StateMediaPress

B I T E R - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 24 Oct 2018 03:38 - 17

https://image.prntscr.com/image/X1cvfmZvSyGuibp6MatVug.png

Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες που αντιπροσωπεύουν την eGreece. Μετά από αρκετή συζήτηση μεταξύ των Συμμάχων και της κυβέρνησης, χθες βράδυ αποφασίστηκε και ψηφίστηκε μια Νομοθετική Πρόταση που πλέον θα αναγνωρίζουμε την Τουρκία ως έναν φυσικό εχθρό. Σε αυτόν τον πόλεμο που κηρύξαμε η συμμαχία μας που πλέον έχει μετονομαστεί από Casus Belli σε Vendetta και περιλαμβάνει την ( Ουκρανία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Αλβανία, Γεωργία, Κροατία και Ελλάδα ) έχει αδελφοποιηθεί με την Συμμαχία της Pantheon που περιλαμβάνει ( Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, ΠορτογαλίαΑμερική, Καναδά και Μεξικό ). Αρχικά η πρώτη μας κίνηση σαν Χώρα είναι να επιτεθούμε στο Ισραήλ όπου έχει κατακτηθεί από την Τουρκία και στην συνέχεια να πάρουμε εμείς όλα τα εδάφη αυτής. Σε αυτό τον πόλεμο σημαντικό ρόλο θα παίξει η γειτονική μας χώρα Βουλγαρία αφού η ίδια η Τουρκία την έχει αναγνωρίσει ως φυσικό εχθρό. Από την άλλη μεριά η Γεωργία θα επιτεθεί στα κατακτημένα εδάφη της Ρωσίας από την Τουρκία με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα ΣΟΚ στην Παραγωγή των Τούρκων και μετέπειτα να προχωρήσουν στο εσωτερικό αυτής. Όσο αναφορά το Ιράν που ανήκει στην ίδια συμμαχία με την Τουρκία εάν πάρει μέρος στον πόλεμο αυτόν θα δεχθεί πόλεμο από την Γεωργία από πίσω μεριά και στην συνέχεια εμείς θα τους μπλοκάρουμε να συνεχίσουν για τα εδάφη της Σαουδικής Αραβίας όπου στο μέλλον θα ανήκουν σε εμάς.
Θερμή παράκληση από τους αρχηγούς όλων των MU να ενημερώσουν τα μέλη τους να κρατήσουν την ενέργεια, τις προμήθειες και τα όπλα τους συμπεριλαμβανομένου RPG κ.α για την μάχη που πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα στις 11 η ώρα το βράδυ εναντίον της Τουρκίας και να μειώσουν τις
τιμές πώλησης σε πρώτες ύλες όπλων για ευκολότερη παραγωγή!


http://s20.postimg.cc/bfxxnxr19/spacerb.jpg

Σκοπός μας είναι να γίνει η Ελλάδα μια Υπολογίσιμη δύναμη έχοντας κατακτήσει όλα τα εδάφη της Αιγύπτου, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας και στην μετέπειτα δύση!


Καλή επιτυχία,
              Υπουργός Άμυνας.

                                                                                                                          
                                                                      http://s20.postimg.cc/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.cc/dj8cvlqu5/2gsefly.png

Support

SaferSaferMarkuinMarkuinMarkuin

Comments (17)

Iperoxo arthro, antiprosopeuei ta sxedia se megisto vathmo o7
Ψήφος! Οι TAGMA είναι ενημερωμένοι έτοιμοι!
θα τους πιασουμε στον υπνο!!!!! ψηφος
Μια παρατήρηση μόνον. Καλό δεν θα ήταν να μην εμφανίζει η Κυβέρνηση μας δημόσια τα πλάνα της συμμαχίας; Διαβάζουν την εφημερίδα και από άλλες χώρες . Νομίζω κάνουμε ζημιά μόνοι μας έτσι .
IoannisB ta plana auta einai idi se ekseliksi kai gnosta apo tin anti kataskopia ton antipalon alla simfono, tha eimaste pio prosextiki.
Vote
Όσον αφορά! Κατά τα άλλα.... Γ Ι ΟΥ Ρ Ι ΑΑΑΑΑΑ!!!!
v+s
Ψ πολύ καλή ενημέρωση ο7
o7
s345 v110 https://www.erev2.com/en/article/1930
s 350 + v 118 👍 ¡v4v! ¿s4s? Send SubVote number, Thx! https://www.erev2.com/es/article/1872
V 154 https://www.erev2.com/en/newspaper/1057
v
V178
v184
189