Glas Fronta

Published in Montenegro - Warfare analysis - 26 Oct 2018 13:34 - 7

http://i.imgur.com/0ZV94.jpghttp://i.imgur.com/gbixN.jpg

Desetodnevni izveštaj predsednika Crne Gore

Draga braćo i sestre, prijatelji, saveznici. Prošlo je 10 dana od početka mog mandata i danas ćemo sumirati dešavanja u tih 10 dana. Stizale su nam mnoge pretnje da ćemo biti obrisani i da će to trajati. Obrisani jesmo, trajalo nije. Kao što većina vas zna, počeo je veliki rat koji se na Balkanu vodi između Bosne i Srbije. Crna Gora, uz pomoć prijatelja iz celog sveta i naših saboraca u borbi protiv okupatora srpske vlasti i agresora na susedne zemlje, Nilsona i njegove vojne jedinice, uspela je da izbori prvu pobedu na bojnom polju. Posle niza političkih pobeda, došla je na red prva vojna pobeda, koja je plod dobre kooperacije, organizacije i istrajnosti naroda Crne Gore kao i pomoći saveznika i prijatelja. Crna Gora dobila je nezavisnost i mogućnost da svom narodu obezbedi izgradnju dugo čekanih fabrika koje je usporila srpska okupacija. Fabrike su podignute, fabrike za sirovine su takođe podignute, napravljena je knjiga finansija kao i raketni program Crne Gore u kom učestvuje veliki broj naših igrača u stvaranju šteka za odbranu Crne Gore od agresora. Ovo su sve uspesi Crne Gore koji se samo nižu, biće ih još i to veoma brzo!
http://i.imgur.com/0ZV94.jpghttp://i.imgur.com/gbixN.jpg

Zahvalnica prijateljima i saveznicima

Ovim putem se zahvaljujem sledećim igračima koji su pomogli da Crna Gora oslobodi svoju regiju i nastavi borbu protiv srpske okupacije!
VELIKO HVALA Bosnian Soldier, Fikipu, Harishark, Knight of Brutality, Lokomotiva Miricina, Salah ad Din Yusuf i ostali!



http://i.imgur.com/0ZV94.jpghttp://i.imgur.com/gbixN.jpg
 
Poziv svim igračima eSveta da se priključe Crnoj Gori

Ovim putem takođe pozivam narod eSveta pogotovo politički okupirane Srbije da nam se pridruži u borbi protiv agresora i ugnjetavanja malih zemalja t Crne Gore od strane najjačih zemalja sveta. svako ko je voljan, može me kontaktirati i dobiće državljanstvo a može nam se i priključiti na diskordu!

Support

CyborrrggHarisharko

Comments (7)

[MNE] Desetodnevni izveštaj predsednika Crne Gore https://www.erev2.com/en/article/978
Samo Jako.
Crna gora ka Monako o/
Crna gora ka Monako
Ahahahahahha
Ja znam kako - Crna Gora ka` Monako !
s4s sub130