Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 03 Dec 2020 12:15 - 9

Pozdrav svima,

Pre svega moram da kažem da je ovo iskustvo Predsednikovanja bilo veoma interesantno, bilo je tu obaveza ali i ne toliko. U suštini Otis se brine o svemu i zaista vodi računa o svemu. Čovek je toliko ušao u materiju da jednostavno rešava teške situacije bez ikake drame, samo iskustvom i znanjem. Ne nisam ga stavio za sitera i ne nema moj pass, i zaista mislim tako, jer sam imao prilike da se uverim u to. Mi iz Opozicije jesmo strogi, ali smo i pravični, i kad neko dobro radi i kad se cima, mi to znamo da pohvalimo.

Samo mene uopšte ne hvališ Govedance!
https://i.pinimg.com/originals/2a/f3/ae/2af3aea75fb01eb9ac186d99a60bb256.jpg

Obećanje oko rata nisam ispunio, jer sam smatrao da nema potrebe siliti nešto što ne treba. Imali smo kratak period kada smo održavali skupove i pomagali Savezu. Da napomenem bitku Rumunije i Ukrajine, kada su Ukrajinci 6-7 minuta pre kraja imali skoro 35 milijardi prednosti, ali smo sve to skinuli i napravili možda najveći kombek u igri. Bilo je stvarno neverovatno. 

A ja ti nisam neverovatna Govedo?
https://www.brazilie.rocks/wp-content/uploads/2017/09/Relatie.jpg

Resursi su bili uglavnom stabilni tokom celog mandata. Bilo je dana kada nam nedostaje jedan ili dva resursa. Takođe organizovano smo i resetovali koeficijente u određenim regionima. Malo je bilo cimanja oko odbrane, jer su u toku misije pa igrači koji obično ne pucaju protiv nas rokaju u našim RW-ovima. Takođe tu ima udela i to što su protivnici u lošem položaju i nemaju osvojene regije, pa se ne može puno pucati u njihovim RW-ovima kojih i nema.

Ja se trudim da budem uvek u dobrom položaju!
https://wallsdesk.com/wp-content/uploads/2016/11/Emily-Scott-hot.jpg

Šta dalje? Pa dalje treba igrati pametno, treba održavati resurse i pripremati se za buduće rokanje. Iskreno očekivao sam malo više akcije posle reseta resursa, ali je ona izostala jer smo mi u odličnoj globalnoj poziciji. 

Ja nisam navikla da izostajem!
https://i.pinimg.com/originals/2b/31/a3/2b31a351858c31bf35bfd5a132db2fc7.jpg

Pamet uglavu!
Govedo

Support

MoonshadowDejancoassssAgisMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusMaximillion PegasusGod RaGod RaGod RaGod RaGod RaMaKheDoNiKiCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97iCobra97

Comments (9)

Prvi?
o7 Laugh Zli glasovi ce reci da sam te potplatio da me toliko hvalis. Laugh
Jel ovo prisustvujemo istoriskom trenutku? Jel ce to Govedo nekoga da skine sa crne liste?
Izdajaaaaaa! Izdao si svetu srpsk zemlju za CP medalju!!!!! A i ribe nisu na tvom nivou.
Ne skida Otisa sa crne liste, već sebe meće na istu i to jedno mesto iznad Otisa
Tako je Coassss #Ne skida Otisa sa crne liste, već sebe meće na istu i to jedno mesto iznad Otisa.. Kakvo skidanje sa liste, to je jedino mesto na kome se jos pominjem da postojim Laugh
endorsovo te otis!
Endorsovao bi on da nije one zmije u džepu
Ček malo, zar nije Ukraina imala prednost pred kraj pa smo sustigli pucajući za Rumune?