PismoNosha Emc2

Published in Serbia - Financial analysis - 18 Mar 2024 02:45 - 3

Драги играчи,

Одушевљени смо што можемо да најавимо узбудљив нови додатак нашој игри: увођење новчића! Кованице су валута у игри која се може заменити за различите артикле и пакете из продавнице, побољшавајући ваше искуство играња као никада раније.

1. Валута новчића:Кованице служе као универзална валута у игри, пружајући играчима погодна средства за набавку тражених предмета и пакета. Без обзира да ли желите да побољшате свој инвентар моћним стварима, кованице нуде флексибилност и приступачност.

2. Тржиште новчића:Да бисмо олакшали беспрекорну размену кованица, представљамо тржиште кованица, динамично тржиште где играчи могу да купују и продају кованице користећи валуту државе. Ово тржиште служи као централно чвориште за економске активности, омогућавајући играчима да се укључе у трансакције са лакоћом.


НАПОМЕНА:

Играч који ставља новчиће на тржиште није видљив другим играчима, остаје анониман.

Кључне карактеристике тржишта новчића
Доступно свим играчима: Тржиште новчића је отворено за сваког играча, пружајући једнаку прилику да учествује у размени кованица.
Дневно ограничење аквизиције: Да би одржали равнотежу и спречили манипулацију тржиштем, играчи могу да набаве највише 50 кованица дневно преко тржишта кованица. Ово ограничење обезбеђује поштену дистрибуцију и спречава било који појединачни ентитет да монополизује тржиште.Систем опорезивања: Пореска стопа од 5% примењује се на све трансакције које се спроводе на тржишту кованица. Овај порез служи као средство за регулисање привреде. Пореска стопа се аутоматски одбија од сваке трансакције, доприносећи укупној стабилности и расту света игара.

Предности тржишта новчића
Тржишна динамика: Тржиште новчића уводи динамичан елемент у економију игре, са ценама које флуктуирају на основу понуде и потражње. Играчи могу искористити тржишне трендове и стратешке могућности да максимизирају свој профит.Управљање ресурсима: Уз могућност куповине и продаје новчића, играчи добијају већу контролу над својим ресурсима у игри. Без обзира да ли желите да ликвидирате вишак кованица или инвестирате у вредну имовину, тржиште кованица нуди платформу за ефикасно управљање ресурсима.Ангажовање заједнице: Подстичући живахно тржиште, тржиште новчића подстиче интеракцију и сарадњу међу играчима. Било да тргујете са пријатељима или преговарате са ривалима, тржиште пружа простор за друштвену интеракцију и другарство.ЗакључакУвођење кованица и тржишта новчића представља значајну прекретницу у еволуцији наше игре. Са овим новим валутним системом, играчи имају већу аутономију и слободу у обликовању свог искуства у игри. Без обзира да ли сте искусни ветеран или новајлија у игри, тржиште новчића нуди бескрајне могућности за истраживање, интеракцију и раст. Од среде 20.03.2024 моћи ћете да купујете новчиће из продавнице.

Узбуђени смо што видимо како играчи прихватају ову нову функцију и користе моћ новчића да обогате своје авантуре у игрицама. Као и увек, поздрављамо ваше повратне информације и сугестије док настављамо да унапређујемо и ширимо свет наше игре.Срећно трговање и нека вам ваши новчићи донесу просперитет и узбуђење на вашем играчком путовању, посебно онима који ће бити онлајн у среду када ћемо вам пружити нешто бесплатно путем приватне поруке!


Графичке промене унутар игре


Направили смо неке узбудљиве промене унутар игре, фокусирајући се на побољшање вашег визуелног искуства и имплементацију малих, али упечатљивих графичких ажурирања за које верујемо да ће ваше искуство играња подићи на нове висине.Ове промене укључују суптилна побољшања различитих елемената у игрици, од елегантнијег дизајна интерфејса до префињених визуелних ефеката. Наш циљ је да вам пружимо углађеније и импресивније окружење за играње које допуњује узбудљиву игру коју већ познајете и волите.Хвала вам на континуираној подршци и посвећености нашој игри. Посвећени смо томе да вам у будућности доносимо још узбудљивија ажурирања и побољшања, па останите са нама за оно што долази!

За било каква питања, проблеме, сугестије или повратне информације, слободно нас контактирајте путем било ког од званичних канала. Можете их користити и да се информишете о новостима, распоредима одржавања, ажурирањима и свим другим информацијама у вези са игром.

Срдачан поздрав,
еРеволушн Тим

Support

KosingasStarMurphyStarMurphyStarMurphyStarMurphyStarMurphygoxxxdanilogvGARDOSHGARDOSH

Comments (3)

Коначно на Српској верзији, за нас што не разумемо баш добро ЕНГ. Треба те ставити за Мин.Едукације !!!
BRAVO IDEMO
Super da je nekom koristilo Smile o7