The Voice Of Rebel

Vladika - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 19 Oct 2018 08:21 - 3

Pozdrav svima sa Ex-Yu govornog područja,

biću potpuno iskren i sažet. Do danas nisam pravio novine ali evo, Admini me "natjeraše" da bačim u vjetar ta 2 golda kako bi uzeo tih 100 lebaca od nagrade.

Prije neki dan me kontaktirao Kosingas kojeg igrači sa prvog eRev servera znaju kao najboljeg novinara eSrbije a i šire. Pitao me da li ću raditi video tutorijale o ovoj igrici ili da on to preuzme na sebe. Odgovorio sam mu da neću jer nemam ni volje ni želje da ozbilnije igram ovu P2P igricu.

Ako neko misli da je Admini nisu baš tako osmislili i da je ne razvijaju upravo u tom pravcu, evo odmah ću Vam dati par primjera:

- Kao prvo svaki igrač bi trebao da se za sami početak obezbijedi sa hranom. Umjesto da za misiju daju zadatak da podignemo hlebaru i tako podstaknu igrače na igru, Admini daju misiju da se podigne oružara i to na samom startu servera. Dalje, druga misija je da se obidje 20 Država za šta treba 800 valute a nagrada za tu misiju je 20 XP-a i 20 snage. Znači, plati za 20 snage jer kako zaraditi 800 cc na startu servera kada plate nisu veće od 5cc. Danas, 14-tog dana su nam dali nove misije sa rokom trajanja. Neke misije su stvarno dobre a neke samo još više podstiču "plati pa klati" igru. Npr. misije 6 i 7.

Misija 6: Naparvi 10 raketa. Prvo treba izdvojiti 10 golda da se napravi strateška fabrika a onda treba proizvesti ili kupiti 500 oružja Q1. Odakle sve to bez da se provuče kartica?

Misija 7: Aktiviraj 3 kuće. Kako kupiti samo jednu sa platom od 17cc a kamoli sve tri? Naravno, ispeglaj karticu.

Ni ostale misije nisu baš "naivno" osmišljene ali i za njih treba otvorit budjelar ako nemaš malo razvijeniju ekonomiju. Tako da ko voli, nek izvoli.

Što se mene tiče i igre na ovom serveru, polako ću da kaskam dok mi ne dosadi, a sve su prilike da će mi dosaditi veoma brzo.

Na kraju, da budem iskren, jedino što me interesuju to su pretplate kako bih riješio misiju i namakao koji gold pa Vas eto molim da date pretplatu. To Vas bar ništa ne košta. Kome treba ista, nek ostavi link od novina.

Toliko od mene,
243





Support

Comments (3)

evo ti sub
sub 19 https://www.erev2.com/en/newspaper/168
Malo tacno malo ne... Misija za kuce moze da se resi tako sto uzmes od nekog kuce, platis pola golda, aktiviras ih sve, i kad zavrsis misiju vratis te tri kuce.. U prevodu, imas 3 aktivne kuce narednih 21 dan za 0.5golda. To radi AtilaBG... Dalje, ako si sacuvao 10 golda, plati misiju i uzmi rakete... Ispucaj ih i dobices 50 golda od medalja.. 40golda+ Samo polako, stvari izgledaju crno jer si izguvi volju, pa kaskas. Imas sub i vote od mene o7