The Daily Revolution

OwYea - Newspaper from Albania -

Published in Albania - Financial analysis - 25 Oct 2018 00:47 - 2

http://i.imgur.com/pWCV7A9.jpg
Pershendetje qytetar,
duke pasur parasysh krizen e food dhe weapons qe po perjetojne lojtaret tane ne mbledhjen e djeshme te qeverise u vendos qe te jepen ndihma per ndertimin e Missle Q1.Maksimumi i goldit qe mund te jepet borxh per nje lojtar eshte 20 Gold dhe duhet te kthehet para Day 30 ne menyre qe t e japim ndihma per ndertimin e TG.
20 Gold duhet te shkojne per ndertimin e nje Missle Q1 (qe kushton 10 Gold) dhe nje weapon raw qe kushton 10 Gold.
Maksimumi i rregjistrimit eshte deri ne day 23, prandaj nxitoni per te marre borxh dhe broxhi eshte vetem per acc e para!
Rregjistrimi behet duke klikuar ne kete link.


Kur te rregjistroheni duhet te paraqisni nje screenshot te kompanive qe keni aktulaisht.Neqoftese nuk na dergoni screenshot nuk do te perfitoni nga keto subvencione.Ne momentin e perfitimit te goldit do te udhezoheni se si te veproni ne menyre qe te ktheni goldin sa me pare.
Ju lutem te jeni aktiv dhe ne chatin tone te discord.

Te gjitha borxhet duhet te kthehen para day 29 ne menyre qe te japim gold borxh per ndertimin e TG.

Support

Comments (2)

votuar
me shume na duhen food se weps !