ALIENS NEWS

atito - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 19 Oct 2018 23:19 - 2

215
Луната крие много загадки, които остават неразгадани досегаНай-близкото небесно тяло до нас, Луната крие мистериозни тайни. Разгадаването им ще стане след многогодишни изследвания, но дали хората ще бъдат допуснати да ги разберат? Защо Русия и САЩ замразяват своите програми и губят всякакъв интерес към Луната, а сега се изготвят такива за усвояване на Марс, който е много по-далеч? Наистина ли някой не пуска земляните на Луната?
180
Луната крие много загадки, които остават неразгадани досегаПрез 1979 година двама американски инженери Лестър Хюз и Вито Сакери откриват в библиотеката на НАСА интересни снимки от повърхността на Луната. На тях се вижда град с постройки, някакви механизми и нещо подобно на тръбопровод. На снимките се виждаха пирамиди, подобни на египетски и имали летателни апарати, които летяха над града или бяха на стартови площадки. Двамата учени са съобщили за медиите за това
.211
Град с постройки, някакви механизми и нещо подобно на тръбопровод се вижда на снимкитеРазлични са версиите, които отговарят на въпроса кой е строил тези градове и какво всъщност представлява нашата Луна. Една от версиите е, че Луната е секретна база на извънземните, където те получават полезни изкопаеми. Тайнствените явления, които се наблюдават на нашия спътник се активират, когато космическите кораби идват да транспортират полезните суровини. По същото време на Земята се наблюдава активизиране на явленията НЛО. Подкрепящите тази хипотеза смятат, че на Земята пристигат нови пришълци-изследователи на нашата планета.Според други учени Луната е голяма изследователска база на извънземните, защото те твърдят, че има изкуствен произход. Предполага се, че Луната е по-стара от Земята и от цялата Слънчева система, защото изследването на лунните породи показва това.Смята се, че възрастта на Земята е 4,5 млрд. години, докато учените определят възрастта на лунните породи на 5,3 млрд. години. Дори праха, покриващ изследваните породи, е с по-голям възрастен, около 7,3 млрд. години. Изглежда вероятно е Луната да е огромна космическа станция, излязла извън строя и е намерила пристанище в около земната орбита.Други изследователи смятат, че не е изключено да бъде насочена нарочно към Земята, за да контролира нейните обитатели. За това свидетелстват нейната необикновено точна орбита. Самите координати на Луната спрямо Земята, скоростта, с която се върти и нейната траектория, не изглеждат случайни. Точно поради тези съвпадения възниква и явлението пълен Слънчево затъмнение, когато Луната с не големите си размери покрива Слънцето.Съществува мнение, че преди 11 хиляди години Земята не е имала спътник. Ако можем да се доверим на символните картини намерени на една стена в Боливия стана известно и времето, по което Луната е навлязла в нашата орбита. Според изображения това е станало преди 11 500 - 13 000 години.
197
Лунната оритаСъществува възможност възможните летателни апарати и механизми да работят в автономен режим, а техните собственици отдавна са напуснали Луната. В подкрепа на тезата за изкуствената произход на Луната е и нейната малка плътност. Тя е - 3,34 грама на кубически сантиметър, докато тази на Земята е 5,52 г на куб. см. Според някои изследователи Луната може да е куха, което не е характерно за естествения природен спътник.През далечната 1969 г. екипажът на "Аполо 12" изхвърля модул на лунната повърхност, който предизвиква лунно земетресение. Шумът може да се усети на 40 мили от мястото и още три часа се разпространява по цялата Луна. Подобен експеримент направили и "Аполо 13". Екипажът увеличи силата на удара и стана свидетел на продължителни вибрации, които се разпространиха в радиус от 40 километра.Изследвайки получената информация, учените стигат до заключението, че ядрото на Луната е с много малка маса или няма никакво ядро. Учените установяват, че във вътрешността на спътника има покритие от метал, дебело 70 км. След направен компютърен анализ се доказва, че нейният състав е от берилий, волфрам, желязо, никел и различни други вещества, което означава, че металното покритие може да е образувано по изкуствен начин.Наистина, колкото и да е близо до Земята, Луната крие своите тайни от нас. Дали някога ще разберем истината за спътника си или няма да бъдем допуснати да го направим?За събитието с тази странна постройка на Луната е писано и в други сайтове и медии, включително в youtube.com и в sundaynews на руски от април 2017 г. там се дава по-подробна информация, например, че Нейл Армстронг разкри, че там има и други космически кораби и че ги наблюдават.  

Support

Comments (2)

уха Wink
ние земята не сме изследвали той се засили на лунатаSmile