Kumangaard Ajans

Yamtar - Newspaper from Turkey -

Published in Turkey - First steps in eRevollution - 24 Oct 2018 14:13 - 7

Esenlikler eTR halkı,

Ben Yamtar T(Beyto). Daha önce Devletin neredeyse her kademesinde görev almış biriyim. Bu dönem Milli Eğitim Bakanı olarak görev alıyorum. Hedeflerimiz büyük ama hedeflerimiz için en çok ihtiyacımız olan şey zaman. Yakın zamanda güzel projelerle karşınıza çıkacağız. 

Türkiye Dış Politika Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı olarak "Eğitim Yazısı" adlı bu makalemizde amacımız "baby" olarak adlandırdığımız yeni arkadaşlara oyunu tanıtmak ve rehber olmaktır.


Ana Sayfada tam karşımızda savaşlar ve orduya katıldığımız zaman "Daily Order(Günlük Emir)" bunu göreceğiz, Günlük 5 vuruş yaptıktan sonra 1 bar, 1 bazuka ödül alıyoruz. Günlük ödülleri önemli zamanlarda kullanmak için biriktirin.

Yine tam karşımızda Şirketler ve Antrenman Binalarını görüyoruz günlük antrenmanı yapmak kesinlikle önemlidir, OYUNDAKİ EN BÜYÜK ÖNCELİK ANTRENMAN BİNALARIDIR.

Onun altında Uluslararası ve Ülke gazetelerinin ünlü makalelerini görüyoruz.

Ana Sayfada sağ tarafta sohbet kanallarını görüyorsunuz. Sırasıyla Genel, Ülke, Parti ve Ordu olarak gidiyor bu kanalları sohbet, organizasyon, makale paylaşımı, ticaret vs. için kullanabilirsiniz.

Ana Sayfanın en önemli kısmı olan sol tarafta sırasıyla;

*Profil

*Altın

*TRY(CC, country cash, para biriminiz)

*Enerji Doldurma

*Enerji Dolum Süresi 

*Seviyeniz

*Ana Sayfa Tuşu

*Yerleriniz

-Şirketler
-Antrenman Binaları
-Depo
-Geliştirilmiş Binalar(Evler)
-Stratejik Binalar(Kit, Füze)

                                                                                                                                       
*Savaşlar

*Market

-Pazar
-İş Piyasası
-Para Piyasası
-Satılık Şirketler


*Topluluk
-Ülke
-Askeri Birlik
-Parti
-Gazete
-Seçimler
-Sıralamalar
-Dünya Haritası


*Mağaza

*Görevler


Oyundaki bazı önemli yerleri sizlere anlatacağız.

~Önceliğimiz olan Antrenman Binaları sizin günlük antrenmanla gücünüzü arttırmanızı sağlar, gücünüz arttıkça cephelerde daha sağlam vurursunuz sıralamada en çok etki eden şey Güç(Strength)'dir. Şirketlerinizden daha çok öncelik verin.

~Şirketler, Gıda, Silah, İnşaat hammadde şirketleri ve Gıda, Silah, Ev, Hastane, Defans Sistemi fabrikalarından oluşur. Ayrıca Depo(Storage) kısmı vardır.

~Geliştirilmiş Binalar kısmı yani evleriniz. Aktif eviniz olursa günlük 2 kere çalışma hakkınız olur ayrıca ne kadar çok eviniz olursa o kadar çok enerjiniz artar. Şöyle anlatayım;
Q1 : 50 - Q2 : 100 - Q3 : 150 - Q4 : 200 Q5 : 250 = 750 + 500(Başlangıç) = 1250 Enerji sınırınız olur ayrıca
Mağazadan alabileceğiniz 2 bina ile bu sınırı 1400'e çıkarabilirsiniz.

~Stratejik Binalar kısmında Füzeden çok "Kit" dediğimiz olay önemlidir. Kitler sizin biriktirebileceğiniz enerjilerinizdir Q1-Q5 arası kitler vardır ve bunlar ekmeklerle üretilir sırasıyla, %20-40-60-80-100 enerjinizi yeniler.

~Pazar kısmından gold ile değil ülkenizin para birimi ile alışveriş yapabilirsiniz. 

~Pazarda kullanacağınız CC'lere sahip değilseniz bunu Para Piyasasından temin edebilirsiniz.

~Günlük çalışacağınız işi bulmak için İş Piyasasını kullanabilirsiniz.

~Ülke kısmından Toplum, Ekonomi, Politika, Askeri, Yönetim kısımlarını görebilirsiniz. yönetim kısmında Milletvekilleri yasa sunabiliyor her vekilin 3 yasa hakkı vardır, yasaların onaylanma süresi 24 saattir.

~Askeri Birlik kısmında Sağ üstte Komuta Kademesini ve onun altında Personelleri görebilirsiniz.

~Parti kısmında sırasıyla; üyeleri, parti görüşünü, parti liderini, meclisi, başkanı görebilirsiniz.

~Sıralamalarda sırasıyla; vatandaşlar, partiler, gazeteler, nüfus, askeri birlikler, ordu hasarları, askeri rütbeler, süper askerler, en iyi savaşçılar, gerçek vatanseverler, gerçek müttefikler sıralamalarını görebilirsiniz. 

~Mağaza kısmından altın satın alabilirsiniz, referanslarınız varsa onların kazandığı goldların %10'unu toplayabilirsiniz, özel ürünler satın alabilirsiniz.

Profil kısmında sol tarafta kayıt olduğunuz tarih, dünya sıralamanız, mensubu olduğunuz parti veya yönetimdeki yeriniz, mensubu olduğunuz ordu ve gazeteniz gözükür.

Madalyalar sırasıyla, Çalışkan işçi, meclis üyesi, ülke başkanı, medya imparatoru, savaş kahramanı, direniş kahramanı, toplum kurucusu, gerçek vatansever, gerçek müttefik, gerçek devrimci ve mühendis olarak vardır.

Alt kısımda gücünüz(STR), rütbe, seviye bulunmaktadır. Onun altında gerçek vatansever, gerçek müttefik ve gerçek devrimci madalyası için yapılan ilerleme gösterilir.

Profilde My Money(Bütçe) kısmı vardır burası sizin sahip olduğunuz bütün parayı gösterir. Hemen sağında bağışlarınız ve size gelenler gözükür. Yanında Travel(Seyahat) vardır bir yere buradan 40 CC ile seyahat edebilirsiniz.

Makalede eksikler var yakın zamanda videolu rehber hazırlayacağız. Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olursa Türkiye Dış Politika Vakfı sorumlularına veya Milli Eğitim Bakanlığı görevlilerine ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla, Yamtar T.       
                                                             

Bu makale Türkiye Dış Politika Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında hazırlanmıştır.
HAYDİ SENDE BABYLERE EL UZAT SADECE 5-25-50 TRY!
https://seeklogo.com/images/M/meb-milli-egitim-logo-FF1015E4F8-seeklogo.com.png           https://i.hizliresim.com/Z3b1aV.jpg

Support

KingorionSusam Sokagi

Comments (7)

ula hepimiz beybi değilmiyiz
helal yamtar baba o7
O7
Dur daha emekliyoruz yavvv... bu ne acele
Agu ?
teşekkürler o7
Adam Dokturmus Lan Smile