Smiley

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 19 Oct 2018 06:22 - 6

.....sau povestea ziarului buclucas.

Ca tot e la moda s4s , sau mai bine zis aboneaza-te sa ma abonez, mi-am zis sa scriu ceva.
Nu de alta dar nu mi-as permite sa va las cu ochii-n soare privind la un perete imens cu un nume trantit acolo, doar e un ziar nu galerie de arta.
"Artistul a vrut sa exprime...." ....ete fleosc ca am deviat de la subiect.

Totul a inceput cu noile misiuni, bata-le vina! 
Dupa ce l-am batut la cap pe BattleHero cu o gramada de intrebari (apropo multam fain de rabdare) despre noile misiuni...de s-a saturat si jocul de mine si mi-a trantit un "baga codu', ca tu nu esti human been"...am ajuns la sectiunea creaza ziar.
Mda...usor de zis, da' ce nume sa-i pun??? Ma uit in jur dupa un indiciu dar nu ma pot concentra din cauza pisoiului meu, ce miorlaie enervat de insistenta cu care il ignor. Eh, am lucruri megasuper importante de facut...
Vaza cu flori, nu merge, Cafeaua de dimineata...neah, Oglinda cu strigoi, pffff la naiba! aia-s eu fara machiaj deci nu.
Zambareata...hmmm asta s-ar cam potrivi cu felul meu de a fi, dar parca suna mai interesant in engleza.

Zis si facut...dau sa scriu numele, imi sare pisoiul in poala, imi rastoarna cafeaua pe masa, sar ca apucata sa salvez laptopul....cu pisoiul agatat temeinic de mine, cu toate gherutele alea ce am uitat sa le scurtez.......si ca orice persoana normala am inceput sa dracuiesc.
Ca urmare si rasplata.....si un semn ca am gura prea sloboda, am creat ziarul cu numarul 666.
Ce am vrut eu si ce a iesit...


Daca gasiti greseli gramaticale sau de ortografie....pastrati-le pentru voi.
Sper doar ca v-am inseninat ziua cu un zambet :)

Support

BunnyliuBattleHero

Comments (6)

Si articolul 69..999999 Smile
Smile)))))))))) nu am observat
ADRIAN BUCURESCUDACIA SECRETĂTERIBILUL NUMĂR 666 Strabon scrie că Decaineus a fost în Egipt, ceea ce presupune că marele preot a fost şi prin alte ţări mediteraneene. Pe unde atrecut, getul trebuie că s-a îngrozit văzând că misterele zalmoxiene au fost deformate, că din cei patru zei (în fapt: Unul - Crucea!), s-aufăcut, în alte religii, câteva zeci. Chiar foarte mulţi traci transformaseră cultul în „folclor”, plasând faptele sfinte în locuri diferite şiinterpretând învăţăturile sacre fiecare după mintea lui. Pe de altă parte, vechea dogmă orfică exercita încă o puternică influenţă în popor şi în nobilime. Cei ce mai ştiau tainele zalmoxiene; regii şi preoţii, le păzeau cu străşnicie. Dar în anul 666 de la Zalmoxis, împăratulBuerebuistas şi marele preot Decaineus au hotărât să restaureze adevăratul cult, dezvăluindu-le geţilor misterele sacre. S-a decis decica anul 1 al calendarului să fie anul naşterii Celor Doi Zalmoxis. În acest sens, anul reformei religioase a fost 666, iar adepţii l-au socotitnumăr benefic, pe când adversarii l-au considerat număr malefic. Acest număr apare în foarte multe-inscripţii din Dacia, sub forma CCC sau SSS. https://www.scribd.com/doc/87745229/Dacia-Secret%C4%83
uite ce mi-ai facut in loc sa intru sa dau un subscribe si un mesaj am stat 2 minute sa-ti citesc articolul... offf
idem
Vineri... s13 Smile O plăcere să te citesc, mai vreau... Zâmbete garantate pe 666 pixeli mici și nevinovați. Wink