Офанзива

xAtilaBGx - Periódico de Bulgaria -

Publicado en Bulgaria - Interacciones sociales y entretenimiento - 11 Jan 2020 02:43 - 18

Здравейте момчета и момичета . 

От няколко дни обмислям да поема инициатива с която да помогнем на колкото може повече играчи да достигнат до к5 фирма за оръжие и след това по - лесно да могат да се развият , да стигнат до к6 фирма и разбира се да бъдат по - пълноценни за страната ни .

 След като го обсъдих с кабинета и те се съгласиха с предложението ми смятам да го реализирам .
 
Както знаем имаше събитие " happy holidays " една от наградите беше 10 злато ,идеята ми е всеки един от нас да дари това 10 злато до мен ( тъй като аз ще ги събирам)  да бъде събрана възможно най - голяма сума и да помогнем да колкото може повече играчи . Предполагам ,че нито ще забогатеете , нито ще обеднеете с 10 злато , но в същото време събраната сума ще може да помогне на някого с развитието му . 

Инициативата е напълно благотворителна , не задължаваме никой , лимит за даренията няма . Ако искате може да дарите  10 злато , ако искате и 100 . Аз лично ще даря 100 злато .

За да участвате: Напишете коментар под статията "участвам" трябва да имате изградена к4 фирма за оръжие , да ми пратите  в играта или в дискорд снимка на която показва ,че имате макс изградена фирма к4 , ако имате к5 нямате право да участвате .  Успех на всички , надявам се да съберем достъчно средства за да помогнем на повече играчи .






Събрано злато !


1050 злато за момента 


Със събраните средства беше помогнато на :
SlavoSS
abritous
staloun
Ekzekytor

За съжаление на 3ма от играчите не успяхме да помогнем . Успех на 4мата и бързо стигане до к6 . 

 След време ще има пак инициатива за подпомагане на играчи .

Apoyo

Diablo IVovicaguzvic209EdgeAlex1975StalkeRBGFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathFreedom or deathAlcekL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NL E G I O NFonikokoulouriFonikokoulouriFonikokoulouriFonikokoulouriFonikokoulouriFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflyFlipflytodoceb

Comentarios (18)

Участвам!
Участвам
Дарявам 110
участвам
Ucestvuvam
Начи правя си я на к4 и ще кандидатствам за к5. Ок?
Стига да нямаш по висока от к4 е ок
Ъммм... Да попитам ние с 3ки и по-ниски да участваме ли?
искам да кандидатсвам, отговарям на условията
170 zlato za да я докарам до к4 - омг имам само 0.7 злато хахаха
Участвам
Дарени 10
Gergita , за момента ще са само тези с к4 фирми , следващата инициатива може и тези с к3
Atila Bg - много хора са със к3 , ще трябва да има по финансово издържани критерии за тях (нас ) примерно има к3 , иска к4 но няма фирми за суровини . Да купува от пазара суровина за к4 оръжие си е да пълниш бъчва без дъно .
Дайте ми на мен да си направя к6 😋
han Tervel така е , правим каквото можем . но най добре е да си напълни слотовете с добивни к5 и 1-2 за оръжия , за да може да прави пари всеки ден от суровините
o7
участвам