam članak ništa, a?
Pukla mi je kesa Otis se otvorio Laugh