Офанзива

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 20 Oct 2018 11:53 - 1

Сигурно има хора където се чудят какво значи ББ , ББ значи Baby Boom или по Български , привличането на много нови играчи .

До какво ще доведе това и защо трябва да го правим ? 

 На първо място всеки един от вас след като си намери реферали ще получава злато от него ( 10 % от медалите и закупеното злато )
 На второ място , увеличаваме населението си , ставаме още по силна страна ( икономичеки и най - вече ВОЕННО) .

 Как да си намерим реферали ? , На пръв поглед ще кажете ,че е доста трудно , но всъщност не е .

1 . Всеки има приятели , най лесния начин е да убедите ваш приятел да започне играта .

2. Правите си една нова регистрация в Фейса , влизате в колкото може повече групи , харесвате страници , може също така да си направите една страница от която да коментирате постовете на другите страници и почвате да спамите където можете , като имайте впредвид , на ден не влизайте в повече от 10-15 групи и в една и съща група избягвайте да спамите в рамките на 3-4 часа , защото ще ви блокират регистрацията.

3 Правите си регистрация в някоя друга игра , където има много Българи и започвате и там да спамите .

4 Форуми на каквото се сетите  , влизате и там яко спам 

5 И най - добрия вариант е платена реклама в Фейса  , рекламирате си рефералния линк и ще имате със сигурност реферали .

Рефералния си линк можете да го откриете на Платени услуги - Златен бонус , копирате и пращате

Ако някой има други предложения как и къде да се рекламира рефералния линк с цел докарване на нови играчи , да пише в коментарите .

Текстове за спам , мога да ви дам примерен  ( защото на различните места е различно , някъде може с голям текст , някъде с по малък), нещо от сорта на  : 

Здравейте , Преди няколко дни започна нова игра в която България води война с Украйна и Турция , имаме нужда от нови играчи за да можем да победим , ако харесваш военно стратегичеки игри , присъедини се към нас , това е мястото ти за забавление. Очакваме те (и реферален линк .. )

Текстове много могат да се мислят , важното е да засегнете ,че водим война с Турците , че играта е нова , че сме на първо място по - население ... 

Надявам се всеки да вземе участие и да увеличим населението си . Успех на всички !!!

Support

Comments (1)

Аз мога да препоръчам различни информационни сайтове,но трябва да е без реферален линк,че ги блокират много бързо.Сайт за новини на град Варна например,влизате под някоя тема и давате линк на играта и някакъв кратък текст.Около 30-40 човека оттам съм намерил за играта.А идеята с приятелите е добра.Всеки ако викне поне по 1 човек - си удвояваме населението.Аз се нагърбвам с двама тия дни.