Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 14 Aug 2020 10:00 - 3

Poštovani prijatelji i Bugaraši,

Ovim putem vas pozivamo da glasate na predstojećim izborima za Opoziciju? Zašto da glasate za nas? Čime smo mi to zaslužili vaše poverenje i glas?

Mi se trudimo da Srbija bude respektabilna zemlja, trudimo se da pomognemo svima pa i trenutnoj vlasti. Trudimo se da svima izađemo u susret i da svi dobiju odgovore na pitanja. Treudimos e da doprinesemo na svakom planu. Trudimo se da čak i od Bugaraša napravimo ljude.

Govedo, molim te, budi grub ovog puta!
https://i.pinimg.com/736x/4d/aa/e0/4daae0d0701795a66f963b9493f4a435.jpg

U proteklih nekoliko meseci, Srbija je u uzletu. I to u ozbiljnom uzletu. Kao što je većini poznato, Srbija je početkom godine bila pred brisanje, ostali smo na dve teritorije. Nakon toga smo zbili redove i tu smo gde smo. Da bismo i nastavili da živimo u ovom blagostanju, potrebna nam je aktivnost i disciplina. To smo već pokazali da imamo, zato nam to neće biti problem ni u budućnosti.

Vežbala sam za tebe Govedareviću!

https://cdn.erocurves.com/wp-content/uploads/2018/11/01/briana-lee-gym-buddies.jpg

Dakle, predlažem svima da štekaju što više, iskoristite leto, spremite se za oktobar koji će biti pun akcija. Tada se manja mapa sa reszrsima i biće veoma zanimljivo. Tada bi trebalo da budemo maksimalno spremni za akciju. Pratite članke sa Prioritetnim borbama u međuvremenu!

Čekam te na verandi Govediću!
https://laurentcipriani.com/img/sexy-models-with-big-tits-3.jpg

Kao i što ponavljam ko papagaj, igrajte pametno. Rešavajte misije pametno. Nisu sve misije isplative, ispratite, potraite mišljenje na četu ili na zidu. Družite se, pratite sve, budite u toku.

Ajde završavaj više Govedo, šta si se raspisao ko Ruski pisac!
https://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/1044414/81577536.jpg

Pamet uglavu!
Govedo

Support

RikibgajicDreamkiller2503Dreamkiller2503Dreamkiller2503Dreamkiller2503Dreamkiller2503Sumadinac195vidojkoDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BaneDarth BanePinkiPinkiPinkiPinkiPinkiPinkiPinkiPinkiPinkiPinkiBaninyHalebardierulHrvatHrvatHrvatHrvatHrvatHrvatHrvatHrvatHrvatHrvatElCommandante

Comments (3)

Gross!
Haram
=)