Times New Roman

Kratos - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 23 Oct 2018 12:09 - 14

Salutare colegi,

Data fiind criza cu care majoritatea dintre noi se confrunta in ceea ce priveste mancarea si productia de arme, Statul Roman a decis sa acorde imprumuturi jucatorilor care au nevoie de Gold pentru companii. Se va putea imprumuta suma de 30 Gold maxim, suma care va trebui returnata pana in Ziua 30. Inscrierile incep din momentul publicarii articolului si pana la sfarsitul Zilei 20. In ziua 20 se vor analiza si prioritiza cererile si se va acorda imprumutul. 
Inscrierea se face accesand link-ul.


In momentul inscrierii vi se va cere un printscreen cu situatia actuala a firmelor pe care le detineti. Lipsa acestuia va duce automat la neacordarea imprumutului. In cazul in care suma in Gold necesara tuturor celor inscrisi depaseste capacitatea de imprumut a tarii, se va face o selectie in functie de ce fime are fiecare si cate, in functie de aceasta prioritizandu-se imprumuturile.  

Toate imprumuturile vor fi returnate pana in ziua 29 inclusiv; in ziua 30 vom avea upgrade-ul de TG si vom avea nevoie de gold pentru a-i imprumuta pe cei care nu isi permit upgrade-ul.


VOTE pentru mediatizare si Subscribe pentru mine :-D
Later edit: din pacate am atins plafonul alocat imprumuturilor. Din acest moment nu mai puteti aplica.

Support

DadyDDadyDBATRANUL99BattleHeroDamaChenGaladraelJohnadi

Comments (14)

bine punctat .prio train .
v/s 6/6
s9/v9
eu in fix clipa asta am 40 gold si incerc sa am 70 in ziua 30 pt TG. sper sa reusesc. de voi avea mai multi, voi putea ajuta pe cineva mai sarman decat mine. problema este hrana... ar fi super sa existe o firma nationala de food care sa subventioneze jucatorii romani sa devina puternici, in vederea luptelor ce se vor purta.
s 14/ v 14
S16v17.
Nu pot atasa poza cu firmele care le am pe formular.... Sunt de pe tel si nu o sa am curand acces la un pc pana nu.mi iau laptop din nou
@Sabie intri aici si uploadezi screenshotul apoi pui link-ul in formular https://imgbb.com
Sau aici: http://prntscr.com
s19 v23
s21v24
si dacă nu mi se vede numele in print screen ce fac ... instalez team viewer pe tabletă?
@Johnadi nu poti face prtscr la companiile altuia decat daca ai mai multe conturi😋...altfel e clar ca ai facut prtscr de pe contul tau.
vot sub