Reporters Without Borders

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 07 Oct 2018 05:57 - 8

Здравейте съграждани,

Без значение от коя игра идвате във вторият сървър на еРев - добре дошли!

За онези, които не познават, казвам се Гаро, на 36 години от Варна. Понастоящем живея в Белфаст, Северна Ирландия. Хобито ми е да списвам статии за вестници и блог, т.е. журналист на свободна практика. Целта на този вестник е ще да ви запознава с всичо случващо се "По света и у нас" и не случайно съм го нарекъл "Репортери без граници". Мъчех се да напиша името на вестника на български, но не ми се получи, така че се примирих с латиницата.

Организацията в РЖ "Репортери без граници" е базирана във Франция и в общи линии се бори за свободата на словото, защитава журналистите, които работят в опасни райони по света, свободата на медиите в интернет и т.н. Който се интересува може да прочете повече.

В играта съм решил да се съсредоточа основно върху външната политика на страната, защото смятам, че добрата външна политика е едно от най-важните условия за просперитет. Естествено ще има и други разнообразни статии свързани с настроенията ми през деня. Статии, които не са пряко свързани с еРев2 може да бъдат публикувани едновременно и в другият ми вестник "Народно дело" в еРепублик.

Поздрави и успешна игра!

Support

Comments (8)

успех
о7
о7 Гаро
Нов бардак със стари к*рви Smile
о7
хаха, много от нас помнят как Гарабеда се напи като казах и атакува румъницте в една друга игра Smile сега ще е добре да се занимава само със списване на алабалистики
Bravo Smile
те тука ромите слаби , няма страшно Cheeky