Govedov žurnal

Govedo - Periódico de Serbia -

Publicado en Serbia - Debates políticos y análisis - 18 Dec 2018 00:41 - 12

Veliki pozdrav svim borcima za Srbiju!

Dosta dugo sam razmišljao na koji način možemo uspostaviti bilo kakav sistem u funkcionisanju zemlje. prvo mi je palo na pamet da javno uperimo prst u odgovorne i direktno od njih da tražimo odgovore na pitanja. To sam i uradio, al sam razmišljao dal sam pogrešio, možda ipak postoji neki drugi mehanizam. Onda sam u razgovoru sa Moderatorom igre dobio odgovor koji citiram "Taj predsednik moze da radi bukvalno sta god zeli sa drzavnim novcem, to je njegova dobra volja da li ce ga usmeriti u prave stvari, da li ce saradjivati s vladom, da li ce pisati izvjestaje, ili ce upumpati taj novac u svoj i druge accove". Onda sam shvatio da je upiranje prstom jedino ispravno rešenje koje može naterati Predsednike i njemu slične da urade nešto više za zajednicu. Porazno je da tvorci igre na ovaj način tretiraju državu i da daju blagoslov da se zajednice urušavaju i ruiniraju zarad ličnog bogatstva.

Milo Govedo, i ja želim da budem na tvojoj listi!

https://i.pinimg.com/originals/f6/c2/3a/f6c23a415be13bc83761ed75bac8a753.jpg

Elem, da krenemo r, crna lista će se dopunjavati vremenom kako budem skupljao informacije vezano za određene ličnosti koje itekako zalužuju da se tu nađu. Pa krenilo r, ovo je recimo mala top lista:

1.  Šprcl - većina ljudi tvrdi da je on pošten, da je dao dosta Srbiji, da je čovek na mestu....neki čak tvrde i da je ucenjen. Međutim, ne verujem u te stvari, posebno mi je sumnjiv što se borio ko lav od prvog dana da ne odradi izveštaj o trošenju državnih para. Ok druže, ali šta je problem da ti kao Predsednik Srbije ne napišeš bilo kakav izveštaj, čak ne napišeš ni kandidaturu, ni predstavljanje pošto si osvojio izbore. Za mene to je neprihvatljivo i izaziva veliku sumnju, dovoljno veliku da pomislimo da nešto ipak vonja ispod miške.

2. Nilson - gospodin koji suvereno drži drugo mesto, sa velikom tendencijom da se popne na prvo. Čovek koji se podjednako bunio kod davanja izveštaja o trošenju državnih para. Opet se postavlja pitanje zašto? Čovek koji izaziva sumnju kao svrab u donjelumbalnom delu. Čovek na koga se sumnja da je ucenio Spellza odlaskom jedinice Legije u drugu zemlju i udaranjem protiv Srbije. Takođe se sumnja da je državnim novcem podigao firme jedinice, o čemu nema reči. Da se razumemo, ako je i podigao firme jedinice državnim novcem, to je u redu ali mora da postoji dokaz o tome. Čovek je hodajuća sumnja.


Govedo, istraži svoje sumnje malo i kod mene!
https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/11/12/article-2501887-195B603700000578-77_634x975.jpg

3. Otis - trenutni Predsednik drži tek treće mesto, ali je veoma perspektivan i može lako doći do više pozicije. Naravno čovek nije objavio nigde da je on Predsednik, niti objavljuje šta radi, niti kako radi, niti ko mu je tim....dal je nešto menjao u odnosu na stari.  Nije baš najbistriji potok u planini, ali zato ima smisao za humor ko Lav Pajkić. Sačekaćemo dal će uspeti nešto da napiše i da nas narod, obavesti o funkcionisanju države.

4. Piko - čovek koji je optužen da je takođe zloupotrebio položaj, da je nadogradio firme i potom otišao u Bugarsku da bude plaćenik. Takođe, moram reći da je on jedini sa kim sam imao normalnu komunikaciju, koji je rekao da je vodio uredno finansije i da nije hteo da ih objavi da ne bi protivnici videli koliko smo siromašni. Razmišljao sam sa dal da ga stavim na Crnu listu, ali mi se držimo principa ako ne daš izveštaj ideš na crnu listu.

To je to za sad, svakog početka nedelje ćemo podsećati odgovorne da moraju da izveštavaju narod, da imaju obavezu da nam kažu koji su planovi i kako se troši državni novac, koji mi punimo plaćajući porez u Srbiji.

Vaš borac za istinu i fabrikator poštenja
Govedo

Apoyo

BromicBromicBromicBromicBromicBromicBromic

Comentarios (12)

Hahaha Laugh to to! Ja sam hodajuca sumnja Laugh
Nilson je hodajuci holesterol koji nema drugu svrhu u zivotu osim da ovde bude neko i nesto.U igrici za koju niko nemari, u obicnoj bazi podataka.Covek je spreman na sve, bukvalno, od ucena, pretnji, vredjanja porodice.Samo da bi u bazi podataka neke nekativne igre bio bolje rangiran.
Nilson je glavni u Matriksu za siromašne Laugh
Uh vredjas me da mi je humor kao od Lava Pajkica
Covek igra sa 3-4 accounta namesta izbore Ucenjuje Krade Vredja Banuje Samo da bi negde bio uspesan.
dobrat ona plava starka sam et da je malo onaj ožiljak na sisi napuderisala dase nevidi Laugh
Vote za Govedove milfare o7
Bravo Govedo. o7
Ako mislite da treba još neko da se doda, molim da mi se napiše Nick kao i za šta je osumljičen, pa će ući u TOP 5 iduće nedelje!
Šprcl uteko u amerku Surprised Nilsone sta ti cekas Laugh BABO JE KRAO AL JE I NAMA DAO, OVI KRADU AL NE DADU!!!!
Šprcl ko Zvezdan Terzić haha otišao u Ameriku stručno da se usavršava... Jeheh Terza mađija
evo oma Laugh