BeCTHuK

itso - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 24 Oct 2018 13:17 - 9

https://www.novinite.com/media/images/2018-03/photo_verybig_188396.jpg

Здравейте банда,
първо да благодаря на всички, които ми гласуваха доверие и ме избраха така да се каже... може и да е временно, но аз приемам задачата си сериозно и мисля се справям добре за сега.
Искам да ви разясня няколко неща, които може би повече от вас не са разбрали или прочели:

1. Производство
За мое огромно съжаление след като се разбрахме с Picaroon, който сам предложи да помага на държавата и всички нейни граждани имаше "атаки" от разни за мен лично неадекватни хора... човека е вкарал 1000 евро в играта и има всичко вече, а някои хора го наричат крадец и измамник? 
Ми да ви кажа, вчера ми изпрати 5 000 к5 храна, за да ви раздаваме, а днес 3 000 к5 храна. Това е 8 000 к5 храна или 80 000 енергия - към сегашния момент на пазара има оферти за 1 злато 600 енергия или 80 000/600 = 133 злато. Да той се ОТКАЗВА да спечели 133 злато или куп левове, а ги дава безвъзмездно на държавата.... 
Да днес даде по-малко, защото нямаше работни точки от заплати - вчера използва негови лични, за да ни изпрати повече хляб. 
И ДА фирмите му са още празни... едва 25 човека работят за изработката на този хляб, максимума е 80 000 енергия всеки ден!
И ДА той вместо да си прави к5 оръжия и да си бие ни прави хляб... 

2. Курс на златото
Вече няма 1 злато за 100лв по простата причина, че както във всяка игра се самонадцаквате на пазара на труда, а в крайна сметка се оказва, че и държавата губи от това, че някои хора са алчни за работници и левове. Както виждате не спекулираме и не даваме валута на някой да контролира пазара - оставили сме го да си върви, а работата в държавна фирма е само по желание!

3. Бомбен отряд
Този отряд е частично финансиран от държавата и все още набира нови членове. Може да кандидатствате като изпратите ЛС на отговорника.
Всеки ден се набавят оръжия и суровина, които ви се предоставят срещу сума злато, която варира според пазара.
Държавта предлага и безсрочен и безлихвен заем за вдигането на площадките.

4. Тренировъчни площадки
Тъй като не всеки може да извади карта и да си купи злато обмисляме също и подпомагане на играчите и за техни тренировъчни площадки. 
Все още няма назначен отговорник на тази позиция тъй като профита ни е прекалено малък и бюджета е ограничен, но работим здраво по-въпроса и скоро ще има. 
Повече инфо може да намерите в чата и на ЛС.

5. Фирми

Производители все още се търсят! Отново безсрочен и безлихвен заем с уговорка да продавате на държавата. Тук офертата е пряко свързана с бомбите - дават ви се пари за 5 фирми за оръжия и ежедневно нужното желязо, за да си произведете бомба и да изпратите остатъка на държавата. 
Повече инфо може да намерите в чата и на ЛС.

6. Съвет

Ако имате собствени фирми и работите за себе си може да произведете:
к1 хляб - 320 хляба к1 или 640 енергия - ако работите в държавна фирма взимате 800 ежедневно + 800 в дните с по 2 енергия - събота и неделя.
к2 хляб - 320 хляба к2 или 1280 енергия - да тук вече енергията става повече, но не забравяйте, че ви трябва и жито, а целта не е да си давате златото във фирми за хляб, а в тренировки и фирми за оръжия/бомби
И не забравяйте, че тези сметки са при активирана къща, а те скоро ще свършат, но енергията ще се запази 800! Върху това ще помислим след седмица - дали ще се осигуряват къщи на работниците или др.

Имам още много неща да кажа, но толкова за сега... по-долу ще намерите полезни линкове и отговорниците.

Чат на еБългария - https://discord.gg/mZg5pa7
Дискорда е удобен чат за всякакви въпроси относно играта, организацията и т.н. За предпочитане е да влизате и там да комуникираме, но все пак ако нямате възможност може и на ЛС:

Бомбен отряд:
idttt - https://www.erev2.com/en/profile/2409
Ibrulz - https://www.erev2.com/en/profile/1355

Производство:
Picaroon - https://www.erev2.com/en/profile/1150
/ако няма оферта на пазара му пишете, ако не директно се наемайте на работа... на всички ни е ясно, защо сте я приели ;)/

Финансиране - тренировки и фирми:
itso - https://www.erev2.com/en/profile/125

П.С.
Отчет:
Всички конгресмени имат достъп до таблица в която се отчитам и имат възможност да проследят всяко злато и лев минали през мен. По предполагам ясни причини то не е общо достаяние, но ако някой има някакви съмнения може да заповяда в Дискорд и да му се даде достъп да погледне.

Support

Comments (9)

Crna Gora KA MONAKO
Е-ВА-ЛА Wink
о7
От Видин до Токио!!! Всичко е БГ!!!
Респект на щепа хора , раздаващи се и в тая игра за другите . За трен.ц.- ако на някой не мъ достига с 10-15 злато - държвата ако може да помогне с безлихвен заем . Но да се дават повече от 50% заем за това и след време играча оставя акаунта да си умре без да върне нищо ... гледал съм ги тия работи мног пъти
o7
Продължавам да не съм съгласен с някои от нещата написани тук
o7
о7