Dawn News

Melina - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 25 Oct 2018 08:37 - 7

Здравейте,

Нямах намерение да правя вестник, но преди малко се ядосах и реших да споделя с вас.
Предполагам повечето от вас са си направили мисии 5 и 6, но вероятно има и други като мен които все още не са.

Нека припомня за какво става дума:

Weekly Mission 6: Demolition makerBattlefield need big soldiers and new influence. Produce 10 missiles in your Strategic building.0 / 10This mission is available from Day 14 and expires on Day 23.
Reward:https://www.erev2.com/public/game/items/missile.png+5   
99 18 to complete

Weekly Mission 6: Demolition makerBattlefield need big soldiers and new influence. Produce 10 missiles in your Strategic building.0 / 10This mission is available from Day 14 and expires on Day 23.
Reward:https://www.erev2.com/public/game/items/missile.png+5   
99 18 to complete

Правилно виждате.

В случая говоря за мисия 5, но написаното се отнася и за двете.

Тази мисия в началото изискваше 10 злато за да се откупи. Аз като съвсем нов играч (започнал ден по рано), естествено го нямах това злато. Тогава се чудех дали да разруша фабриката оръжие к1 която бях направила за друга мисия и добивната к3 за желязо и да си откупя тази мисия, защото беш ясно, че няма как да правя по една ракета всеки ден. В края на краищата реших да го направя, но като отворих играта условията вече бяха променини и за откупване на мисията вече се изискваше 35 злато, което естествено нямах.
Днес сутринта реших, че когато вляза надвечер ще помоля някой да ми услужи за малко с недостигащото ми 25 злато да я мина пустата му мисия.
Влизам сега, отварям я и .... нова изненада.

Вече иска не 35, а цели 99 злато. Това вече е просто немислимо да го изпълня.

Ясно е че аз няма да я направя тази мисия, но след всичко това се замислям дали си струва да оставам тук и да си губя времето за играта в която не се знае на кога, на кога и как ще му хрумне да променя условията.

Ако съм ви отегчила, моля за извинение.
Като компенсация за сърдитата статия, ще ви кажа наздраве. :)

http://www.obektiv.info/images/news/Beer-01.jpg
Пиша това не за да търся съчувствие или някаква помощ. Исках само да споделя възмущението си.
Приятна вечер!

Support

Comments (7)

o7
Основната причина да се надуе толкова цената беше заради мултаците, които наливат по 3-4М щета. Надявам се админите да са разбрали грешката си и подобни случаи да не се повтарят, защото много хора остават ощетени.
Едва ли това е най-подходящия начин да се борят с мултаците. Всъщност не зная дали така ще ги изчистят, но е почти сигурно, че ще прогонят играчи.
Добре, съгласна съм с мотива за мултаците, ама да го направили цената да е висока за тези, които са регистририни след като са пуснати мисиите. Аз съм регистрирана само ден приди да ги пуснат. Такива като мен не са имали време да натрупат резерв за да ги минат (било да са имали изградени фирмите и площадката или пък да са събрали злато). Не съм знаела че въобще ще има мисии на следващия ден.
@Мелина - админите, че са направили грешка (не са сметнали плюсове и минуси от мисията) - направили са. Че са направили още една грешка - да променят условията по средата на играта - направили са (даже в чуждестранната преса се писа за това). Коя грешка е по-голяма и дали втората грешка може да поправи донякъде първата - спорен е въпроса. Новите играчи (под това имам предвид, които не са започнали ден 1 и 2, ами малко по-късно) със сигурност няма да могат да минат мисиите, пък и като не ги минеш мисиите какво - не е дошъл края на света. Най-големия проблем е че си счупила фабриките и накрая нищо (последица от грешка 2 на админите). Ако продължат да правят подобни грешки админите то определено ще изгонят хора. Но ... дайте им втори шанс Wink
Това са седмични мисии за по 10 дена. Няма да са последните. Вероятно на всеки 10 дена ще има мисии. Няма смисъл да се откажеш заради една.
Споко, ако решиш да продължиш напред в играта ми пиши, ще ти сглобим едни 20 злата да си възстановиш фирмите Wink Няма се плашиш :П