JB News

JamesBond - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Political debates and analysis - 26 Oct 2018 05:06 - 4

Καλημέρα το άρθρο αυτό απευθύνεται κυρίως στα μέλη του κόμματος αλλά και σε οσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν.

    Όπως γνωρίζετε το κόμμα δημιουργήθηκε με χρυσά που δώσαμε ορισμένα άτομα με στόχο να έχουμε ένα εργαλείο στις πρώτες μέρες του παιχνιδιού ώστε να εκλέξουμε βουλευτές και Κυβέρνηση. Το παιχνίδι στην αρχή τοποθετεί σαν Πρόεδρο στο κόμμα το άτομο που το δημιουργησε οπότε σαν πρόεδρος αναγκαστικά τοποθετήθηκα εγώ.
    Κατά τη δημιουργία του κόμματος μιας και δεν είχα σκοπό να ασκήσω κάποια πολιτική ή να διεκδικήσω κάτι παραπάνω μέσω αυτού, δεν θέλησα να χρησιμοποιήσω δικές μου ιδέες και σχέδια ούτε για όνομα κόμματος ούτε για λογότυπο και τίτλο αλλά προτίμησα να περιμένω μέχρι τις επόμενες εκλογές για να βγεί μέσα από αυτές ο επόμενος Πρόεδρος και να το διαμορφώσει.
    Οι εκλογές αυτές έγιναν εχθές και βλέποντας οτι δεν υπήρχε ενδιαφέρον απο κανέναν άλλο παίχτη δήλωσα υποψηφιότητα και εκλέχθηκα πρόεδρος. Επειδή λοιπόν οτι ανέφερα πιο πάνω ισχύει αν θέλετε το κόμμα μένει όπως έχει και συνεχίζουμε τον επόμενο μήνα. Αν θέλετε αλλάζουμε το όνομα, αλλάζουμε λογότυπο ή/και τίτλο ή/και προσανατολισμό κλπ.
    Για να γίνουν αλλάγες όμως χρειάζονται δικές σας προτάσεις οι οποίες στη συνέχεια θα μπουν σε ψηφοφορία ώστε να βγεί το τελικό αποτέλεσμα που στηρίζει η πλειοψηφία των μελών. Οπότε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει προτείνοντας κάποιο διαφορετικό όνομα για το κόμμα ή αν έχει καποια εικόνα για λογότυπο ή τίτλο ή οποιαδηποτε άλλη αλλαγή, γράφει την πρόταση του στα σχόλια ή σε προσωπικό μήνυμα σε εμένα.

Φιλικά και πάντα στη διάθεση σας,
                 JamesBond.



Υ.Γ.----- logo = image .jpg 128x128.
      ------cover = image .jpg 998x133

Support

Gunner

Comments (4)

Voted o7
Ψήφος για το άρθρο! Θα προτείνω επίσης κάποια πράγματα στο Discord μας.
Όσο για το όνομα μιας και ο προσανατολισμός δεν δίνει κάποιο μπόνους (νομίζω) ... θα μου άρεσε και το Hellenic Party . Laugh Laugh
το νρισκορντ δεν το εχουν ολα τα μελη οπως εγω! επισης Ονομα κομματος να ειναι στα αγγλικα? και οταν προτεινουμε ονομα δινουμε και εικονες ταυτοχρονα γι να δουν ολοι αν παει?